2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

al bendende o kadar korkudan hazırladık annemle bütün eşyalarını bir tek çantamız kaldı oda yakında hazır olur:) öyleki ayaktayken falan aşağıya öyle baskı yapıyorki yürürken durmam lazım çıkacakmış gibi oluyor. birde 2 ayı geçti bizim başı aşağı döneli ondanda çok korkuyorum

Çok güzeller çok beğendim güle güle kullanın :)

ben uygun aldığımı düşünüyorum kanz jogger aldım 3tekerlekli ve 2 yönlü değil ama puseti ve arabası gayet güzel

güle güle kullanın canım bende bunlara çok bakmıştım kullanıcı yorumlarında önde tek teker olması sebebiyle denge sorunu oluyor demişlerdi, yani başında illa birinin kontrol etmesi felan yazmışlardı öyle bişey varmı?

park yatakta sallanır özellikli olanları tercih etmeyn diyorlar. bizde bundan aldık http://www.e-bebek.com/nuna-sena-mini-park-yatak_NUN-TC02002E baya sağlam bir şey, tek dez avantajı boyu çok büyük değil. ama yerimiz dar olduğu için mecbur bunu aldık

Ben diyorum ki izne çıkmama 3 hafta var
Eşim 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo ( Normalde bende öyle )
Yeni doğum tarihimi de kimseye demiyorum ( Eskiyi biliyo herkese 27,02,2015 )
Taksi nolarını kaydettim onları arar giderim hastaneye siz sonra gelirsiniz hastaneye
Eşimi beklesem çocuk evde doğar çünkü
Curcuna da istemiyorum , çoğu zaten düşündüğünden değil hergün aynı soruları soruyo
Annem 2 durak ötede alırsam onu alırım yanıma o kadar

bende osteocare kullanıyorum, haftada 2 balık yiyorum ama d vitaminiyle ilgili birşey kullanmıyorum. dekavit nedir arkadaşım?

valla kullanan bir iki arkadaşımda 4 tekerlekliden lanet ettiklerini söylediler 2 tekerlek farklı yönlere dönüyor süremiyorlar diye biz denedik tabi içinde henüz bebek yok ama kullanış gayet rahat yönlendrmek falan kolay katlaması kolay agırlıgıda az biz sevdik bakalım bebişle nasıl olcak

yaa bende de durum öyle kafa aşağıda öyle geziyoz kızımlave çook baskı var inşallah korktuğumuz gibi olmaz:)

gerçteken güzelmiş netten mi sipariş vericeksin
bi arkadaşım netten sipariş verdi kuramadı malzemesi eksik çıktı tırstım çekirgee bi model göstermişti
eğer baktıysan hangi mağazadan baktın..
Canim izmirdeyim ben baris bebe diye bi mağazadan gördük cok saglamdi cok guzeldi ama biz kiz olduğu için lila dışında renk yoktu onuda biz istemedik hatta 275tl ye vereceklerdi. Baby2go satan bebe mağazaları diye yaz istanbulda hangi magazalar olduğu cikar belki yakinda varsa görürsünüz canli canlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…