Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
Herşey önce Allah sana da yavrunada Şifa versin. Hayırlısı olsun bebeğiniz . Allah ın izniyle en kısa sürede görürsün bebeğinide. Dualarımız bebeğinleArkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
Civil civil bi oda olmus kizimiza masallah rabbim sag salim kucaginada almayi nasip etsin:)Eki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362427 Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama ( alt göze bi yatak daha sığıyo onu da kendime düşündüm )
Eki Görüntüle 1362428 Avize de bunun daha sepetli versiyonu, beyaz
O yüzden diğer ürünlerde renklendirme düşündüm
Küçük beşiğini pembe aldım, yatak odasında duracak o ama
Eki Görüntüle 1362435
Halıyı rengarenk aldım, çocuk halısı olmasa da
Eki Görüntüle 1362433
İçeriye sığmayan köşeme ait bi puf vardı, ama kullanışlı değildi arkası yok diye
İki minder aldım yaslanmak için
Eki Görüntüle 1362432
Ne kadar uyumlu oldular bilmiyorum perdeyi de şundan aldım
Asmadım daha boyunu kısalttıyorum
Eki Görüntüle 1362434
Uyku seti kaldı nasıl bişey alsam ki ?
Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
Evet canim benim bugun doluyor 33e geçiyorum artık32.HAFTA RAPORU 32 HAFTAYI DOLDURUNCA MI ALINIYO
Günaydın güzel anneler, cumartesi doktora gittik kızım 2 kiloyu geçmiş çok mutlu oldumraporumuda aldım nasip olursa 37.haftaya kadar çalışıcam sonrası benim için daha önemli çünkü, bu arada tatil de beşiği kurduk, dolabı şifonyeri temizledik, kıyafetleri yıkadık sadece ütü kaldı bu tatil çok iyi geldi bana
cok gecmis olsun canım durumunuz nasil?Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
Gule gule kullan canim cok güzel hepsiEki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362427 Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama ( alt göze bi yatak daha sığıyo onu da kendime düşündüm )
Eki Görüntüle 1362428 Avize de bunun daha sepetli versiyonu, beyaz
O yüzden diğer ürünlerde renklendirme düşündüm
Küçük beşiğini pembe aldım, yatak odasında duracak o ama
Eki Görüntüle 1362435
Halıyı rengarenk aldım, çocuk halısı olmasa da
Eki Görüntüle 1362433
İçeriye sığmayan köşeme ait bi puf vardı, ama kullanışlı değildi arkası yok diye
İki minder aldım yaslanmak için
Eki Görüntüle 1362432
Ne kadar uyumlu oldular bilmiyorum perdeyi de şundan aldım
Asmadım daha boyunu kısalttıyorum
Eki Görüntüle 1362434
Uyku seti kaldı nasıl bişey alsam ki ?
Ateş ölçer alan yok muuu
ben aldım chıco kulaktan ölçerAteş ölçer alan yok muuu
Ben aldım canımAteş ölçer alan yok muuu
geçmiş olsun inşallah gelişir bi an önce sorunsuz atlatırınızArkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
allah bebısıne uzun omurler versın...her ıkınız de saglıklısınızdır umarımArkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
Kulaktan ölçer mi almak gerekiyormuş canım?ben aldım chıco kulaktan ölçer
Canım benim çok geçmiş olsunArkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
günaydın kızlar forumu açınca artık doğum haberleri alıcaz sanırım . ben iyice tırsmaya başladım bu arada karnımın alt tarafları çatlamış vatana millete hayırlı olsun
Demek ki kulaktan ölçer almak iyi. Braun kine bende baktım ama karar veremedim.Model atarmısın canımBen aldım canım
Braun kulaktan ölçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?