Çanlar.osteocare var kalsiyum içinde bir sürü vitamin mineral var ama doktorum günlük iki bardak sut içiyorsunuz alma içmediğin günler al kalsiyumun fazlası böbrek te taş yapar diyor.balık hapı istedim haftada bir balık yiyorsan bide günlük 3 tane ceviz yiyorsan gerek yok dedi.dekaviti de haftada iki tane al fazlası kilo yapar dedi.kan yazdı yeni kanım iyi diye 1 aydır kullanmıyorum onuda 2 güne alırım herhalde.bide günlük 7-8 damla aldigim devit 3 var.zira D vitamini sadece güneşten alınıyor onuda görmediğimiz için onu aksatmiyorumben sadece kan hapı ve magnezyum kullanıyorum, ama sanki bir şeyler daha kullanmak gerekir gibime geliyor. sizler hangi ilaç yada vitaminleri alıyorsunuz?
Puset hemen laızm oluyo hastane çıkışı dimi
Arab+puset almaıdm daha ben çnceliği ona versme iyi olcak süre de kalmadı
daha çok erken değilmiydi ya? Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine. topiğin ilk bebeği geldi. hayırlı olsunArkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
maalesef benide bekliycez artık ..aynen canım asla göndermezler
evet canım aynısı
ben başta http://www.e-bebek.com/joie-illusion-park-yatak_JOI-P1212ABMAF0 bundan baktım e bebekde satıs personelıde bunu onerdı ebatları cok buyuk yuksek ama hıc bır ozelliği yok fakat cok sağlamdı gercekten fıyatıda cok yuksek ıstemedım.. sonra kraft 505 modele baktım ıskeletı sağlam değildi pek onuda begenmedım. dıger markaların kıne baktım acıkcası ucuzdu ama zangır zangır oynuyorlardı. en son kalıpsoyu gordum ebat olarak ve ozellık ıskelet olarak da sağlamdı
ayrıca pregolar bana ufak geldi ve alcak
Tatlım benim başlangıç kilom 70Cok az almissn kilo ne guzel bn 11 kilo aldim
çok şükür haftasonu hallettim ben inşallah memnun kalırız:)
Tatlım benim başlangıç kilom 70
Boyum da 165
Yani hafif kilo var zaten
Zayıflar daha çok alıyo sanırım
http://babymall.com.tr/2GO-8434-MV/baby2go-8434-oyun-parki-mavi-70x120-cm.html bu canim mavisi ve lacivertine bayildim ben
Canım diyolar ki çatlayacak olduktan sonra istedipin kadar krem sür çatlıyomuşbende şu çatlak göbüşü paylaşsammı :) şok oldum resmen yaa hergünde kremliyorum
Ne olunca hemen hastaneye koşmak laızm bilen var mı
Yani ne bilim suyun gelir vs diyolar wc deyken idrardan ayırmak mümkün mü o suyu ?
Saçma sorular dönüyo aklımda
Kalçam ağrısa bu bi belirti mi diyorum ama iğneden de kaynaklı bi ağrı olabilir benimki
Boy kilo ne canımBen 14 kilo aldım mesela :)
İstanbulda yaşayan arkadaşlar 16:00-17:00 arası çok yoğun kar yağışı başlıyacakmış...
maalesef benide bekliycez artık ..
bundan da gördük canım ama renk seçeneği yoktu dediğin gibi ucuz çok var ama sağlam değil
prego alçak geldi bizede ama çok spor duruyo diye hoşumuza gitti açıkcası
bakalım haftaya yine bakıcaz:)
Ayyy canım ya allah bagislasin kuzunu sana,benimde erken doğum riskim var,dünden beri yatiyorum,çok zor çok biliyorum dünden beri ağlıyorum....Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
benım yarın kontrolum var tam gun ızın almak ıstıyorum eksıklerımı tamamlıcam ayrıcao zamannn yarın işe gelmiyoruz?
ben yine tüm gece valiliğin sitesinden çıkmam
Canim kursta soylemislerdi
su mu yoksa cis mi odugunu anlamak icin cisini yaparken tutmaya calis tutabiliyorsan korkma cis ama tutamiyirsan suyun gelmis demek hastaneye hemen git
Pembe leke gelince hemen gitmene gerek yok suyunu kollanan gerekiyo suyun gelince git
Sancilar 10 dakikadan daha siklasinca git
Suan aklima gelenler bunlar hatirladikca yazarim notlarim yanimda degil
Boy kilo ne canım
Diyo sen yine iyiisn ben olsam korkudan erken doğum yapardım herhalde
Dedim sağ ol çok güzel destek veriyosun
Bende hastane tarzı şeyleri aldım gibi ama ne hikmetse çantaya koymadım bi türlü onu ayarlıycam
Oo sen zayıfsın ne güzelSağ ol
Sancı bel mi olur kasık mı acaba, benim kalçam ağrıyo da
54 tüm
68 im şimdi ( ey gidi)
Boy 1,69
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?