2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben sadece kan hapı ve magnezyum kullanıyorum, ama sanki bir şeyler daha kullanmak gerekir gibime geliyor. sizler hangi ilaç yada vitaminleri alıyorsunuz?
Çanlar.osteocare var kalsiyum içinde bir sürü vitamin mineral var ama doktorum günlük iki bardak sut içiyorsunuz alma içmediğin günler al kalsiyumun fazlası böbrek te taş yapar diyor.balık hapı istedim haftada bir balık yiyorsan bide günlük 3 tane ceviz yiyorsan gerek yok dedi.dekaviti de haftada iki tane al fazlası kilo yapar dedi.kan yazdı yeni kanım iyi diye 1 aydır kullanmıyorum onuda 2 güne alırım herhalde.bide günlük 7-8 damla aldigim devit 3 var.zira D vitamini sadece güneşten alınıyor onuda görmediğimiz için onu aksatmiyorum

daha çok erken değilmiydi ya? Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebişine. topiğin ilk bebeği geldi. hayırlı olsun

aynen canım asla göndermezler
maalesef benide bekliycez artık ..

bundan da gördük canım ama renk seçeneği yoktu dediğin gibi ucuz çok var ama sağlam değil
prego alçak geldi bizede ama çok spor duruyo diye hoşumuza gitti açıkcası
bakalım haftaya yine bakıcaz:)

Canim kursta soylemislerdi
su mu yoksa cis mi odugunu anlamak icin cisini yaparken tutmaya calis tutabiliyorsan korkma cis ama tutamiyirsan suyun gelmis demek hastaneye hemen git
Pembe leke gelince hemen gitmene gerek yok suyunu kollanan gerekiyo suyun gelince git
Sancilar 10 dakikadan daha siklasinca git
Suan aklima gelenler bunlar hatirladikca yazarim notlarim yanimda degil

inşallah istediğin gibi bulursun baktıkça kafası karışıyor insanın aldım gitti ben :)

Ayyy canım ya allah bagislasin kuzunu sana,benimde erken doğum riskim var,dünden beri yatiyorum,çok zor çok biliyorum dünden beri ağlıyorum....

Sağ ol
Sancı bel mi olur kasık mı acaba, benim kalçam ağrıyo da

Boy kilo ne canım

54 tüm
68 im şimdi ( ey gidi )
Boy 1,69

Sancı belde olursa kork çekirge,pozisyon de gistirmeklw geçmeyen her ağrıdan kork

Diyo sen yine iyiisn ben olsam korkudan erken doğum yapardım herhalde
Dedim sağ ol çok güzel destek veriyosun
Bende hastane tarzı şeyleri aldım gibi ama ne hikmetse çantaya koymadım bi türlü onu ayarlıycam

çok sağlam destek veriyomuş seninki de

şaka maka vakit az kaldı bir an önce hazır olmalı çantalar bizi ne bekliyor Allah bilir:)

Sağ ol
Sancı bel mi olur kasık mı acaba, benim kalçam ağrıyo da

54 tüm
68 im şimdi ( ey gidi )
Boy 1,69
Oo sen zayıfsın ne güzel
Hiç kafana takma ama canım
Doğumdan sonra etrafında süt olsun diye zırt pırt ağzına bişey sokan olmazsa bi kaç aya vücudun toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…