Ultrasonda kese boyutu ne diyor o sanırım dün benim 5 haftalık çıktı ama ben sata göre 7.haftamdayım.sat benim 4 hazırandı. ama 16 haziran a aldı doktor.
Canım benim seni gördüğüme çok sevindim hamileliğine daha da çok sevindim. Sana özelden de yazdım canım. Nasılsın herşey yolunda di mi??
amin canım benım :) sun aksam yatarken senın ıcın dua ettım Allahım ınsallah dualarımı kabul eder
Merhaba kızlar moralim berbat ve acayıp korkular içindeyim... dün gece yine pembe su gibi kanamam oldu ve sol kasığımda ağrı vardı gecen haftaki ultasonumda sol kasıkta sarı cisim var demişti bebeği görememişti yarın gidicem işte doktora aklıma dış gebelik geliyor ve de korkuyorum...
İki ay önce düşük yapmıştım hemen hamile kaldım ( hemde hiç ugrasmadan oysa kı ıkı yıldır hamıle kalmaya cabalıyordum ) acaba ondan mı? lutfen bebeğime bir şey olmasınn... sol kasığımda ağrı var biraz ama çok şiddetli değil...
Ne yapsam bilemiyorum hayattan koptum yine anneme gitmek istiyorum ama doktor bebek iyi olursa git dedi... Bana dua edin lutfen...
Aa merhaba arkadaşlar bizde 5+6 olduk bugün.. Ayniyiz sanirim
ooo cogaldık 5+6 lar =) kızlar beslenmenız nasıl neler yıyorsunuz nelre dıkat edıyorsunuz ?ben beslenmesı cok duzgun olan bı ınsan degıl dım dıkat etmeye calısıyorum bu ara ama ıstahımda yok hanı :S
Canım benim seni gördüğüme çok sevindim hamileliğine daha da çok sevindim. Sana özelden de yazdım canım. Nasılsın herşey yolunda di mi??
canımm hangımıze yazdın =))
Selam kizlar benimde birzdn doktor muayenem var. Bugun 8.ci haftamiz bitti. Bende iki gun gundur cok fena kusma ve bulanti var. Birde gece diş agrim tuttu mahvoldum. Umarim doktordn guzel seyler duyariz. Ben kalp atisini 5+5 te duymustum. Ins halen kalbi atiyodur. Aklima her turlu sey geliyo :-( doktordan cikinca yazarim sizlere.
canim hemen gidemezmisin doktora bence hemen git yarini bekleme igne falan yapar ne bileyim mudahelede bulunur
Merhaba kızlar moralim berbat ve acayıp korkular içindeyim... dün gece yine pembe su gibi kanamam oldu ve sol kasığımda ağrı vardı gecen haftaki ultasonumda sol kasıkta sarı cisim var demişti bebeği görememişti yarın gidicem işte doktora aklıma dış gebelik geliyor ve de korkuyorum...
İki ay önce düşük yapmıştım hemen hamile kaldım ( hemde hiç ugrasmadan oysa kı ıkı yıldır hamıle kalmaya cabalıyordum ) acaba ondan mı? lutfen bebeğime bir şey olmasınn... sol kasığımda ağrı var biraz ama çok şiddetli değil...
Ne yapsam bilemiyorum hayattan koptum yine anneme gitmek istiyorum ama doktor bebek iyi olursa git dedi... Bana dua edin lutfen...
iki haftadir cektigim agrilar mahvetti beni ama doktor normal diyor. Bugun cok iyiyim Masaallah.. moralini bozma uzan dinlen bol bol..
canım sarı cisim ne demek bilmiyorum ama beta hcg ne baktır Allah korusun dış gebelik varsa beta hcg yle anlaşılıyo yoksada için rahatlamış olur moralini bozma ben de ilk hamile kaldığımda ağrılar içinde kıvranıyodum dış gebelikten korkuyodum doktora gittim kist çıktı sende hemen doktora git bence Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
ooo cogaldık 5+6 lar =) kızlar beslenmenız nasıl neler yıyorsunuz nelre dıkat edıyorsunuz ?ben beslenmesı cok duzgun olan bı ınsan degıl dım dıkat etmeye calısıyorum bu ara ama ıstahımda yok hanı :S
Acikcasi ben çok da saglikli beslenen biri değildim.. Meyveyi agzima surmem.. Kola manyagi çikolata abur cubur manyagiydim ama simdi agzima surmuyorum zorla da olsa meyve yemege basliyorum.. Ve istahim cok acik ömrümde bu kadar yemek yemiyodum herhalde.. Düşük tehlikem var yatiyorum bide iyice kilo alcam.. Ama bebeğim saglikli olsun da kilo bi şekilde gider.. Mide bulantim cok fazla ama yoğurt falan yiyince rahatliyorum
Acikcasi ben çok da saglikli beslenen biri değildim.. Meyveyi agzima surmem.. Kola manyagi çikolata abur cubur manyagiydim ama simdi agzima surmuyorum zorla da olsa meyve yemege basliyorum.. Ve istahim cok acik ömrümde bu kadar yemek yemiyodum herhalde.. Düşük tehlikem var yatiyorum bide iyice kilo alcam.. Ama bebeğim saglikli olsun da kilo bi şekilde gider.. Mide bulantim cok fazla ama yoğurt falan yiyince rahatliyorum
Gecmıs olsun canım , bende dıkat edıyorum artık meyve fln yemıyordum sneın gıbı bende artık yıyorum yogurdu pek sevmıyorum ama zorlayıp yıyecegım kendımı artık , bebısın sıkı sıksı tutunu sana ıns annesı
kanama onleyici igne vermisti zaten daha dun bitti ignelerim yapacak bir sey yok iki ay once yine dusuk yaptim bir suru igne ilac serum fayda etmemisti bakalim ne olacak
Hatırlamaz mıyım aşk olsun.özlemişim hepinizi.bebişler büyüdü mü.
