2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben geceleri kasinmaktan uyuyamiyorum esim dalga geçiyor uyuzmu oldun diye karnimda bişey yok ama sol göğsümde 3-4 çatlak oldu iki gün önce malesef cok üzüldüm

Benimki 82 gün yazıyor ama bugün usg olarak 27+4 üm ama sat a göre 28+2 yim arada 3 gün fark var aslında çokta önemli değil sanırım ...
Galiba doğum tarihi sat a göre oluyor , ama 3 gün zaten dediğin gibi önemli değil okadar.Benimde 63 görünüyor ama büyük ihtimal sezaryen olur oda 1 hafta falan daha erken olur sanırım hayırlısı olsun inşallah .

Canım bugün nasılsın ?

haftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da
Orada deneseydin keşke sonra o markaya netten bakardın ben bu hafta bir bakıcam sonra netten alıcam galiba.Bu arada benim görümcem girlstop tan almış 4 lü 150 TL ye ve çok tatlı

merhaba hanimlar mutlu bi hafta gecirmeniz dilegiyle insallah guzel haberler alip bir birimizi sevindirelim insallah :) bebeklerimiz dogana kadar mutlu mesut gunlerimiz olsun insallah :) uzerimizdeki butun kem gozler butun nazarlar gitsin insallah hepimiz gununde vaktinde dogum yapariz insallah tombul tombul guzel mi guzel bebislerimiz olsuun insallah Allahim hepimizi bi avazda kurtarsin INSALLLLAAAHH

o hangi ilaç bende de kramp başladı da

Bende soluma yatamıyorum artık solum uyuşuyor sırtım çok ağrıyor sırt üstü yatıyorum o zamanda uyuyamıyorum
Sırt üstü uyumak bize mi zararlı bebeğe mi? Ben bir yerde okumuştum kordon dolanır falan diye doğrumu acaba?

İnşallah yoktur enfeksiyon akıntın mı var? Benimde artık 2 hafta da bire düştü kontrollerim.

Akintim vardi aslinda gecmisti , sonra gecen hafta atesim cikti surekli ve agrim oldu cok acile geldik gazi beye denk geldim tahlil fln yaptirdi idrar yolu iltihabi dedi serum taktilar agri icin fln , simdi bakalim ne diyecekler akinti kahveyr dondu artik afedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…