2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar yenidoğan prima bezin içinde jel gibi bişey oluyormuş bebeğin cildine zarar veriyormuş hugies önerdi bir arkadaşım prima almayı düşünüyordum hugies doğal pamuk muş sanırım kime inanacağımıda şaşırdım artık

bende epidural normal doğum istiyorum tabi bir değişiklik olmazsa canım
başı aşağıya dönmüş de çatı muayenesinde belli olucak sanırım çokta tırsıyorum
Aaa dönmüş mu senin ufaklık da benimki de dönmüş inşallah hayırlısı olur bakalim artik.

Benım de geceliğim açık renk.. pijamayı koyu renk aldım.
Sabahlık sevmiyorum hırka alıcam ama koyu alsam iyi olacak ne olur ne olmaz..
aynn canim bende öyle alacağım artik. Gecelikler hep açık renk malesef

Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda normale dönersin ve bebişin zamanında gelir, dikkat et kendine.

maşallah canım bakalım benim kuzu kaç oldu

evet ya iyiki tatil oldu yoksa haftasonu işten güçten çıkılmıyordu
3 gün var aramızda senin kuzuda o kilodadır :) sağlıklı olsunlarda kilosu yerinde olsun yeter :)
sağol canım:) sende güle güle kullan inşallah bizde de iş başa düştü napalım:)
Ben o konularda yeteneksiz kv de yetenekli olunca sağolsun ben yaparım boşuna para verme dedi :)

Bizim bebeklerin duruşu nasıl şimdi kızlar sürekli başaşağımı duruyorlar yoksa sürekli dönüyorlar mı

AAA ben premium car e alacaktım dun carrefourda bulamadım 1 no kalmamıs huggıes bır numara aldım bende ozellıklerı aynıydı ıı mı oldu sımdı

olsun ya demesi düşünmesi bile yeter aslında birde yapıyomuş yani daha ne olsun:)

Kız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
birazdan ağlama sesini dinletecek
ay çok tuhaf oldum
Rabbim hepimize böyle kolay dogumlar nasip etsin

bende geriliyorum daha çok üstüme geliyolar sanki
hele bir muh.müdürüm var ki anlatamam
ben muhasebede çalışıyorum personel servisine vericem
o sgk ya bildiricek canım.

yani doğru biliyorum dimi iş yeri bildirimi yapıyor. ben yapamazmıyım ya madem muhasebede çalışıyosun bilirsin sen.
ben bu konuda iş yerine güvenmiyorum da ondan dolayı soruyorum.

kızlar sgk ya işyeri bildirim yapmaz onlar rapor verme sebebiniz onların kendi işlemleriyle ilgili rapor aldığınız hastane eğer sgk ile anlaşmalıysa hastane-işveren-sgk nın ortak kullandığı bi sistem var hastane raporu oraya girer işyeri izniniz bitince onaylar bitmeden de parça parça onayalayabilir ondan sonra sgk ödemenizi yapar bazen sorun oluyo hastane raporu giremiyo vs. bu durumda çok beklememek adına doğum yaptıktan sonra 170 i arayıp raporlarınızın sgkya ulaşıp ulaşmadığını sorabilirsiniz.sıkıntı varsa da yönlendirilirsiniz zaten şöyle yap böyle yap diye

Oyy maşallah Allah anali babali büyütsun Allah hepimize öyle kolay dogum yapmayı nasip etsin insallah

olsun ya demesi düşünmesi bile yeter aslında birde yapıyomuş yani daha ne olsun:)
Taç konusu açılınca beğendiğim modeli gösterdim satın almayı düşünüyorum dediğimde de o kadar para verilir mi ben yaparım deyince bende yok demedim tabiki :) Nikahımızda isimli kurabiyelerimizide kv yaptı şimdide bebeğin mevlütüne düşünüyo

ay ne güzel inşallah bizde ağrısız sancısız bi avazda doğururz bebişlerimizi:) hayırlı olsun analı babalı büyüsün bebişiniz

ayyy darısı bize:) gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün:) ilk doğumu muydu ki?

maşallah canım ya bizde hiç yok öle bişiy neyse az çok elimden geliyor ben yeterim kuzuma inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…