2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sende mi kendin biraktin dr solemeden yani. Kramplar icin bende magnezyum kullanıyorum ama bana misin demiyor her gece 2kere kesin firliyorum yataktan

kızlar bende elevit kullanıyorum ama nerdeyse 1 aydır içemiyorum
midem bulanıyo o ilacı içince bana kendimi iyi hissetmiyorum..

Sende mi kendin biraktin dr solemeden yani. Kramplar icin bende magnezyum kullanıyorum ama bana misin demiyor her gece 2kere kesin firliyorum yataktan
valla benim tüp bebek ile olduğundan çokk çokk fazla kullandığım ilaç vardı 6.aydan sonra kanla alakalı iğnelerimin bitmesi ile hepsini bıraktım. bir coraspirini kullanıyorum kan sulandırıcı o mecburi bende zaten bide magnezyum,demir,çinko karışımı bi ilaç var onu kullanıyorum bana çok iyi geldi içersem gece kramp girmiyo 2-3 gün içmezssem yine başlıyo.ilaca bakıyım adı neydi unuttum evde yarın yazarım sana doktoruna danışıp ona başla en azından sıkıntın kalmaz. akşamları rahat yatarsın

Ben en son 2 hafta önce şeker ölçümü için gittiğimde kan tahlili yaptırmıştım. Biraz kansızlık cıkmıstı aslında ama demir hapını düzenli kullanmıyorum hep unutuyorum ya

Dolap beyaz
Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama ( alt göze bi yatak daha sığıyo onu da kendime düşündüm )
Avize de bunun daha sepetli versiyonu, beyaz

O yüzden diğer ürünlerde renklendirme düşündüm
Küçük beşiğini pembe aldım, yatak odasında duracak o ama

Halıyı rengarenk aldım, çocuk halısı olmasa da

İçeriye sığmayan köşeme ait bi puf vardı, ama kullanışlı değildi arkası yok diye
İki minder aldım yaslanmak için

Ne kadar uyumlu oldular bilmiyorum perdeyi de şundan aldım
Asmadım daha boyunu kısalttıyorum

Uyku seti kaldı nasıl bişey alsam ki ?

ÇOKKK GÜZELLER CANIM GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP ETSN ALLAHIM

kızlar doğum sonrası korse hakkında ne düşünüyorsunuz ? onden cıt cıt lı karın ve bel korsesı almak ıstıyorum ama kararsız kaldım...

hepsi çok güzel güle güle kullanın..

Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.

ALLAH bebeğinin de senin de yardımcısı olsun..
İNŞAALLAH gelişimini tamamlar..

allah yardımcın olsun canım.umarım bebeğini en kısa zamanda görebilirsin. kuvezde herhalde şimdi. bir tansiyon bu kadar etkiliyormu ya.umarım herşey yolunda gider..

Acemi işi yelek ve patik kombinimizz :)

Eki Görüntüle 1362231

Eline saglik canim cok cici olmuslar

Kizlar bu arada beni doktorum 3hafta sonra çağırdı tekrar sizin nasil olacak veya oldu bugunlerde kontrole gidenler?

Bende cift damar darligi oldugu icin 3 haftada bir cagirdi, artik daha cok gorecez miniklerimizi

Rabbim seni ve yavrunu korusun, insallah en kisa zamanda yavrunu kucagina alirsin. Herhangi bir problemin varmiydi, benim damar darligi oldugu icin tansiyondan cok korkuyorum, hakkimizda hayirlisi
Insallah en kisa zamanda guzel haberler alirsin ve bizede haber verirsin

Çok geçmiş olsun
Sende bebekte sağ salim çıkarsınız inşallah
Bende wc ye bile gidince korkuyorum son zamanlar nedense

bence hepside gayet uyumlu çek güle güle kullanmak nasip olsun:)

çok güzel hepsi güle güle kullanın canım.

Bn icsemde icmesemde aynı iyi olur canim bi yaz bana ismini olmassa ona geçerim. Bu arada bn devlet memuru olduğum için is yerine verecegim özelde nasil bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…