Teşekkür ederim bilgi için.ben braun nun temassız olanını aldım. ateş ölçerde en iyi braun diyorlardı. kulaktan mı yoksa temassız mı iyi diye sorarsanız hiç bir fikrim yok ama hastanede temassız olandan ölçüyordu hemşire ve arkadaşlarda da temassız olanlardan vardı ben de çok kafa yormadan aldım. inşallah iyidir. ama ne olur ne olmaz evde civalı eski usul ateş ölçer bulundurmak gerekiyor en sağlam ölçeni o yine de
n 11den almıştık 330 gibi bi fiyatı vardı bızımde kupon vardı 275e geldi n 11 e yaz kanz jogger dıye cıkarlinki varsa paylaşırmısın
istersen sabit de klaıyor ayakları var ben oda yapmadım uzun surelı kullanıcaz o yuzden buyuk tercıh ettıkpark yatakta sallanır özellikli olanları tercih etmeyn diyorlar. bizde bundan aldık http://www.e-bebek.com/nuna-sena-mini-park-yatak_NUN-TC02002E baya sağlam bir şey, tek dez avantajı boyu çok büyük değil. ama yerimiz dar olduğu için mecbur bunu aldık
Ben diyorum ki izne çıkmama 3 hafta var
Eşim 1,5 saat uzaklıkta çalışıyo ( Normalde bende öyle )
Yeni doğum tarihimi de kimseye demiyorum ( Eskiyi biliyo herkese 27,02,2015 )
Taksi nolarını kaydettim onları arar giderim hastaneye siz sonra gelirsiniz hastaneye
Eşimi beklesem çocuk evde doğar çünkü
Curcuna da istemiyorum , çoğu zaten düşündüğünden değil hergün aynı soruları soruyo
Annem 2 durak ötede alırsam onu alırım yanıma o kadar
Çanlar.osteocare var kalsiyum içinde bir sürü vitamin mineral var ama doktorum günlük iki bardak sut içiyorsunuz alma içmediğin günler al kalsiyumun fazlası böbrek te taş yapar diyor.balık hapı istedim haftada bir balık yiyorsan bide günlük 3 tane ceviz yiyorsan gerek yok dedi.dekaviti de haftada iki tane al fazlası kilo yapar dedi.kan yazdı yeni kanım iyi diye 1 aydır kullanmıyorum onuda 2 güne alırım herhalde.bide günlük 7-8 damla aldigim devit 3 var.zira D vitamini sadece güneşten alınıyor onuda görmediğimiz için onu aksatmiyorum
bakacak biri olsada mecbur kalmadıkça bırakamam ben çok küçük olacaklarikiniz içinde iyi olur bence
yaa bende de durum öyle kafa aşağıda öyle geziyoz kızımlave çook baskı var inşallah korktuğumuz gibi olmaz:)
senin ne zaman döndü canım
benimkide dönmüş çok baskı var zor yürüyorumsenin ne zaman döndü canım
ne güzelmiş senin. benim ailemde eşimin aileside uzak şehirdeler. önceden geliriz diyorlar. ama psikolojim ne kadar kaldırır bilemiyorumçok zor bir durum yaa
Benimkide bunun mavisi :))) cok guzel bi park yatakseninki böyleydi dimi burcu?
canım kanz 4005 modeli var bir yerde uyguna denk geldi aldım, kapanınca çok az yer kaplıyor birde tek elle kapanıyor hoşuma gitti yani
Sunny baby 400 tl fiyati dat: 38687310 .!.:marka model nedir canım çok güzelmiş
Benle kızım kusur kalmayalım dedik
Wc dar olduğu için böyle çekebildim
Eki Görüntüle 1362542 Eki Görüntüle 1362545
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?