2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim yardımcınız olsun canım ikinizinde, kuzucuk pek küçükmüş durumunuz nasıl?

Teşekkür edeirm kızlar.

Ben wc ye gidince bile bazen korkuyorum
Zaman daraldı diye mi yoksa acemiyim gelen sinyali bile anlamam diye mi bilmem iyice ürkmeye başlaıdm
Ne olunca gitmek laızm mesela acilen doktora ?

Herşey önce Allah sana da yavrunada Şifa versin. Hayırlısı olsun bebeğiniz . Allah ın izniyle en kısa sürede görürsün bebeğinide. Dualarımız bebeğinle

Civil civil bi oda olmus kizimiza masallah rabbim sag salim kucaginada almayi nasip etsin:)

allah yardımcın olsun inşallah sağlıklı bir şekilde büyür..

benim de yarın doktor randevum var, 31+3 oluyorum ama 32ye yuvarlıyoruz biz onu demişti 32. hafta diye... çalışabilir raporu alıcaktım

yarın kar geliyo diyolar gidemem belki diye cmtye randevu aldım bi tane de... hem 32. hafta raporunu erken alırsam 37de erken çıkmam gerekir mi diye emin de olamadım...

cok gecmis olsun canım durumunuz nasil?
bizi habersiz birakma dualarimz seninle insallah bir sorun cikmaz.

Gule gule kullan canim cok güzel hepsi

günaydın kızlar forumu açınca artık doğum haberleri alıcaz sanırım . ben iyice tırsmaya başladım bu arada karnımın alt tarafları çatlamış vatana millete hayırlı olsun

geçmiş olsun inşallah gelişir bi an önce sorunsuz atlatırınız

allah bebısıne uzun omurler versın...her ıkınız de saglıklısınızdır umarım

Canım benim çok geçmiş olsun
İnşallah ikiniz de iyisinizdir
Allah bebeğine de sana da güç versin ki biran önce kavuşun birbirinize
Dualarımız seninle canım

günaydın kızlar forumu açınca artık doğum haberleri alıcaz sanırım . ben iyice tırsmaya başladım bu arada karnımın alt tarafları çatlamış vatana millete hayırlı olsun

Benimde yanlarda kırmızı noktalar olmuş çatlıycam herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…