Yeni doğan olarak "sıfır" mı "1" mi alıcaz bezi
malesef ne kadar tedirgin olursak olalım bizi bu konuda anlayamıyorlar malum babalık kucağa alınca başlarmış çekben yalnız kalınca çok korkuyorum aklımdan çok senaryo geçiyor birde son zamanlar hareketleri çok sertleşti gezmediği yer yok karnımda bu kız vaktinde çıksa iyi yani korkumdan haftasonu çanta hazırlamaya başladım
Çok güzeller çok beğendim güle güle kullanın :)Eki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362427 Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama ( alt göze bi yatak daha sığıyo onu da kendime düşündüm )
Eki Görüntüle 1362428 Avize de bunun daha sepetli versiyonu, beyaz
O yüzden diğer ürünlerde renklendirme düşündüm
Küçük beşiğini pembe aldım, yatak odasında duracak o ama
Eki Görüntüle 1362435
Halıyı rengarenk aldım, çocuk halısı olmasa da
Eki Görüntüle 1362433
İçeriye sığmayan köşeme ait bi puf vardı, ama kullanışlı değildi arkası yok diye
İki minder aldım yaslanmak için
Eki Görüntüle 1362432
Ne kadar uyumlu oldular bilmiyorum perdeyi de şundan aldım
Asmadım daha boyunu kısalttıyorum
Eki Görüntüle 1362434
Uyku seti kaldı nasıl bişey alsam ki ?
ben uygun aldığımı düşünüyorum kanz jogger aldım 3tekerlekli ve 2 yönlü değil ama puseti ve arabası gayet güzel
evet canım aynısı
ben başta http://www.e-bebek.com/joie-illusion-park-yatak_JOI-P1212ABMAF0 bundan baktım e bebekde satıs personelıde bunu onerdı ebatları cok buyuk yuksek ama hıc bır ozelliği yok fakat cok sağlamdı gercekten fıyatıda cok yuksek ıstemedım.. sonra kraft 505 modele baktım ıskeletı sağlam değildi pek onuda begenmedım. dıger markaların kıne baktım acıkcası ucuzdu ama zangır zangır oynuyorlardı. en son kalıpsoyu gordum ebat olarak ve ozellık ıskelet olarak da sağlamdı
ayrıca pregolar bana ufak geldi ve alcak
bu haftasonu aldım ben çek:)
maşallah sizehiç bişey yok yani:)
Sagol cnmmm cok tesekkur ederim bende hacisakirin sabuntozunu alip onunla yikadimPijamn cok guzel cnm gule gule giy :) bnm de bi an once bebek deterjni alip o isi halletmem lazm.
Çanlar.osteocare var kalsiyum içinde bir sürü vitamin mineral var ama doktorum günlük iki bardak sut içiyorsunuz alma içmediğin günler al kalsiyumun fazlası böbrek te taş yapar diyor.balık hapı istedim haftada bir balık yiyorsan bide günlük 3 tane ceviz yiyorsan gerek yok dedi.dekaviti de haftada iki tane al fazlası kilo yapar dedi.kan yazdı yeni kanım iyi diye 1 aydır kullanmıyorum onuda 2 güne alırım herhalde.bide günlük 7-8 damla aldigim devit 3 var.zira D vitamini sadece güneşten alınıyor onuda görmediğimiz için onu aksatmiyorum
bende ayrılacağım mecburi. bebeğe bakacak kimse yok çünkü
çok şükür haftasonu hallettim ben inşallah memnun kalırız:)
Seninki de belli belirsz gbi .bnm karnm davul , kollar bacaklr cirpiBuda benden kızlar
valla kullanan bir iki arkadaşımda 4 tekerlekliden lanet ettiklerini söylediler 2 tekerlek farklı yönlere dönüyor süremiyorlar diye biz denedik tabi içinde henüz bebek yok ama kullanış gayet rahat yönlendrmek falan kolay katlaması kolay agırlıgıda az biz sevdik bakalım bebişle nasıl olcakgüle güle kullanın canım bende bunlara çok bakmıştım kullanıcı yorumlarında önde tek teker olması sebebiyle denge sorunu oluyor demişlerdi, yani başında illa birinin kontrol etmesi felan yazmışlardı öyle bişey varmı?
Canım diyolar ki çatlayacak olduktan sonra istedipin kadar krem sür çatlıyomuş
Kimisi de hiç krem sürmüyo hiç de çatlamıyo
al bendende o kadar korkudan hazırladık annemle bütün eşyalarını bir tek çantamız kaldı oda yakında hazır olur:) öyleki ayaktayken falan aşağıya öyle baskı yapıyorki yürürken durmam lazım çıkacakmış gibi oluyor. birde 2 ayı geçti bizim başı aşağı döneli ondanda çok korkuyorum
Canim izmirdeyim ben baris bebe diye bi mağazadan gördük cok saglamdi cok guzeldi ama biz kiz olduğu için lila dışında renk yoktu onuda biz istemedik hatta 275tl ye vereceklerdi. Baby2go satan bebe mağazaları diye yaz istanbulda hangi magazalar olduğu cikar belki yakinda varsa görürsünüz canli canlı.gerçteken güzelmiş netten mi sipariş vericeksin
bi arkadaşım netten sipariş verdi kuramadı malzemesi eksik çıktı tırstım çekirgee bi model göstermişti
eğer baktıysan hangi mağazadan baktın..
nasıl bir şey aldın canım puset
Kan aldırmaktan bile korkuyo o, doğum onun için ütopya
Evet
2 pijama takımı, 2 emzirme atleri, 3 alt, 2 çorap hazır bana
Bebek içinde kıyafet ve molfix birkaç adet bez atıcam
Yeterli mi ?
ben uygun aldığımı düşünüyorum kanz jogger aldım 3tekerlekli ve 2 yönlü değil ama puseti ve arabası gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?