Tünaydın kızlar
İğne oldum geldim
Bu hafta hep geç gelicem 5.iğnedeyim henüz
5 daha var
Nasıl bi his? Cidden bacağın çok sızlıyo mu?
Tünaydın kızlar
İğne oldum geldim
5 daha var
Allah yardımcın olsun canım yaa..İlk vurulunca yakıyo durağa zor yürüyorum ama sonra geçiyo
Fakat morarma yapıyo ve geçmiyomuş diyen de var yıllar sonra geçer diyen de
NE İGNESİ oldun canım geçmiş olsunİlk vurulunca yakıyo durağa zor yürüyorum ama sonra geçiyo
Fakat morarma yapıyo ve geçmiyomuş diyen de var yıllar sonra geçer diyen de
bende aynı şeyi şikayete ediyordum eşime sanki tıkabasa yemiş gibi yemekten sonra rahat edemiyorum en iyisi az ve sık yemek galiba yoksa her yemek sonram zehir oluyorİki gundur $i$kinlikten geberiyorum..
Ne yedin o kadar dersen hic bi sey kahvaltida bi kac parca peynirle bir yumurta..
Aksam da kucucuk bi tavuk gogsuyle biraz makarna..
Ama sanki dunyalari yemisim geberiyorum ya nefes alamiyorum karnim iki gunde sanki 2 kati buyudu..
Allah yardımcın olsun canım yaa..
Ben ne durumdayım hiç bilmiyorum. Bu hafta baktırcam Kanıma. Yükselmemişse geliyorum peşinden senin
NE İGNESİ oldun canım geçmiş olsun
İnşaallah canım.Amin kızlar sağ olun
Amin cümlemizin
Allah korusun iyidir inş. senin ki
Sağ ol , kan iğnesi
Kanım 7,6 çok düşmüştü de
Tünaydın kızlar
İğne oldum geldim
5 daha var
sgk ile anlaşmalı olması şart değil canım muayenhane olmadığı müddetçe istediğin hastaneden alabilirsinyok valla sgk anlaşmalı değil. özel herşeyi parayla. o zaman ben doktorumla konuşayım bu konuda ne yapabiliriz.bakalım bana nasıl yardımcı olacak.
İns :) 2 haftada 1 yada 3 haftada 1 cagiriyor da bu seferki randevum bikac gun sonraydi ben one aldim enfeksiyon durumum var diyegüzel güzel pozları olur inş. ne kadar da bir gidiyorsun canım kontrole.
bende aynı şeyi şikayete ediyordum eşime sanki tıkabasa yemiş gibi yemekten sonra rahat edemiyorum en iyisi az ve sık yemek galiba yoksa her yemek sonram zehir oluyor
Tünaydın kızlar
İğne oldum geldim
5 daha var
Doğum yapacağın hastanenin sgkyla anlaşmalı olması lazım o raporu alabilmek için araştır bu durumu.Raporu veren doktorun anlaşmalı kurum doktoru olması lazımyani kendileri bilgiyi sgk ya vermek zorunda o zaman yoksa ceza yiyolar... iyiymiş notlarıma bunuda aldım tşk. bakalım ne olacak
puffff doğum yapsakta kurtulsak hayırlısıyla kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?