Kızlar hamilelik sonrası çalıştığınız iş yerlerine dönücek misiniz planlarınız ne durumda?
Benim şuan tek bildiğim kanamam olursa hemen gitmem gerektiği. Benim plesanta çok aşağıda olduğu için böyle benimki.Ne olunca hemen hastaneye koşmak laızm bilen var mı
Yani ne bilim suyun gelir vs diyolar wc deyken idrardan ayırmak mümkün mü o suyu ?
Saçma sorular dönüyo aklımda
Kalçam ağrısa bu bi belirti mi diyorum ama iğneden de kaynaklı bi ağrı olabilir benimki
çevremdekiler hep kulak ölçer al dediler bende aldım. güzel bişeye benziyo kendi ateşimi ölçüyom arada :)
canım bundan bebeği almak zor oluyormuş diye okumuştum ağız kısmı daralıyor diye baby2gonun bi modeli var 2015 biz onu çok beğendik ama bize uygun renk yoktu link atayım istersenprego yummy diye bi marka aziz bebe de gördük canım
Sağol canım.En doğru sonuç kulaktan alınıyo diye okumuştum canım
Ama bi tane yine de koltuk altından ölçenlerden bulunsun evde
Ucuz zaten onlarEki Görüntüle 1362464
canım bundan bebeği almak zor oluyormuş diye okumuştum ağız kısmı daralıyor diye baby2gonun bi modeli var 2015 biz onu çok beğendik ama bize uygun renk yoktu link atayım istersen
bende bilmiyorum ki biri hayrına sıralasa bariama belim yada kalçam ağrıyınca aklım çıkıyor ne olacak halimiz bilmem
öylemi bilmiyordum canım tamam gönder bakıyım bi..
sağlık ocağında kulaktan ölçüyolardı bebekleri. ama hastanede yattığımda alından ölçtüler. hastanede bebekelr nasıl ölçülüyo görmedim ama alından ölçere pek ısınamadım benuzaktan alın hedef alınarak ölçülenler en pratik geliyor bana ama ne kadar doğru sonuç veriyor acaba?
anladım saol.yarın yazarım ilacın adını eminim iyi gelir valla bende çok işe yaradı.Bn icsemde icmesemde aynı iyi olur canim bi yaz bana ismini olmassa ona geçerim. Bu arada bn devlet memuru olduğum için is yerine verecegim özelde nasil bilmiyorum
ben de kraft calipso alıcam...
çom da araştırmadım gerçi chiccoya baktım küçüktü bu var dediler ondan sonra en iyi..
burcuerenoztel de ondan almıştı sanırım, araştırıp da almışlardır nasıl olsa dedim ben d eonun grisinde karar kıldım gitti:)
içine pamuk yatak iyi dedi adam, doğru mu?
Bi arkdsm medisana almis ates olcer alindan olcuyms. Cok memnunum , tavsiye ederm dio. Bn bi tane cubuk ucuz olnlrdan aldim evde bulunsun. Iyi bisey de almk lazm tabiEn doğru sonuç kulaktan alınıyo diye okumuştum canım
Ama bi tane yine de koltuk altından ölçenlerden bulunsun evde
Ucuz zaten onlarEki Görüntüle 1362464
Kizlar bu arada beni doktorum 3hafta sonra çağırdı tekrar sizin nasil olacak veya oldu bugunlerde kontrole gidenler?
İstanbulda yaşayan arkadaşlar 16:00-17:00 arası çok yoğun kar yağışı başlıyacakmış...
Allah yardımcınız olsun canım inşallah tez zamanda bebeğin toparlar ve ona kavuşur öpersin... tansiyonla belirti veriyormuymuş senin durumun?Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
aynen canım pregoda baktım calıpsoya göre daha alcak ve kücüktü.. icinede pamuk yatakben de kraft calipso alıcam...
çom da araştırmadım gerçi chiccoya baktım küçüktü bu var dediler ondan sonra en iyi..
burcuerenoztel de ondan almıştı sanırım, araştırıp da almışlardır nasıl olsa dedim ben d eonun grisinde karar kıldım gitti:)
içine pamuk yatak iyi dedi adam, doğru mu?
Kansızlık sbebeiyle kan iğnesi verdiler
Çok vakit kalmaıd ya artık ilaçla olmazmış direk iğne dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?