2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim şuan tek bildiğim kanamam olursa hemen gitmem gerektiği. Benim plesanta çok aşağıda olduğu için böyle benimki.

prego yummy diye bi marka aziz bebe de gördük canım
canım bundan bebeği almak zor oluyormuş diye okumuştum ağız kısmı daralıyor diye baby2gonun bi modeli var 2015 biz onu çok beğendik ama bize uygun renk yoktu link atayım istersen

bende bilmiyorum ki biri hayrına sıralasa bari ama belim yada kalçam ağrıyınca aklım çıkıyor ne olacak halimiz bilmem

Kim doğurduya gitmeden biri sıralasın valla
Doktora gidince de sorucam da siz şimdiden diyin bana
Bazen bebek ani hareket yapınca da ya da aşağıda hissedince de korkuyorum
Eşim gülüyo, tabi diyorum sen ne anlarsın size armut piş kucağıma düş olcak resmen

öylemi bilmiyordum canım tamam gönder bakıyım bi..

ben de kraft calipso alıcam...
çom da araştırmadım gerçi chiccoya baktım küçüktü bu var dediler ondan sonra en iyi..

burcuerenoztel de ondan almıştı sanırım, araştırıp da almışlardır nasıl olsa dedim ben d eonun grisinde karar kıldım gitti:)

içine pamuk yatak iyi dedi adam, doğru mu?

uzaktan alın hedef alınarak ölçülenler en pratik geliyor bana ama ne kadar doğru sonuç veriyor acaba?
sağlık ocağında kulaktan ölçüyolardı bebekleri. ama hastanede yattığımda alından ölçtüler. hastanede bebekelr nasıl ölçülüyo görmedim ama alından ölçere pek ısınamadım ben

krafttında baktık kafamız karıştı hiçbişey almadan döndük :))
bi bu hoşumuza gitti o kadar

En doğru sonuç kulaktan alınıyo diye okumuştum canım
Ama bi tane yine de koltuk altından ölçenlerden bulunsun evde
Ucuz zaten onlarEki Görüntüle 1362464
Bi arkdsm medisana almis ates olcer alindan olcuyms. Cok memnunum , tavsiye ederm dio. Bn bi tane cubuk ucuz olnlrdan aldim evde bulunsun. Iyi bisey de almk lazm tabi

İstanbulda yaşayan arkadaşlar 16:00-17:00 arası çok yoğun kar yağışı başlıyacakmış...

Allah yardımcınız olsun canım inşallah tez zamanda bebeğin toparlar ve ona kavuşur öpersin... tansiyonla belirti veriyormuymuş senin durumun?

Puset hemen laızm oluyo hastane çıkışı dimi
Arab+puset almaıdm daha ben çnceliği ona versme iyi olcak süre de kalmadı

aynen canım pregoda baktım calıpsoya göre daha alcak ve kücüktü.. icinede pamuk yatak

Kansızlık sbebeiyle kan iğnesi verdiler
Çok vakit kalmaıd ya artık ilaçla olmazmış direk iğne dediler

şifa olsun canım. benimkide düşüktü zorla 11 e çıktı bakalım yeterli diyecekmi. doğumda olması gereken kan sayımı kaçmış acaba bilen varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…