2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah yaa çok heveslendim anneli babalı uzuun ömürlü olsun darısı bizlere inşallah, epidural mi yoksa direk normal doğum mu ?

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

işveren raporunla ilgili raporun bittiği ayın bi sonraki ayının 23 üne kadar onay vermek zorunda vermezse sana ödemen yapılıp işyerine de ceza kesiliyor

pitircik66 suluhana gittim:) malzemeleri aldım çokta uyguna geldi ve çeşit çoook fazla iyiki gitmişim ya
Cok şeker olmuslar eline saglik canim gule gule takmak nasip olsun.bende yaptim lateks gullerle senin ikinci gibi paylaşırım bitince bende.aynisindan kızıma bere ve tulum süslüyorum çünkü.

e madem öyle ben evrakları versem sgk ya olmuyomu benim hastanem özel.tüp bebek tedavisi gördüğümden dolayı.bide sgk ile anlaşması yok.birsürü sorun çıkar başıma şimdi. ama 170i aramam gerektiğini bilmiyodum bu iyi oldu tşk.ederim

maşallah canım darısı basımıza ınsallah

ben hala gidemedim biliyomusun sanırım ocak sonu ancak gidicem neler aldın

mutlaka git gerçekten fiyat çok oynuyor, ben mantar tıpalı cam şişe, lavanta, tülü, kurdelası, birde kurdelasına yapıştırmaya minik çiçeklerden aldım 50 şer tane ve hepsine sadece 44 ödedim:)

Gozunuz aydin canim Allah anali babali buyutsun, insallah bizede oyle kolay dogum nasip olur

Cok şeker olmuslar eline saglik canim gule gule takmak nasip olsun.bende yaptim lateks gullerle senin ikinci gibi paylaşırım bitince bende.aynisindan kızıma bere ve tulum süslüyorum çünkü.

sağol canım, sizde güle güle kullanın inşallah:) eminim çok cici olacaktır mutlaka paylaş merakla bekliyorum:)

işveren raporunla ilgili raporun bittiği ayın bi sonraki ayının 23 üne kadar onay vermek zorunda vermezse sana ödemen yapılıp işyerine de ceza kesiliyor
yani kendileri bilgiyi sgk ya vermek zorunda o zaman yoksa ceza yiyolar... iyiymiş notlarıma bunuda aldım tşk. bakalım ne olacak

Günaydınnn hamişler :)

Zeynep Kamil hastanesi gebe okulu açmış.
Öylesine kayıt olmuştum oraya.
Kocam tek dışarı çıkmama izin vermiyo, onsuz adım atmamı istemiyo nedense ve bu beni çok boğuyo. Son demlerimiz ya, adamın pimpiriği arttı baya baya.

Yalvardım yakardım bugün gebe okulunun ilk dersine gidiyorum :) gitmek isteyenler hemen arayıp başvursun bence. Keske daha önce söyleseydim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…