Aaa buyuk ıhtımal bende persembe gunu gıdecegım kalp atısı duymaya =)) ıns duyarız canım hayırlısı ıle , kalkma zaten canım yat dınlen bol bol ısten eve gıdınce bende hemen oyle yapıoyorum yastık koyuyorum ayagımın altına uzanıyorm bıraz ,bugun benımde bel agrım basladı canım ya ara arada oluyor endıselenme normaldır hersey yolundadır ıns :*
İnsallah duyariz ya.. Cok heyecanliyim.. Su Bayrami bi atlatsaydik hayirlisiyla.. Duramiyorum..
İnsallah duyariz ya.. Cok heyecanliyim.. Su Bayrami bi atlatsaydik hayirlisiyla.. Duramiyorum..
aynı heyecanları yasıyoruz cnaım uyusamda hep gunler cabuk gecse =))
Aaa buyuk ıhtımal bende persembe gunu gıdecegım kalp atısı duymaya =)) ıns duyarız canım hayırlısı ıle , kalkma zaten canım yat dınlen bol bol ısten eve gıdınce bende hemen oyle yapıoyorum yastık koyuyorum ayagımın altına uzanıyorm bıraz ,bugun benımde bel agrım basladı canım ya ara arada oluyor endıselenme normaldır hersey yolundadır ıns :*
İnsallah duyariz ya.. Cok heyecanliyim.. Su Bayrami bi atlatsaydik hayirlisiyla.. Duramiyorum yerimde.. Kalp atisini duysam rahatliycam insallah..
Merhaba kızlar moralim berbat ve acayıp korkular içindeyim... dün gece yine pembe su gibi kanamam oldu ve sol kasığımda ağrı vardı gecen haftaki ultasonumda sol kasıkta sarı cisim var demişti bebeği görememişti yarın gidicem işte doktora aklıma dış gebelik geliyor ve de korkuyorum...
İki ay önce düşük yapmıştım hemen hamile kaldım ( hemde hiç ugrasmadan oysa kı ıkı yıldır hamıle kalmaya cabalıyordum ) acaba ondan mı? lutfen bebeğime bir şey olmasınn... sol kasığımda ağrı var biraz ama çok şiddetli değil...
Ne yapsam bilemiyorum hayattan koptum yine anneme gitmek istiyorum ama doktor bebek iyi olursa git dedi... Bana dua edin lutfen...
inşallah çok teşekkürler yani o kadar olumsuz konuşuyolar ki karşılarındaki insanın psikolojisini hiç düşünmüyolar. sen en kötüsüne hazır ol dedi bana tarzı böyleymiş !!
ınsallah kuzum nasılsın buarada
cok halsızım enerjım yok uzanıyorum. yuzum hep sarı :) normalde beyazdım :) mıgde bulantım war masallah sabah aksam pesımde :) dr bulantıdan korkma bebegın gelısımının ıyı oldgu gosterıyo dedı :) bu yuzden sınır bozucu herseye gulumsuyorum benım fasulye yuzunden oluyo dıye :)
Gecer gecer bak bizler bunlar icin ugrasiyoruz .. rabbim saglikla kucagina koysunda gecer hersey elbet
Kızlar herkese hayırlı kandiller..size bişey sormak istiyorum..Bugün tüp bebek tedavisindeki hamileliği min 6.haftası ce doktora gittim kalp atisi için..ve doktor kalp atışını duyamadi..1 hafta önceye göre kese büyümüş içinde birtakım hücreleri oluşmuş fakat kalp sesi yok dedi ve cok umutsuz konuştu. ta düşer yada vücut onu eritir dedi böyle bişey olabilir mi çok morelimi bozdu..herkese tşkler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
farklı bir doktora gittim bu sefer,geçen hafta gittiğimde haftası küçük diye büyük ultrasonda yolk sakı görmüşlerdi,bugün gittiğim dr bir hafta geçmesine rağmen göremedi
Doktor randevumuz iyi gecti cok sükür. Kalp atisi , buyumesi , kan akışı hersey cok iyi cok sukur. Düsük riskim de epey azAlmis. Ama doktor igne ve ilaclara devam dedi. Herseyi detayli yarim saat anlatti. Ne yiyecegimden en son olacagim kiloya kdar. Herkes hayirli hberler alsin insallah.
Kızlar ben lavaboya gittim karnım çok ağrıyordu ve kahverengi leke gördüm ikitane böyle yuvarlak yuvarlak çamaşırımda anlamadım 2 gündür neden bu oluyor bu yerleşme kanamasıo lablrmi ama o devirler geçmedimi
canım hemen koyverme kendini,şimdi bu akşam hiç bişi yapma yat dinlen.Kızlar kahve Akıntıdan sonra işten eve gelirken kırmıZı olmuş sanırım bebeğe veda ediyorum dün dua etmiştim hayırlı değilise kendi gitsin die
Bugün regl ağrısı gibi sancılandım şimdi ise vişne çürüğü renginde gelmiş peçete koymuştum oraya kaderde ne yazıldıysa o belki Cumartesi dha kötü olxaktım
Ağlamıyorum Allahım yardım etsin herkese şükür ki iyim yada güçlü olmayı öğrendim düşünüp derine inmiyorum o zaman neden diyorum çünkü
Doktoru aradım yarın sabah gel dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım hemen koyverme kendini,şimdi bu akşam hiç bişi yapma yat dinlen.
iğne,hap bir şey kullanıyor muydun?
Kızlar kahve Akıntıdan sonra işten eve gelirken kırmıZı olmuş sanırım bebeğe veda ediyorum dün dua etmiştim hayırlı değilise kendi gitsin die
Bugün regl ağrısı gibi sancılandım şimdi ise vişne çürüğü renginde gelmiş peçete koymuştum oraya kaderde ne yazıldıysa o belki Cumartesi dha kötü olxaktım
Ağlamıyorum Allahım yardım etsin herkese şükür ki iyim yada güçlü olmayı öğrendim düşünüp derine inmiyorum o zaman neden diyorum çünkü
Yok canım öyle bişi vermedi ilk gebeliğim die herhal de bana ilaç yada başka bişi önerilmedi
Kızlar kahve Akıntıdan sonra işten eve gelirken kırmıZı olmuş sanırım bebeğe veda ediyorum dün dua etmiştim hayırlı değilise kendi gitsin die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?