2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlk vurulunca yakıyo durağa zor yürüyorum ama sonra geçiyo
Fakat morarma yapıyo ve geçmiyomuş diyen de var yıllar sonra geçer diyen de
Allah yardımcın olsun canım yaa..
Ben ne durumdayım hiç bilmiyorum. Bu hafta baktırcam Kanıma. Yükselmemişse geliyorum peşinden senin

bende aynı şeyi şikayete ediyordum eşime sanki tıkabasa yemiş gibi yemekten sonra rahat edemiyorum en iyisi az ve sık yemek galiba yoksa her yemek sonram zehir oluyor

bende aynı şeyi şikayete ediyordum eşime sanki tıkabasa yemiş gibi yemekten sonra rahat edemiyorum en iyisi az ve sık yemek galiba yoksa her yemek sonram zehir oluyor

bendede bir kaç gündür olmaya başladı aynı şey. acıkıyorum ama şişkinlikten yiyemiyorum zorla tutuyorum midemdekileri

yani kendileri bilgiyi sgk ya vermek zorunda o zaman yoksa ceza yiyolar... iyiymiş notlarıma bunuda aldım tşk. bakalım ne olacak
Doğum yapacağın hastanenin sgkyla anlaşmalı olması lazım o raporu alabilmek için araştır bu durumu.Raporu veren doktorun anlaşmalı kurum doktoru olması lazım

Gunaydin kizlar
Sgk dogum parasini eskiden ptt den oduyordu simdi nasil parayi nerden alicaz hesaba falan mi yatiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…