gittipim yer hastane olarak değil poliklinik olarak geçiyor. fulya bahçeciye gidiyorum ben. çarş.günü randevum var o zaman gittiğimde konuşup sorayımda yanlış bişi yapmıyımsgk ile anlaşmalı olması şart değil canım muayenhane olmadığı müddetçe istediğin hastaneden alabilirsin
işte sgk ile anlaşması yok özel bende çarş.günü randevum var gittiğimde sorayımda yanlış bişi yapmayalım.Doğum yapacağın hastanenin sgkyla anlaşmalı olması lazım o raporu alabilmek için araştır bu durumu.Raporu veren doktorun anlaşmalı kurum doktoru olması lazım
İnşallah canım ya inşallahSoğuk kış günlerinde hepinize sıcacık günaydınlar hayırlı ve sağlıklı haftalarhemsirenizim aynı gün doğum yapcaz lütfen sen bari bekle beni geçmiş olsun çok
ne iğnesi arkadaşım geçmiş olsun
ZIRAAT bankasına yatırıyorlar canım yanlıs bılmıyorsamGunaydin kizlar
Sgk dogum parasini eskiden ptt den oduyordu simdi nasil parayi nerden alicaz hesaba falan mi yatiriyorlar
ya bendede kansızlık var sana verilen iğneyi koldan mı yapıyosun. gerçi banada kanla alakalı ilaç kullandırdılar.kan sulandıran iğne ve hap kullandırdılar yeni kurtuldum. ama kan oranı yine düşük verirlerse bana gene diye soruyorum ağır bir iğnemi yakıyomu,morartıyomu acaba. kan sulandıran iğnem öyleydi çünküKansızlık sbebeiyle kan iğnesi verdiler
Çok vakit kalmaıd ya artık ilaçla olmazmış direk iğne dediler
ya bendede kansızlık var sana verilen iğneyi koldan mı yapıyosun. gerçi banada kanla alakalı ilaç kullandırdılar.kan sulandıran iğne ve hap kullandırdılar yeni kurtuldum. ama kan oranı yine düşük verirlerse bana gene diye soruyorum ağır bir iğnemi yakıyomu,morartıyomu acaba. kan sulandıran iğnem öyleydi çünkü
İnşallah yoktur enfeksiyon akıntın mı var? Benimde artık 2 hafta da bire düştü kontrollerim.İns :) 2 haftada 1 yada 3 haftada 1 cagiriyor da bu seferki randevum bikac gun sonraydi ben one aldim enfeksiyon durumum var diye
bende carrefourda prima bulamadım huggies aldım 26,90 56 adet ıslak mendıl hedıyelı ozellekleri aynı idi aldımBayadır yoktum ya işler birikmiş arada bakabiliyorum
Bişey kaçırmamışımdır inş. herkes iyidir ?
Cesurarya geliyo mu o da rahatsızdı da, keçiboyu özü okudum eczanede görünce hem tansiyona hem kansızlığa iyiymiş yazıyodu
Bi de benim az bi zaman kaldı, dün 1 numara molfix bez aldım 44 lüsü 19 lira ıslak havluda hediye paraben ve alkol içermiyo
O zaman benim ziraattan hesap mi acmam lazim cunku hic bi bankada hesabim yokZIRAAT bankasına yatırıyorlar canım yanlıs bılmıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?