2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğin dönmesinden neden korkuyosunuz benimkide 3 hafta önce dönmüştü doktorum yer değiştirir sürekli dedi. hem bebek sadece kafadan gelmiyoki popo yada ayaklardanda cıkmaya çalışabiliyomuş

maşallah göbüşlerinize
çekirge iyi kamule etmişsin yine salaş salaşben 14 kilo aldım benim göbek top gibi çıkyor

Tozludan 2 triko tunik söyledim, önce hiç bişey almamıştım diyodum ya o 2 den 1 i bu işte
Pantolonlarım düşük bel diye oluyo zaten 1 tane hamile pantolon aldım yine rahatlık açısından
Kendime pek bişey almaıdm sağ olsun var yok İkra Hanım'a herşey

iyi yapmışsın bu salaş şeyler iyi oluyor benimde var bi iki parça arada darlarıda giyiyorum sıkılırsam. üstüme bişey almadım bnde altıma aldım mecbur aynı kiloyu almışız ama sen başladığında baya zayıFmışsın ben 74ü gördüm maleseF

günde kaç kere açarız acaba altlarını

İlk zaman çok açılıyo dediler de kaç sefer bilmiyorum
Boşver, 1 paket olsa bile yeter gerisini en yakın marketten eşin alır
Ben 1 paket aldım ama çantaya birkaç adet atıcam çok yer kaplamasın diye

Benim de görmem yakındır ne hamur işini ne abur cuburu kesmeidm ki

Allah ın izniyle kan sorununda çözülür. içini ferah tut

İnsan bi hem bu halden kurtulmak adına hemde yavrusuna kavuşmak aıdna nolcaksa olsun artık diyo
Hemde yusuf yusuf ediyo doğumdan dimi
Benim böyle yani

ehehehe bu kadar güzel anlatılabilridi heralde şu anki halimiz :) eşime diyorum; bazen kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum ama normal ama sezeryan canım çok acıyacak biliyorm ve vaktini bekliyorum. en sabırsız ama sonucu en güzel bekleyiş bu

kızlar bebeğin dönmesinden neden korkuyosunuz benimkide 3 hafta önce dönmüştü doktorum yer değiştirir sürekli dedi. hem bebek sadece kafadan gelmiyoki popo yada ayaklardanda cıkmaya çalışabiliyomuş

benim 19 da döndü hep öyle kaldı. dr um erken doğum riski olabilri ayakta kalma stres yasak demişti. o yüzden endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…