- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Sende mi kendin biraktin dr solemeden yani. Kramplar icin bende magnezyum kullanıyorum ama bana misin demiyor her gece 2kere kesin firliyorum yataktanvalla aslında benimde hala kullanıyor olmam lazımdı ama bıraktım. birtek şu kıramp girmesin diye demir çinko vs.karışımı olan ilaç varya onu kullanıyorum.bazen unutuyorum ama kendini kramp girerek hatırlatıyo saolsun
valla benim tüp bebek ile olduğundan çokk çokk fazla kullandığım ilaç vardı 6.aydan sonra kanla alakalı iğnelerimin bitmesi ile hepsini bıraktım. bir coraspirini kullanıyorum kan sulandırıcı o mecburi bende zaten bide magnezyum,demir,çinko karışımı bi ilaç var onu kullanıyorum bana çok iyi geldi içersem gece kramp girmiyo 2-3 gün içmezssem yine başlıyo.ilaca bakıyım adı neydi unuttum evde yarın yazarım sana doktoruna danışıp ona başla en azından sıkıntın kalmaz. akşamları rahat yatarsınSende mi kendin biraktin dr solemeden yani. Kramplar icin bende magnezyum kullanıyorum ama bana misin demiyor her gece 2kere kesin firliyorum yataktan
ÇOKKK GÜZELLER CANIM GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP ETSN ALLAHIMEki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362427 Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama
Eki Görüntüle 1362428 Avize de bunun daha sepetli versiyonu, beyaz
O yüzden diğer ürünlerde renklendirme düşündüm
Küçük beşiğini pembe aldım, yatak odasında duracak o ama
Eki Görüntüle 1362435
Halıyı rengarenk aldım, çocuk halısı olmasa da
Eki Görüntüle 1362433
İçeriye sığmayan köşeme ait bi puf vardı, ama kullanışlı değildi arkası yok diye
İki minder aldım yaslanmak için
Eki Görüntüle 1362432
Ne kadar uyumlu oldular bilmiyorum perdeyi de şundan aldım
Asmadım daha boyunu kısalttıyorum
Eki Görüntüle 1362434
Uyku seti kaldı nasıl bişey alsam ki ?
32.HAFTA RAPORU 32 HAFTAYI DOLDURUNCA MI ALINIYO32.hafta raporunu aldinmi sen canim benim yazdi doktor bugun getrmeyi unuttum is yerine yarin getrcem
ÇOKKK GÜZELLER CANIM GÜLE GÜLE KULLANMAK NASİP ETSN ALLAHIM
Eki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362427 Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama ( alt göze bi yatak daha sığıyo onu da kendime düşündüm )
Eki Görüntüle 1362435
Eki Görüntüle 1362433
İçeriye sığmayan köşeme ait bi puf vardı, ama kullanışlı değildi arkası yok diye
Eki Görüntüle 1362432
Eki Görüntüle 1362434
hepsi çok güzel güle güle kullanın..
Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
allah yardımcın olsun canım.umarım bebeğini en kısa zamanda görebilirsin. kuvezde herhalde şimdi. bir tansiyon bu kadar etkiliyormu ya.umarım herşey yolunda gider..Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
Kizlar bu arada beni doktorum 3hafta sonra çağırdı tekrar sizin nasil olacak veya oldu bugunlerde kontrole gidenler?
Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
Eki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362427 Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama ( alt göze bi yatak daha sığıyo onu da kendime düşündüm )
Eki Görüntüle 1362435
Eki Görüntüle 1362433
Eki Görüntüle 1362432
Eki Görüntüle 1362434
çok güzel hepsi güle güle kullanın canım.Eki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362435
Eki Görüntüle 1362433
Eki Görüntüle 1362432
Eki Görüntüle 1362434
Bn icsemde icmesemde aynı iyi olur canim bi yaz bana ismini olmassa ona geçerim. Bu arada bn devlet memuru olduğum için is yerine verecegim özelde nasil bilmiyorumvalla benim tüp bebek ile olduğundan çokk çokk fazla kullandığım ilaç vardı 6.aydan sonra kanla alakalı iğnelerimin bitmesi ile hepsini bıraktım. bir coraspirini kullanıyorum kan sulandırıcı o mecburi bende zaten bide magnezyum,demir,çinko karışımı bi ilaç var onu kullanıyorum bana çok iyi geldi içersem gece kramp girmiyo 2-3 gün içmezssem yine başlıyo.ilaca bakıyım adı neydi unuttum evde yarın yazarım sana doktoruna danışıp ona başla en azından sıkıntın kalmaz. akşamları rahat yatarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?