o heyecan bende de var kuzum ya ögleden sonra gidicem bende bakalım neler söyleyecek doktorumuzHerkese gunaydin,mutlu bit hafta gecirmek dilegiyle :) bugun bizim kontrolumuz var bebisimi gorucem ins heyecann heyecan:))
Maşallah yaa çok heveslendim anneli babalı uzuun ömürlü olsun darısı bizlere inşallah, epidural mi yoksa direk normal doğum mu ?Kız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
birazdan ağlama sesini dinletecek
ay çok tuhaf oldum
Rabbim hepimize böyle kolay dogumlar nasip etsin
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
ay çok tuhaf oldum
ben hala gidemedim biliyomusun sanırım ocak sonu ancak gidicem neler aldınpitircik66 suluhana gittim:) malzemeleri aldım çokta uyguna geldi ve çeşit çoook fazla iyiki gitmişim ya
O daha güzel aslında kendi el emeğin :)maşallah canım yabizde hiç yok öle bişiy neyse az çok elimden geliyor ben yeterim kuzuma inşallah
işveren raporunla ilgili raporun bittiği ayın bi sonraki ayının 23 üne kadar onay vermek zorunda vermezse sana ödemen yapılıp işyerine de ceza kesiliyorbana bu sgk konusunda aşırı sorun çıkartan bir yer. 3,5 yıldır çalışıyorum 3 kez giriş çıkış yapmışlar sigortama zaten ben bununla ilgili gerekli yerlere başvuracağım hakkımı bırakmıycam. ben bununla ilgili gerekli konuşmayı yaptım zaten ama tazminatımı vermek zorunda çünkü ben çıkışımı yaptıklarında ya tazminatımı verin yada 3,5 yıldır burada çalıştığıma dair yazılı kağıt verin dedim.ikisinide vermediler.sorunum sgk ile ilgili yani. sen ne diyosun bu konuda
Cok şeker olmuslar eline saglik canim gule gule takmak nasip olsun.bende yaptim lateks gullerle senin ikinci gibi paylaşırım bitince bende.aynisindan kızıma bere ve tulum süslüyorum çünkü.pitircik66 suluhana gittim:) malzemeleri aldım çokta uyguna geldi ve çeşit çoook fazla iyiki gitmişim ya
e madem öyle ben evrakları versem sgk ya olmuyomu benim hastanem özel.tüp bebek tedavisi gördüğümden dolayı.bide sgk ile anlaşması yok.birsürü sorun çıkar başıma şimdi. ama 170i aramam gerektiğini bilmiyodum bu iyi oldu tşk.ederimkızlar sgk ya işyeri bildirim yapmaz onlar rapor verme sebebiniz onların kendi işlemleriyle ilgili rapor aldığınız hastane eğer sgk ile anlaşmalıysa hastane-işveren-sgk nın ortak kullandığı bi sistem var hastane raporu oraya girer işyeri izniniz bitince onaylar bitmeden de parça parça onayalayabilir ondan sonra sgk ödemenizi yapar bazen sorun oluyo hastane raporu giremiyo vs. bu durumda çok beklememek adına doğum yaptıktan sonra 170 i arayıp raporlarınızın sgkya ulaşıp ulaşmadığını sorabilirsiniz.sıkıntı varsa da yönlendirilirsiniz zaten şöyle yap böyle yap diye
maşallah canım darısı basımıza ınsallahKız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
ay çok tuhaf oldum
ben hala gidemedim biliyomusun sanırım ocak sonu ancak gidicem neler aldın
Kız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
ay çok tuhaf oldum
baya uygunmus güle güle kullan yapınca da resimleri paylaşmutlaka git gerçekten fiyat çok oynuyor, ben mantar tıpalı cam şişe, lavanta, tülü, kurdelası, birde kurdelasına yapıştırmaya minik çiçeklerden aldım 50 şer tane ve hepsine sadece 44 ödedim:)
Cok şeker olmuslar eline saglik canim gule gule takmak nasip olsun.bende yaptim lateks gullerle senin ikinci gibi paylaşırım bitince bende.aynisindan kızıma bere ve tulum süslüyorum çünkü.
güzel güzel pozları olur inş. ne kadar da bir gidiyorsun canım kontrole.Herkese gunaydin,mutlu bit hafta gecirmek dilegiyle :) bugun bizim kontrolumuz var bebisimi gorucem ins heyecann heyecan:))
yani kendileri bilgiyi sgk ya vermek zorunda o zaman yoksa ceza yiyolar... iyiymiş notlarıma bunuda aldım tşk. bakalım ne olacakişveren raporunla ilgili raporun bittiği ayın bi sonraki ayının 23 üne kadar onay vermek zorunda vermezse sana ödemen yapılıp işyerine de ceza kesiliyor
baya uygunmus güle güle kullan yapınca da resimleri paylaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?