- 5 Ağustos 2014
- 2.312
- 1.402
- 178
evde sıkılıyosun ama dinlenmekt cok iyi geliyor. su 1 hafta geçsn ben heemen izne cıkıcam buhaftada rapor aldım . işe gitsem yemek derdi wc derdi daha cok problem olcak bana en iyisi evde dinlenmekevet ocak sonuna aldım aslında 37 .haftaya kadar çalışabilir aldım ama
36. haftada yani ocak sonu bırakmak istiyorum o zaman gel dedi
eşimde istemiyor gelmemi ayağın takılır düşersin merdivenlerden bilmem ne
yemek yemiyorsun sabah kalkamıyorsun:)
ama daha 2 ay var evde patlarım sıkıntıdan..
Ateş ölçer alan yok muuu
evet yaaa.allahım hepımızı saglıklı sekılde kavustursun yavrularımıza...ben de cantayı bıraz hazır etmıstım.utuleyıp koydum cantaya gerekenleri bı kac eksık var.bebek bezı ve mendıl onları da alıyımgünaydın kızlar forumu açınca artık doğum haberleri alıcaz sanırım . ben iyice tırsmaya başladım bu arada karnımın alt tarafları çatlamış vatana millete hayırlı olsun
evde sıkılıyosun ama dinlenmekt cok iyi geliyor. su 1 hafta geçsn ben heemen izne cıkıcam buhaftada rapor aldım . işe gitsem yemek derdi wc derdi daha cok problem olcak bana en iyisi evde dinlenmek
nasıl oldun şimdi iyimisinGörünürde hiçbir sebebi yok,sabah kanamam oldu,hastaneye giderken belimde hafif ağrılar basladi,sonrada sancılar 10 dakikada falan gelmeye başlayınca nst ye bağladılar, duramadim sırtüstü tansiyonum 4 e düştü,oluyorym sandim....tesekkur ederim iyi dileklwrin için,hayırlısı bakalim.mevlam neylerse güzel eyler
kızlar hafta sonu bunu beğendik eşimle ama henüz karar veremedik
babam alıcak zaten fiyatıda uygun nasıl sizce..
çevremdekiler hep kulak ölçer al dediler bende aldım. güzel bişeye benziyo kendi ateşimi ölçüyom arada :)Kulaktan ölçer mi almak gerekiyormuş canım?
Gayet güzel duruyor. Marka model canım ?kızlar hafta sonu bunu beğendik eşimle ama henüz karar veremedik
babam alıcak zaten fiyatıda uygun nasıl sizce..
Teşekkür edeirm kızlar.
Ben wc ye gidince bile bazen korkuyorum
Zaman daraldı diye mi yoksa acemiyim gelen sinyali bile anlamam diye mi bilmem iyice ürkmeye başlaıdm
Ne olunca gitmek laızm mesela acilen doktora ?
bence güzel görünüyor:)
benım de yarın ve yarından sonram kalıyor bugun okul soguktu valla sınıfta bıle usudum.bacakları usuyor ınsanın.ıkı bına arası gezıyorum zor oluyorevde sıkılıyosun ama dinlenmekt cok iyi geliyor. su 1 hafta geçsn ben heemen izne cıkıcam buhaftada rapor aldım . işe gitsem yemek derdi wc derdi daha cok problem olcak bana en iyisi evde dinlenmek
Smay çok geçmiş olsun Rabbim sağlık sıhhat versin her ikinizede.geçmiş olsun inşallah gelişir bi an önce sorunsuz atlatırınız
çevremdekiler hep kulak ölçer al dediler bende aldım. güzel bişeye benziyo kendi ateşimi ölçüyom arada :)
Gayet güzel duruyor. Marka model canım ?
Ne olunca hemen hastaneye koşmak laızm bilen var mı
Yani ne bilim suyun gelir vs diyolar wc deyken idrardan ayırmak mümkün mü o suyu ?
Saçma sorular dönüyo aklımda
Kalçam ağrısa bu bi belirti mi diyorum ama iğneden de kaynaklı bi ağrı olabilir benimki
Kızlar hamilelik sonrası çalıştığınız iş yerlerine dönücek misiniz planlarınız ne durumda?
En doğru sonuç kulaktan alınıyo diye okumuştum canımDemek ki kulaktan ölçer almak iyi. Braun kine bende baktım ama karar veremedim.Model atarmısın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?