2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağlam destek veriyomuş seninki de

şaka maka vakit az kaldı bir an önce hazır olmalı çantalar bizi ne bekliyor Allah bilir:)

Kan aldırmaktan bile korkuyo o, doğum onun için ütopya

Evet
2 pijama takımı, 2 emzirme atleri, 3 alt, 2 çorap hazır bana
Bebek içinde kıyafet ve molfix birkaç adet bez atıcam
Yeterli mi ?

Olması gereken aralık 10-18 yazıyodu benimki maalesef 7,6 çıktı
Senin nasıl yükselmişti ?

canım ben 10 günde 1 lt pekmez bitirdim ve kan hapını günde 2 ye çıkardım 2 ayda falan toparladım. ama şeker yükselme ihtimaline karşı şimdi pekmez içemiyorum maalesef. pekmez içtinmi hiç

Benimde 31+1 di gittiğimde ve raporda direk 32. haftalık diye geçiyo, gittiğim hastanede 10 gün ücretsiz kontrol durumu var bende açıkcası sırf bi rapor için tekrar ücret vermeyelim diye gittim hemen 32 olunca :)

Puset hemen laızm oluyo hastane çıkışı dimi
Arab+puset almaıdm daha ben çnceliği ona versme iyi olcak süre de kalmadı

yaaa bende araba puset konusuna takıldım. çok para vermek istemiyorum israf diye düşünüyorum. varmı tavsiyeler?

Oo sen zayıfsın ne güzel
Hiç kafana takma ama canım
Doğumdan sonra etrafında süt olsun diye zırt pırt ağzına bişey sokan olmazsa bi kaç aya vücudun toparlar

Şu kan mevzusunu çözem başka bişey istemicem
Kiloyu bilmem ben sorun etmiyorum
Aslında hamilelikte kilo pek bildiğimiz kilo gibi olmuyo glaiba
Yoksa hala eski pantolonlaırm olmazdı
Şişlik mi tek göbek mi sebep neyse o kadar durmuyo gibi

Zaten curcunayı sevmem millete hala eksi doğum tarihimi söylüyorum ( 27.02.2015 )
Sakin kafayla doğuma gidiyim bari

Sağ ol
Sancı bel mi olur kasık mı acaba, benim kalçam ağrıyo da

54 tüm
68 im şimdi ( ey gidi )
Boy 1,69

Sancinin net yeri yokmus herkesin farkli olurmus bele, kalcaya, bacaga, kasiklara vurabilirmis, sen kendini yorma dikkat et artik, birde tum arkadaslar tuvaletinizi yaparken tek seferde yapmayin bir iki kere tutun o sekilde yapin hem suyun gelip gelmedigini kontrol icin hemde o bolgedeki kaslari calistirmak icin

yaaa bende araba puset konusuna takıldım. çok para vermek istemiyorum israf diye düşünüyorum. varmı tavsiyeler?
ben uygun aldığımı düşünüyorum kanz jogger aldım 3tekerlekli ve 2 yönlü değil ama puseti ve arabası gayet güzel

Eklentiler

• IMG-20141116-WA0002.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 106
  • IMG-20141116-WA0001.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 95

Evet
Yeterli mi ?

aslında bu iş onlarda olmalıydı güçlü kuvvetliler neyse Allah ın hikmetinden sual olunmazmış:)

yeter bence benimkide hemen hemen böyle fazladan sabahlık var bi..

Top gibi hissediyorum kendimi zaten
Karnımın yanı sıra kalçaya da iğne yiyince uzandıktan sonra doğrulmak zorluyo wc ye bile giderken
Kadın olmak zor iş vesselam

aslında bu iş onlarda olmalıydı güçlü kuvvetliler neyse Allah ın hikmetinden sual olunmazmış:)

Yelek te koyaırm belki ben çabuk üşüyen bi tipim kansızlığın sebeplerinden biri
Bi de diş macunu vs atarız tamamdır herhalde

Teşekkür edeirm kızlar.

Ben wc ye gidince bile bazen korkuyorum
Zaman daraldı diye mi yoksa acemiyim gelen sinyali bile anlamam diye mi bilmem iyice ürkmeye başlaıdm
Ne olunca gitmek laızm mesela acilen doktora ?

bendede var aynı durum. en çokta su gelme muhabbetini merak ediyorum. o kadar çok terliyorumki eyvah suyummu geliyor diye korkutuyorum kendimi bazen ehehehe :)

Evet
Yeterli mi ?

Benimde canta konusunda kafam karisik bebek icin kac takim kiyafet koymaliyiz!??

4 ay izinden sonra ücretsiz 2 ay kullanmak isterim ama verirler mi bilmem
O konuda biraz arızalar
4 ay yerime bakan 2 ay daha bakamıyo mu halbuki..

geçen gün biz arkadaşlar varken konuştuk bu konuyu eşim dahil bütün erkekler asla dayanamazdık dediler 9 ay sıkılırdık vurucak can acıtıcak ağrı yapıcak gece uyanmaları falan beslenme su içme çabaları hepsine zor geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…