2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim bilgi için.

ne güzelmiş senin. benim ailemde eşimin aileside uzak şehirdeler. önceden geliriz diyorlar. ama psikolojim ne kadar kaldırır bilemiyorum çok zor bir durum yaa

Devit-3 damlayı günü günne hiç aksatmadan hatta hangi saatte alıyorsan o şekilde düzenli kullanmak gerekiyormuş canım. Aksi takdirde yararı yerine yan etkisi oluyormuş

bakacak biri olsada mecbur kalmadıkça bırakamam ben çok küçük olacaklarikiniz içinde iyi olur bence

evet kesinlikle haklısın anne kokusuyla büyüsün kuzucuklar. kreşe başlayabilir duruma gelene kadar birlikte olacağız inşallah

kızlar bebişin çantasını hazırladım kendiminkine sıra geldi :) anne olmak böyle bişe demekki önce yavru diyorsun :) sanki şimdi doğsa kıyafet giyebilcekmiş gibi.

ne güzelmiş senin. benim ailemde eşimin aileside uzak şehirdeler. önceden geliriz diyorlar. ama psikolojim ne kadar kaldırır bilemiyorum çok zor bir durum yaa

Bende ters bi yerdeydim geçen yıl taşındık
Çünkü çocuk olursa annem bakıcaktı

Herkese merhabalar bugün temzilik günüm o yüzden yeni girebiliyorum, ben yorulunca bebiş çooook az hareket ediyo hatta oynamıyor sayılır insanın canı sıkılıyor Valla bazen sabrina olasım geliyor burnumu kıvırıyım temizlik,yemek hep hallolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…