çok sağlam destek veriyomuş seninki de
şaka maka vakit az kaldı bir an önce hazır olmalı çantalar bizi ne bekliyor Allah bilir:)
Olması gereken aralık 10-18 yazıyodu benimki maalesef 7,6 çıktı
Senin nasıl yükselmişti ?
Benimde 31+1 di gittiğimde ve raporda direk 32. haftalık diye geçiyo, gittiğim hastanede 10 gün ücretsiz kontrol durumu var bende açıkcası sırf bi rapor için tekrar ücret vermeyelim diye gittim hemen 32 olunca :)benim de yarın doktor randevum var, 31+3 oluyorum ama 32ye yuvarlıyoruz biz onu demişti 32. hafta diye... çalışabilir raporu alıcaktım
yarın kar geliyo diyolar gidemem belki diye cmtye randevu aldım bi tane de... hem 32. hafta raporunu erken alırsam 37de erken çıkmam gerekir mi diye emin de olamadım...
Puset hemen laızm oluyo hastane çıkışı dimi
Arab+puset almaıdm daha ben çnceliği ona versme iyi olcak süre de kalmadı
Oo sen zayıfsın ne güzel
Hiç kafana takma ama canım
Doğumdan sonra etrafında süt olsun diye zırt pırt ağzına bişey sokan olmazsa bi kaç aya vücudun toparlar
yaaa bende araba puset konusuna takıldım. çok para vermek istemiyorum israf diye düşünüyorum. varmı tavsiyeler?
Sağ ol
Sancı bel mi olur kasık mı acaba, benim kalçam ağrıyo da
54 tüm
68 im şimdi ( ey gidi)
Boy 1,69
ben uygun aldığımı düşünüyorum kanz jogger aldım 3tekerlekli ve 2 yönlü değil ama puseti ve arabası gayet güzelyaaa bende araba puset konusuna takıldım. çok para vermek istemiyorum israf diye düşünüyorum. varmı tavsiyeler?
Kan aldırmaktan bile korkuyo o, doğum onun için ütopya
Evet
2 pijama takımı, 2 emzirme atleri, 3 alt, 2 çorap hazır bana
Bebek içinde kıyafet ve molfix birkaç adet bez atıcam
Yeterli mi ?
Sancinin net yeri yokmus herkesin farkli olurmus bele, kalcaya, bacaga, kasiklara vurabilirmis, sen kendini yorma dikkat et artik, birde tum arkadaslar tuvaletinizi yaparken tek seferde yapmayin bir iki kere tutun o sekilde yapin hem suyun gelip gelmedigini kontrol icin hemde o bolgedeki kaslari calistirmak icin
aslında bu iş onlarda olmalıydı güçlü kuvvetlilerneyse Allah ın hikmetinden sual olunmazmış:)
yeter bence benimkide hemen hemen böyle fazladan sabahlık var bi..
Teşekkür edeirm kızlar.
Ben wc ye gidince bile bazen korkuyorum
Zaman daraldı diye mi yoksa acemiyim gelen sinyali bile anlamam diye mi bilmem iyice ürkmeye başlaıdm
Ne olunca gitmek laızm mesela acilen doktora ?
Kan aldırmaktan bile korkuyo o, doğum onun için ütopya
Evet
2 pijama takımı, 2 emzirme atleri, 3 alt, 2 çorap hazır bana
Bebek içinde kıyafet ve molfix birkaç adet bez atıcam
Yeterli mi ?
inşallah bir aksilik olmazsa 1 yıl yokum ben:)
Benimde canta konusunda kafam karisik bebek icin kac takim kiyafet koymaliyiz!??
İstanbulda yaşayan arkadaşlar 16:00-17:00 arası çok yoğun kar yağışı başlıyacakmış...
geçen gün biz arkadaşlar varken konuştuk bu konuyu eşim dahil bütün erkekler asla dayanamazdık dediler 9 ay sıkılırdık vurucak can acıtıcak ağrı yapıcak gece uyanmaları falan beslenme su içme çabaları hepsine zor geldiaslında bu iş onlarda olmalıydı güçlü kuvvetlilerneyse Allah ın hikmetinden sual olunmazmış:)
yeter bence benimkide hemen hemen böyle fazladan sabahlık var bi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?