Gecmıs olsun canım , bende dıkat edıyorum artık meyve fln yemıyordum sneın gıbı bende artık yıyorum yogurdu pek sevmıyorum ama zorlayıp yıyecegım kendımı artık , bebısın sıkı sıksı tutunu sana ıns annesı
Ay canim insallah insallah ya.. Bebegime bisey olucak diye hic kalkmiyorum sürekli ayagimin altina yastik alip uzaniyorum.. Bel agrim cok var doktor normal diyo ama ins öyledir.. Perşembe gunu randevumuz var insallah kalp atisini duyariz o zamana..
iyiyiz biz .cuma dr.a gidecektik ama dr.umuz yurt dışına çıkmış seçim sonuna kaldı bizim randevu bebişde inşallah iyice büyümüş olur ozamana.cumartesi ailemin yanına gidiyorum 2 hafta evimde olamıycam bende.
Senin de mi geç döllenme canım.ben keseyi gördüm ama salla uyumlu değilim.
Pit pitlarimizi duydum cok sukur hayatimda yasadigim en guzel an
canım geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın en kısa zamanda sağlıkla al kucağına bebişiniArkadaşlar herkese merhaba,
dün öğleden sonra başlayan kramplar ve kasılmalar yavaş yavaş şiddetini artırdı ve bugün acılar içinde düşük yaptımAllah 2015 Mart ayı annelerini korusun, beni listeden kaldırmanızı rica edeceğim. Hepinize sağlıklı ve mutlu hamilelik dilerim.
bol bol dinlen canım bişey yapmamalesef bi doktorum yok yarin gidecegim insAllah. evet canim uzattim ayaklarimi. surekli.wcye gidip bakasim.geliyor cidden cok.etkilendim. insAllah cqanim Allah hepimizin yardimcisi olsun(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ne yöntemle olursa olsun yeterki sağlıkla doğsun benim sezeryan olaacak ilki sezeryan çünküNormal doğum daha sağlıklı diyorlr ama benim bünye kaldırmadı,zaten daha önce normal doğum yapanlar bilir canınızdan can gidiyor,ölüp ölüp diriliyorsunuz doğum süresince. bana hep derlerdi çok zor kaldıramazsın diye,bende aman bunlar çok nazlı herhalde ne olacak sanki derdim,cahil cesaretiyle normal doğuma girdim ama 3-4 santim iken açılma çıldırıyordum acıdan..epidural hiç yokken aklımda o acıyla 5 cm de iğne yapıldı. 3 tane kaburga kemiğimi özel hastane olmasına rağmen bastıra bastıra resmen kırdılar.bir ay ayağa kalkamadım doğru dürüst.
bunları tekrar yaşamak istemiyorum..doğum korkusundan 5 yıldır çocukta düşünmedim.
tabi herkesin bünyesi farklı,kimi normal doğuma müsait,kimi sezeryana..benimki normal doğuma hiç müsait değilmiş onu anladım
Ay canim insallah insallah ya.. Bebegime bisey olucak diye hic kalkmiyorum sürekli ayagimin altina yastik alip uzaniyorum.. Bel agrim cok var doktor normal diyo ama ins öyledir.. Perşembe gunu randevumuz var insallah kalp atisini duyariz o zamana..
dinlen canım rabbime emanet hepsi
Aaa buyuk ıhtımal bende persembe gunu gıdecegım kalp atısı duymaya =)) ıns duyarız canım hayırlısı ıle , kalkma zaten canım yat dınlen bol bol ısten eve gıdınce bende hemen oyle yapıoyorum yastık koyuyorum ayagımın altına uzanıyorm bıraz ,bugun benımde bel agrım basladı canım ya ara arada oluyor endıselenme normaldır hersey yolundadır ıns :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?