2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun
Ferrum diye geçiyo benim ki bi kutuda 5 adet var, 2 kutu yazdılar
Kalçadan vuruluyosun, ilk biraz yakıyo sonra geçiyo ama bırakıtğı morluğa kalıcı veya yıllar sonra geçiyo dediler
tahmin ettiğim gibi kan ile ilgili iğneler hep çok ağır oluyor. ondan dolayı sordum umarım tekrar iğne olmak zorunda kalmam.sanada geçmiş olsun..

Selam Kızlar umarım herkes iyidir

Geçmiş olsun
Ferrum diye geçiyo benim ki bi kutuda 5 adet var, 2 kutu yazdılar
Kalçadan vuruluyosun, ilk biraz yakıyo sonra geçiyo ama bırakıtğı morluğa kalıcı veya yıllar sonra geçiyo dediler

Canım naber geçen okumuştum kanın düşük çıkmıştı çok geçmiş olsun inşallah düzelir.

Ben de cumartesi şeker yüklemesine gittim çok iyi çıktı.
6 ayda 7 kg aldım bebiş de 1 kg olmuş
Her hafta kg ve tansiyon bildireceğim dr a 32. hafta rapor almak isticem dedim takibe alıyorum seni bir risk olmaz ise veririm dedi.
Bu arada normal doğum 450tl sezeryan 650 isteğe bağlı sezeryan 1200 dediler.
Doktor normal düşün aksi bir durum olur ise konuşuruz dedi.

As. herşey hep böyle yolunda gider inşallah Bircancım
Benden kimse kan istemedi maalesef son dk kendim merak edip yaptırdım
10 iğne yazdılar 7,6 lara inmişim diye ( Zaten 9,9 daydım )
İğnelerden sonra normale dönerim inşallah
Gyno ferro sanolde günde 2 ye çıkarıldı

Eksikleri tamamlamak istiyorum zaman daraldı diye
Perdeyi yıkadım 3 cm çekti, ona göre kısaltayım dedim
Çarşamba teslim alıcam

Avize de sade bişey aldım çocuk avizesi de değil şatafatlı da değil, sade beyaz sepetli gibi bişey yıkanıyomuş hatta
Mobilyalarla uyar beyaz diye

evet senin 42 günün var çek
bende fon siparişi verdim çarşamba günü gelicek.

Amin canım inşallah hepimizin yolunda gitsin sağlıkla kurtulalım.

O zaman bende 32. haftadan sonra sağlık ocağında kan testi yaptırayım eğer dr. istemezse

Amin canım inşallah hepimizin yolunda gitsin sağlıkla kurtulalım.

O zaman bende 32. haftadan sonra sağlık ocağında kan testi yaptırayım eğer dr. istemezse

Evet kan önemli diye duydum bende öyle yaptırdım yoksa hala isteyen yoktu
Dr. dedi ki şimdi korkma 37 den sonra anlaşılsa kork derdim

ben ikitane fona 120 tl verdim
turkuaz renk perdeciden sipariş ettim nete güvenemedim
hem ölçülerimi de biliyorlardı.

Uygun ve zahmetsiz olmuş ne güzel, güle güle kullan

Vitamin hapi kullanan var mi hala kizlar bana doktorum kullan diyor ama ben 2aydir bıraktım daha cok yediriyor diye
valla aslında benimde hala kullanıyor olmam lazımdı ama bıraktım. birtek şu kıramp girmesin diye demir çinko vs.karışımı olan ilaç varya onu kullanıyorum.bazen unutuyorum ama kendini kramp girerek hatırlatıyo saolsun

ayyy darısı bize:) gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün:) ilk doğumu muydu ki?
Evet ilk martta evlendi nisanda hamile kaldı
kV ısrar etmiş hast gidelim diye doğumu beklemediklerinden cantayi bile almamislar doğuma girince annemlere haber vermişler bebeğin kiyafetlerini onlar arkadan yetistirmisler

32.hafta raporunu aldinki sen canim benim yazdi doktor bugun getrmeyi unuttum ia gerine yarin getrcem

evet ocak sonuna aldım aslında 37 .haftaya kadar çalışabilir aldım ama
36. haftada yani ocak sonu bırakmak istiyorum o zaman gel dedi
eşimde istemiyor gelmemi ayağın takılır düşersin merdivenlerden bilmem ne
yemek yemiyorsun sabah kalkamıyorsun:)
ama daha 2 ay var evde patlarım sıkıntıdan..

Maşallah yaa çok heveslendim anneli babalı uzuun ömürlü olsun darısı bizlere inşallah, epidural mi yoksa direk normal doğum mu ?
Ay onu sormayı unuttum ama direk normal sanırım sonrasında ağrı kesici iğne yapmışlar sadece epidural olsa söylerdi sanırım tekrar sorarım
inşallah genetiktir diye dua ediyorum ben de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…