2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

meltem harika olmuş ellerine sağlık acemi bu ise yandım ben :))

çekirge hoş geldin umarım iğneler iyi gelir..

bende dün oğluşuma küvet setini aldım kovası vs..
eksikler tamamlanıyo artık kendime iç çamaşırı ve göğüs kremi ve çanta aldım mı tamamdır bu iş
yoksa hergün bir eksik çıkıyor

sgk ile anlaşmalı olması şart değil canım muayenhane olmadığı müddetçe istediğin hastaneden alabilirsin
gittipim yer hastane olarak değil poliklinik olarak geçiyor. fulya bahçeciye gidiyorum ben. çarş.günü randevum var o zaman gittiğimde konuşup sorayımda yanlış bişi yapmıyım

Cekirgee hg canim yarı etmissin igneleri sifa olsun..senden etkilenerek bende cuma gunki kontrolum de soyledim doktor kanima baktilar 9.8e düşmüş 1.5ay önce 11.2ydi ne ara dustuyse bebek hizli buyuyor diye heralde.ben bi de sürekli ayni doktora gidiyorum ben soylemesem aklina gelmiyor bakmak inşallah daha fazla düşmez

Doğum yapacağın hastanenin sgkyla anlaşmalı olması lazım o raporu alabilmek için araştır bu durumu.Raporu veren doktorun anlaşmalı kurum doktoru olması lazım
işte sgk ile anlaşması yok özel bende çarş.günü randevum var gittiğimde sorayımda yanlış bişi yapmayalım.

Kizlar bu arada beni doktorum 3hafta sonra çağırdı tekrar sizin nasil olacak veya oldu bugunlerde kontrole gidenler?

Kızlar kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak randevular?
En son 18 aralıkta gittim ama kızımı çok özledim

Aslında bugün randevum vardı ama daha 1 hafta önce doktora gittim bi daha gidesim yok..
Randevumu iptal ettim bi hafta sonrasına aldım..

Kansızlık sbebeiyle kan iğnesi verdiler
Çok vakit kalmaıd ya artık ilaçla olmazmış direk iğne dediler
ya bendede kansızlık var sana verilen iğneyi koldan mı yapıyosun. gerçi banada kanla alakalı ilaç kullandırdılar.kan sulandıran iğne ve hap kullandırdılar yeni kurtuldum. ama kan oranı yine düşük verirlerse bana gene diye soruyorum ağır bir iğnemi yakıyomu,morartıyomu acaba. kan sulandıran iğnem öyleydi çünkü

Bayadır yoktum ya işler birikmiş arada bakabiliyorum
Bişey kaçırmamışımdır inş. herkes iyidir ?
Cesurarya geliyo mu o da rahatsızdı da, keçiboyu özü okudum eczanede görünce hem tansiyona hem kansızlığa iyiymiş yazıyodu
Bi de benim az bi zaman kaldı, dün 1 numara molfix bez aldım 44 lüsü 19 lira ıslak havluda hediye paraben ve alkol içermiyo

Geçmiş olsun
Ferrum diye geçiyo benim ki bi kutuda 5 adet var, 2 kutu yazdılar
Kalçadan vuruluyosun, ilk biraz yakıyo sonra geçiyo ama bırakıtğı morluğa kalıcı veya yıllar sonra geçiyo dediler

bende carrefourda prima bulamadım huggies aldım 26,90 56 adet ıslak mendıl hedıyelı ozellekleri aynı idi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…