2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evde sıkılıyosun ama dinlenmekt cok iyi geliyor. su 1 hafta geçsn ben heemen izne cıkıcam buhaftada rapor aldım . işe gitsem yemek derdi wc derdi daha cok problem olcak bana en iyisi evde dinlenmek

günaydın kızlar forumu açınca artık doğum haberleri alıcaz sanırım . ben iyice tırsmaya başladım bu arada karnımın alt tarafları çatlamış vatana millete hayırlı olsun
evet yaaa.allahım hepımızı saglıklı sekılde kavustursun yavrularımıza...ben de cantayı bıraz hazır etmıstım.utuleyıp koydum cantaya gerekenleri bı kac eksık var.bebek bezı ve mendıl onları da alıyım

evde sıkılıyosun ama dinlenmekt cok iyi geliyor. su 1 hafta geçsn ben heemen izne cıkıcam buhaftada rapor aldım . işe gitsem yemek derdi wc derdi daha cok problem olcak bana en iyisi evde dinlenmek

benimde evde öyle oluyor yemek derdi temizlik bilmem ne
en azından burda kk zaman geçiyor

nasıl oldun şimdi iyimisin

Ne olunca hemen hastaneye koşmak laızm bilen var mı
Yani ne bilim suyun gelir vs diyolar wc deyken idrardan ayırmak mümkün mü o suyu ?
Saçma sorular dönüyo aklımda
Kalçam ağrısa bu bi belirti mi diyorum ama iğneden de kaynaklı bi ağrı olabilir benimki

Kızlar hamilelik sonrası çalıştığınız iş yerlerine dönücek misiniz planlarınız ne durumda?

Teşekkür edeirm kızlar.

Ben wc ye gidince bile bazen korkuyorum
Zaman daraldı diye mi yoksa acemiyim gelen sinyali bile anlamam diye mi bilmem iyice ürkmeye başlaıdm
Ne olunca gitmek laızm mesela acilen doktora ?

çok şükür artıık senin doğsa küveze bile girmez muhtemelen...

28. haftadan sonra yaşama şansları çok yüksek hele ki 34-35lerden sorna küveze bile girmiyor genelde...

ama tabi ki hepsi vaktinde gelir inşallah

benım de yarın ve yarından sonram kalıyor bugun okul soguktu valla sınıfta bıle usudum.bacakları usuyor ınsanın.ıkı bına arası gezıyorum zor oluyor

bende bilmiyorum ki biri hayrına sıralasa bari ama belim yada kalçam ağrıyınca aklım çıkıyor ne olacak halimiz bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…