Çok güzeller güle güle kullan, banada kv yapıyo üzeri yazılı olanlardan :)
Aaa dönmüş mu senin ufaklık da benimki de dönmüş inşallah hayırlısı olur bakalim artik.bende epidural normal doğum istiyorum tabi bir değişiklik olmazsa canım
başı aşağıya dönmüş de çatı muayenesinde belli olucak sanırım çokta tırsıyorum
aynn canim bende öyle alacağım artik. Gecelikler hep açık renk malesefBenım de geceliğim açık renk.. pijamayı koyu renk aldım.
Sabahlık sevmiyorum hırka alıcam ama koyu alsam iyi olacak ne olur ne olmaz..
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda normale dönersin ve bebişin zamanında gelir, dikkat et kendine.Uzunnnn upuzunnn uykusuz stresli bi geceden sonra günaydın hepinize.....sabah uyandigimda iyi hissediyordum,on dakika geçmeden ufak sancılar buz buradayız dediler bile,dünyanın da ilacını iciyorum oldum olası sevmem ilaç icmeyi....aman kızlar çok dikkat edin benim yasadigimi kimse yasamasin,Rabbim sağlıkla meleklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin
3 gün var aramızda senin kuzuda o kilodadır :) sağlıklı olsunlarda kilosu yerinde olsun yeter :)maşallah canımbakalım benim kuzu kaç oldu
evet ya iyiki tatil oldu yoksa haftasonu işten güçten çıkılmıyordu
Ben o konularda yeteneksiz kv de yetenekli olunca sağolsun ben yaparım boşuna para verme dedi :)sağol canım:) sende güle güle kullan inşallah bizde de iş başa düştü napalım:)
AAA ben premium car e alacaktım dun carrefourda bulamadım 1 no kalmamıs huggıes bır numara aldım bende ozellıklerı aynıydı ıı mı oldu sımdıKızlar yenidoğan prima bezin içinde jel gibi bişey oluyormuş bebeğin cildine zarar veriyormuş hugies önerdi bir arkadaşım prima almayı düşünüyordum hugies doğal pamuk muş sanırım kime inanacağımıda şaşırdım artık
Aaa dönmüş mu senin ufaklık da benimki de dönmüş inşallah hayırlısı olur bakalim artik.
aynn canim bende öyle alacağım artik. Gecelikler hep açık renk malesef
3 gün var aramızda senin kuzuda o kilodadır :) sağlıklı olsunlarda kilosu yerinde olsun yeter :)
inşallah:) öyle tabi sağlıklı sıhhatli olsunlarda:)
Ben o konularda yeteneksiz kv de yetenekli olunca sağolsun ben yaparım boşuna para verme dedi :)
Baş aşağıydı bizimkisi ama doktor döner fakat bir iki haftaya daha dönmez yerini alır dedi banaBizim bebeklerin duruşu nasıl şimdi kızlar sürekli başaşağımı duruyorlar yoksa sürekli dönüyorlar mı
bende ocak sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum ama benim o zaman 32.haftam olacak. başka bir iş yeri olsa çalışmaya daha devam ederdimde artık her konuda bana sorun sıkıntı çıkartıyolar artık geriliyorum. doğum iznini aldığında raporu firma ssk ya bildirecek değilmi ,bilgin varmı bu konuda.
bende geriliyorum daha çok üstüme geliyolar sanki
hele bir muh.müdürüm var ki anlatamam
ben muhasebede çalışıyorum personel servisine vericem
o sgk ya bildiricek canım.
yani doğru biliyorum dimi iş yeri bildirimi yapıyor. ben yapamazmıyım ya madem muhasebede çalışıyosun bilirsin sen.
ben bu konuda iş yerine güvenmiyorum da ondan dolayı soruyorum.
Oyy maşallah Allah anali babali büyütsun Allah hepimize öyle kolay dogum yapmayı nasip etsin insallahKız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
birazdan ağlama sesini dinletecek
ay çok tuhaf oldum
Rabbim hepimize böyle kolay dogumlar nasip etsin
Taç konusu açılınca beğendiğim modeli gösterdim satın almayı düşünüyorum dediğimde de o kadar para verilir mi ben yaparım deyince bende yok demedim tabiki :) Nikahımızda isimli kurabiyelerimizide kv yaptı şimdide bebeğin mevlütüne düşünüyoolsun ya demesi düşünmesi bile yeter aslında birde yapıyomuş yani daha ne olsun:)
ay ne güzel inşallah bizde ağrısız sancısız bi avazda doğururz bebişlerimizi:) hayırlı olsun analı babalı büyüsün bebişinizKız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
ay çok tuhaf oldum
Kız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
ay çok tuhaf oldum
canım bnm 2 hafta önceki kontrolümde tersi bu hafta normal duruyor daha çok değişir dedi doktorBizim bebeklerin duruşu nasıl şimdi kızlar sürekli başaşağımı duruyorlar yoksa sürekli dönüyorlar mı
Taç konusu açılınca beğendiğim modeli gösterdim satın almayı düşünüyorum dediğimde de o kadar para verilir mi ben yaparım deyince bende yok demedim tabiki :) Nikahımızda isimli kurabiyelerimizide kv yaptı şimdide bebeğin mevlütüne düşünüyo
İlki sezeryan canım göze alıp normal yapamam bensezeryanmı olucak cnm? hadi hayırlısı cnm sağlıklı bi şekilde kucağımıze almak nasip olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?