2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende 1 adet 44 lü molfix 1 numara birde 56 lık sanırım 2 numara aldım ne kadar gider acaba bu bezler

Vitamin hapi kullanan var mi hala kizlar bana doktorum kullan diyor ama ben 2aydir bıraktım daha cok yediriyor diye

ben sadece kan hapı ve magnezyum kullanıyorum, ama sanki bir şeyler daha kullanmak gerekir gibime geliyor. sizler hangi ilaç yada vitaminleri alıyorsunuz?

şifa olsun canım. benimkide düşüktü zorla 11 e çıktı bakalım yeterli diyecekmi. doğumda olması gereken kan sayımı kaçmış acaba bilen varmı

Olması gereken aralık 10-18 yazıyodu benimki maalesef 7,6 çıktı
Senin nasıl yükselmişti ?

bende 1 adet 44 lü molfix 1 numara birde 56 lık sanırım 2 numara aldım ne kadar gider acaba bu bezler

Çok gidiyomuş ta
Bebeğe alerji vs yapıyo mu bi bakmak laızmmış diye 1 paket aldım ben molfix deneyip ona göre alırım

Ateş ölçer alan yok muuu
ben braun nun temassız olanını aldım. ateş ölçerde en iyi braun diyorlardı. kulaktan mı yoksa temassız mı iyi diye sorarsanız hiç bir fikrim yok ama hastanede temassız olandan ölçüyordu hemşire ve arkadaşlarda da temassız olanlardan vardı ben de çok kafa yormadan aldım. inşallah iyidir. ama ne olur ne olmaz evde civalı eski usul ateş ölçer bulundurmak gerekiyor en sağlam ölçeni o yine de

malesef ne kadar tedirgin olursak olalım bizi bu konuda anlayamıyorlar malum babalık kucağa alınca başlarmış çek ben yalnız kalınca çok korkuyorum aklımdan çok senaryo geçiyorbirde son zamanlar hareketleri çok sertleşti gezmediği yer yok karnımda bu kız vaktinde çıksa iyi yanikorkumdan haftasonu çanta hazırlamaya başladım

seninki böyleydi dimi burcu?
evet canım aynısı
ben başta http://www.e-bebek.com/joie-illusion-park-yatak_JOI-P1212ABMAF0 bundan baktım e bebekde satıs personelıde bunu onerdı ebatları cok buyuk yuksek ama hıc bır ozelliği yok fakat cok sağlamdı gercekten fıyatıda cok yuksek ıstemedım.. sonra kraft 505 modele baktım ıskeletı sağlam değildi pek onuda begenmedım. dıger markaların kıne baktım acıkcası ucuzdu ama zangır zangır oynuyorlardı. en son kalıpsoyu gordum ebat olarak ve ozellık ıskelet olarak da sağlamdı
ayrıca pregolar bana ufak geldi ve alcak

Diyo sen yine iyiisn ben olsam korkudan erken doğum yapardım herhalde
Dedim sağ ol çok güzel destek veriyosun
Bende hastane tarzı şeyleri aldım gibi ama ne hikmetse çantaya koymadım bi türlü onu ayarlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…