2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar benimde birzdn doktor muayenem var. Bugun 8.ci haftamiz bitti. Bende iki gun gundur cok fena kusma ve bulanti var. Birde gece diş agrim tuttu mahvoldum. Umarim doktordn guzel seyler duyariz. Ben kalp atisini 5+5 te duymustum. Ins halen kalbi atiyodur. Aklima her turlu sey geliyo :-( doktordan cikinca yazarim sizlere.

iki haftadir cektigim agrilar mahvetti beni ama doktor normal diyor. Bugun cok iyiyim Masaallah.. moralini bozma uzan dinlen bol bol..

Son düzenleme:

ıcını ferah tut canım Allah ın ıznı ıle hersey yolundadır inş ,haberlerını beklıyoruz :*

canim hemen gidemezmisin doktora bence hemen git yarini bekleme igne falan yapar ne bileyim mudahelede bulunur

kanama onleyici igne vermisti zaten daha dun bitti ignelerim yapacak bir sey yok iki ay once yine dusuk yaptim bir suru igne ilac serum fayda etmemisti bakalim ne olacak

canım sarı cisim ne demek bilmiyorum ama beta hcg ne baktır Allah korusun dış gebelik varsa beta hcg yle anlaşılıyo yoksada için rahatlamış olur moralini bozma ben de ilk hamile kaldığımda ağrılar içinde kıvranıyodum dış gebelikten korkuyodum doktora gittim kist çıktı sende hemen doktora git bence Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Düşündüğün gibi değildir inşallah,imkanın varsa dinlenmeye çalış,dikkat et

iki haftadir cektigim agrilar mahvetti beni ama doktor normal diyor. Bugun cok iyiyim Masaallah.. moralini bozma uzan dinlen bol bol..

bende aslinda kotu hissetmiyorum gun icinde hic bir sey yok iki gunden bir geceleri kanama oluyor anlamdim gitti... yatiyorum bol bol iste...

sari cisim folikulun icinden yumurtanin cikmasiymis o bebegin rahime tutunmasi icin progestron salgiliyormus ve bebegin esini olusturuyormus ilerleyen zaman icinde de kayboluyormus iyi bir sey yani gebelik oldugunu gosteriyor... gecen hafta sali gunu 213 cikit hcg sonra cuma gunu verdim 243 cikti doktor iyi dedi ama bilemiyorum artik hersey yarin belli olacak...

Son düzenleme:

Senin de mi geç döllenme canım.ben keseyi gördüm ama salla uyumlu değilim.

Pit pitlarimizi duydum cok sukur hayatimda yasadigim en guzel an

canım geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın en kısa zamanda sağlıkla al kucağına bebişini
bol bol dinlen canım bişey yapma
canım ne yöntemle olursa olsun yeterki sağlıkla doğsun benim sezeryan olaacak ilki sezeryan çünkü

Kızlar ben lavaboya gittim karnım çok ağrıyordu ve kahverengi leke gördüm ikitane böyle yuvarlak yuvarlak çamaşırımda anlamadım 2 gündür neden bu oluyor bu yerleşme kanamasıo lablrmi ama o devirler geçmedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…