- 27 Ağustos 2014
- 1.176
- 1.218
- 168
- 37
Doğumda kaç kilo geri gidiyo acaba
Yanlarda kaşınma başladı ama duş alırken baktım kırmızı nokta oluşmuş o kısımlarda
Çatlıycam herhalde ?
Galiba doğum tarihi sat a göre oluyor , ama 3 gün zaten dediğin gibi önemli değil okadar.Benimde 63 görünüyor ama büyük ihtimal sezaryen olur oda 1 hafta falan daha erken olur sanırım hayırlısı olsun inşallah .Benimki 82 gün yazıyor ama bugün usg olarak 27+4 üm ama sat a göre 28+2 yim arada 3 gün fark var aslında çokta önemli değil sanırım ...
Canım bugün nasılsın ?Görünürde hiçbir sebebi yok,sabah kanamam oldu,hastaneye giderken belimde hafif ağrılar basladi,sonrada sancılar 10 dakikada falan gelmeye başlayınca nst ye bağladılar, duramadim sırtüstü tansiyonum 4 e düştü,oluyorym sandim....tesekkur ederim iyi dileklwrin için,hayırlısı bakalim.mevlam neylerse güzel eyler
Ben 26.haftada gittim bundan sonra kontrollere 3 haftada bir gel dedi.Kızlar kaçıncı haftadan sonra sıklaşacak randevular?
En son 18 aralıkta gittim ama kızımı çok özledim
valla canım ben kenarlıklı uyku setlerinden aldımamin cümlemize
İçlerine yatak almalıyım o neyse de uyku setinde öneri sorucaktım ?
ayyy girme girme hiç bak ben 14 aldım :)ben 12 kilo aldım diye bunalıma girdim daha 10 hafta var
Orada deneseydin keşke sonra o markaya netten bakardın ben bu hafta bir bakıcam sonra netten alıcam galiba.Bu arada benim görümcem girlstop tan almış 4 lü 150 TL ye ve çok tatlıhaftasonu bi avm de 3lü lohusa takımı sordum 139 lira dedi ya cok pahalı degil mi ?
eşim istersen alalım dedi ama ben o kadar para vermeye kıyamadım
internetten de bedeni nasıl olur diye güvenip alamıyorum da
Ben hızlı kilo alıyorum bırakim dedim bırak dedi.Ama omega3le kan hapını bırakma dediVitamin hapi kullanan var mi hala kizlar bana doktorum kullan diyor ama ben 2aydir bıraktım daha cok yediriyor diye
Evet canim benim bugun doluyor 33e geçiyorum artık
yaa bak şu yaramaza:) inşallah kötü bişey olmaz güzel düşünelim ki güzel olsun.
en kötu 15le kapatırım diyordum sekeri kesicem artık yaayyy girme girme hiç bak ben 14 aldım :)
valla canım ben kenarlıklı uyku setlerinden aldım
o hangi ilaç bende de kramp başladı davalla aslında benimde hala kullanıyor olmam lazımdı ama bıraktım. birtek şu kıramp girmesin diye demir çinko vs.karışımı olan ilaç varya onu kullanıyorum.bazen unutuyorum ama kendini kramp girerek hatırlatıyo saolsun
Sırt üstü uyumak bize mi zararlı bebeğe mi? Ben bir yerde okumuştum kordon dolanır falan diye doğrumu acaba?Bende soluma yatamıyorum artık solum uyuşuyor sırtım çok ağrıyor sırt üstü yatıyorum o zamanda uyuyamıyorum
1.5ay once bıraktım 14kilo aldim bide devam etsem kac alirdim acaba saka maka 8hafta var 20olacak heralde benim offf offffBen hızlı kilo alıyorum bırakim dedim bırak dedi.Ama omega3le kan hapını bırakma dedi
İnşallah yoktur enfeksiyon akıntın mı var? Benimde artık 2 hafta da bire düştü kontrollerim.
Hayir canim benim aldigimda 31+5di cuma günü 32ye yuvarliyor doktor. 31+1,2,3,4,5 de gitmen lazım 32+ ya gecmeden yani))sağol canım benim yani tam 33+1 de almalıyız demi doğru biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?