- 25 Haziran 2014
- 1.624
- 1.528
- 248
Prego yu bnm bebek magazasnda calisan bi arkdsm tavsiye etti. Kraft ya da bundn al faln demsti o zamnlr. Bn kraft calipso aldmöylemi bilmiyordum canım tamam gönder bakıyım bi..
Bayadır yoktum ya işler birikmiş arada bakabiliyorum
Bişey kaçırmamışımdır inş. herkes iyidir ?
Cesurarya geliyo mu o da rahatsızdı da, keçiboyu özü okudum eczanede görünce hem tansiyona hem kansızlığa iyiymiş yazıyodu
Bi de benim az bi zaman kaldı, dün 1 numara molfix bez aldım 44 lüsü 19 lira ıslak havluda hediye paraben ve alkol içermiyo
bende öyle okudum şuan hava güneşli ama..
kizlar bayadir göbüs fotolari yok acilisi ben yapiyim.. bu son halim.. 32+0 hafta ve +12 kg
evet aynen öyle canım acaba güneş kar mı topluyor kii ... 6 da çıkıcaz sağsalim evimize gidebilsek bari
Vitamin hapi kullanan var mi hala kizlar bana doktorum kullan diyor ama ben 2aydir bıraktım daha cok yediriyor diye
şifa olsun canım. benimkide düşüktü zorla 11 e çıktı bakalım yeterli diyecekmi. doğumda olması gereken kan sayımı kaçmış acaba bilen varmı
bende 1 adet 44 lü molfix 1 numara birde 56 lık sanırım 2 numara aldım ne kadar gider acaba bu bezler
Yeni doğan olarak "sıfır" mı "1" mi alıcaz bezi
ben braun nun temassız olanını aldım. ateş ölçerde en iyi braun diyorlardı. kulaktan mı yoksa temassız mı iyi diye sorarsanız hiç bir fikrim yok ama hastanede temassız olandan ölçüyordu hemşire ve arkadaşlarda da temassız olanlardan vardı ben de çok kafa yormadan aldım. inşallah iyidir. ama ne olur ne olmaz evde civalı eski usul ateş ölçer bulundurmak gerekiyor en sağlam ölçeni o yine deAteş ölçer alan yok muuu
Cok az almissn kilo ne guzel bn 11 kilo aldimBi arkadaş bayadır göbek resmi paylaşmıyoruz demiş
Evet yaa hadi kızlar göbüşleri görelim
Ve kaç kilo aldınız
Bu benimki +7 aldımEki Görüntüle 1362473
Kim doğurduya gitmeden biri sıralasın valla
Doktora gidince de sorucam da siz şimdiden diyin bana
Bazen bebek ani hareket yapınca da ya da aşağıda hissedince de korkuyorum
Eşim gülüyo, tabi diyorum sen ne anlarsın size armut piş kucağıma düş olcak resmen
bende şu çatlak göbüşü paylaşsammı :) şok oldum resmen yaa hergünde kremliyorumBi arkadaş bayadır göbek resmi paylaşmıyoruz demiş
Ve kaç kilo aldınız
inşallah eşimde söyledi öğleden sonra çık istersen kar uyarısı var dedi
ama kesinlikle göndermezler..
evet canım aynısıseninki böyleydi dimi burcu?
http://babymall.com.tr/2GO-8434-MV/baby2go-8434-oyun-parki-mavi-70x120-cm.html bu canim mavisi ve lacivertine bayildim benkrafttında baktık kafamız karıştı hiçbişey almadan döndük :))
bi bu hoşumuza gitti o kadar
Puset hemen laızm oluyo hastane çıkışı dimi
Arab+puset almaıdm daha ben çnceliği ona versme iyi olcak süre de kalmadı
Bi arkadaş bayadır göbek resmi paylaşmıyoruz demiş
Ve kaç kilo aldınız
malesef ne kadar tedirgin olursak olalım bizi bu konuda anlayamıyorlar malum babalık kucağa alınca başlarmış çekben yalnız kalınca çok korkuyorum aklımdan çok senaryo geçiyor birde son zamanlar hareketleri çok sertleşti gezmediği yer yok karnımda bu kız vaktinde çıksa iyi yani korkumdan haftasonu çanta hazırlamaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?