- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Buda benden kızlar
maşallah göbüşlerinizeBenle kızım kusur kalmayalım dedik
Wc dar olduğu için böyle çekebildim
Eki Görüntüle 1362542 Eki Görüntüle 1362545
Bnmki de siyahi :)Benimkide bunun mavisi :))) cok guzel bi park yatak
b
benimkide dönmüş çok baskı var zor yürüyorum
Bende ters bi yerdeydim geçen yıl taşındık
Çünkü çocuk olursa annem bakıcaktı
maşallah göbüşlerinize
çekirge iyi kamule etmişsin yine salaş salaşben 14 kilo aldım benim göbek top gibi çıkyor
Çok gidiyomuş ta
Bebeğe alerji vs yapıyo mu bi bakmak laızmmış diye 1 paket aldım ben molfix deneyip ona göre alırım
iyi yapmışsın bu salaş şeyler iyi oluyor benimde var bi iki parça arada darlarıda giyiyorum sıkılırsam. üstüme bişey almadım bnde altıma aldım mecbur aynı kiloyu almışız ama sen başladığında baya zayıFmışsın ben 74ü gördüm maleseFTozludan 2 triko tunik söyledim, önce hiç bişey almamıştım diyodum ya o 2 den 1 i bu işte
Pantolonlarım düşük bel diye oluyo zaten 1 tane hamile pantolon aldım yine rahatlık açısından
Kendime pek bişey almaıdm sağ olsun var yok İkra Hanım'a herşey
günde kaç kere açarız acaba altlarını
iyi yapmışsın bu salaş şeyler iyi oluyor benimde var bi iki parça arada darlarıda giyiyorum sıkılırsam. üstüme bişey almadım bnde altıma aldım mecbur aynı kiloyu almışız ama sen başladığında baya zayıFmışsın ben 74ü gördüm maleseF
Allah ın izniyle kan sorununda çözülür. içini ferah tutŞu kan mevzusunu çözem başka bişey istemicem
Kiloyu bilmem ben sorun etmiyorum
Aslında hamilelikte kilo pek bildiğimiz kilo gibi olmuyo glaiba
Yoksa hala eski pantolonlaırm olmazdı
Şişlik mi tek göbek mi sebep neyse o kadar durmuyo gibi
Zaten curcunayı sevmem millete hala eksi doğum tarihimi söylüyorum ( 27.02.2015 )
Sakin kafayla doğuma gidiyim bari
İnsan bi hem bu halden kurtulmak adına hemde yavrusuna kavuşmak aıdna nolcaksa olsun artık diyo
Hemde yusuf yusuf ediyo doğumdan dimi
Benim böyle yani
ayy çok güzelmiş bende bunu düşünüyorum http://www.n11.com/kanz-kz715t-jogger-travel-sistem-bebek-arabasi-2014-model-P17264817 ama arkadaşın gönderdiği buda güzelmiş
http://www.civilim.com/johnson-babyliss-sport-travel-puset
kızlar bebeğin dönmesinden neden korkuyosunuz benimkide 3 hafta önce dönmüştü doktorum yer değiştirir sürekli dedi. hem bebek sadece kafadan gelmiyoki popo yada ayaklardanda cıkmaya çalışabiliyomuş
bende endişelenince erken doğum riskin yok rahat ol dedi .rahime bakınca anlıyolar heraldebenim 19 da döndü hep öyle kaldı. dr um erken doğum riski olabilri ayakta kalma stres yasak demişti. o yüzden endişeliyim
benimde 19 da gittiğimde dönmüştü
belli olmuyor ki önemli olan bu
kızlar bebeğin dönmesinden neden korkuyosunuz benimkide 3 hafta önce dönmüştü doktorum yer değiştirir sürekli dedi. hem bebek sadece kafadan gelmiyoki popo yada ayaklardanda cıkmaya çalışabiliyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?