2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dua et canım allahın izniyle atlatırız bu riskli dönemi benimde karnım çok agrıyor belimde kopacak gibi tırsıyorum bili olcak diye

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah çok teşekkürler yani o kadar olumsuz konuşuyolar ki karşılarındaki insanın psikolojisini hiç düşünmüyolar. sen en kötüsüne hazır ol dedi bana tarzı böyleymiş !!

ay yawrum yaaa bende oyle bı kafadan kırıkla doktorla karsılastım. benm betam adet gunu 255 cıkmıstı bana dıs gebelık olabılır demıstı 3 gun stresten mahfoldum resmen. 3 gun snra betam yukseldı de rahatladım

ınsallah kuzum nasılsın buarada

cok halsızım enerjım yok uzanıyorum. yuzum hep sarı :) normalde beyazdım :) mıgde bulantım war masallah sabah aksam pesımde :) dr bulantıdan korkma bebegın gelısımının ıyı oldgu gosterıyo dedı :) bu yuzden sınır bozucu herseye gulumsuyorum benım fasulye yuzunden oluyo dıye :)

Gecer gecer bak bizler bunlar icin ugrasiyoruz .. rabbim saglikla kucagina koysunda gecer hersey elbet

Gecer gecer bak bizler bunlar icin ugrasiyoruz .. rabbim saglikla kucagina koysunda gecer hersey elbet

amin canım benım inşallah :) benim şikayetim yok kız bunların hepsi onun yuzunden oluyo farkındayım :) acıdan zewk alır oldum :) Allahım ınsallah sana da nasıp eder tatlım :)

Bosuna uzulme sakin o sacmalamis bence hic bisey olmaz beni ilk cocugumda boyle uzduler kalbi 8 hafta 1 gunluk atti.. merak etme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

farklı bir doktora gittim bu sefer,geçen hafta gittiğimde haftası küçük diye büyük ultrasonda yolk sakı görmüşlerdi,bugün gittiğim dr bir hafta geçmesine rağmen göremedi

Kendini uzme...

Hamileligin boyle oldugunu bilmiodum boyle dusunmemistim hic Cok halsizim istahsizim midem bulaniyor uyuştum resmen daha 5. Haftam haftalar gecer mi böyle off progestan bitirdi beni

Doktor randevumuz iyi gecti cok sükür. Kalp atisi , buyumesi , kan akışı hersey cok iyi cok sukur. Düsük riskim de epey azAlmis. Ama doktor igne ve ilaclara devam dedi. Herseyi detayli yarim saat anlatti. Ne yiyecegimden en son olacagim kiloya kdar. Herkes hayirli hberler alsin insallah.

Kızlar kahve Akıntıdan sonra işten eve gelirken kırmıZı olmuş sanırım bebeğe veda ediyorum dün dua etmiştim hayırlı değilise kendi gitsin die

Bugün regl ağrısı gibi sancılandım şimdi ise vişne çürüğü renginde gelmiş peçete koymuştum oraya kaderde ne yazıldıysa o belki Cumartesi dha kötü olxaktım

Ağlamıyorum Allahım yardım etsin herkese şükür ki iyim yada güçlü olmayı öğrendim düşünüp derine inmiyorum o zaman neden diyorum çünkü

Doktoru aradım yarın sabah gel dedi

Maşallah.. Sağsaglim kucagina alirsin insallah.. Kac haftaliksiniz.?. İlk kalp atisini duyusun mu.?. Bende perşembe gidicem de daha 5+6 günlük olduk.. Ne zaman duyucam merak ediyorum..

canım hemen koyverme kendini,şimdi bu akşam hiç bişi yapma yat dinlen.
iğne,hap bir şey kullanıyor muydun?

Canim Allah yardımcın olsun.hakkinizda hayırlısı. Önemli olan öncelikle senin sağlığın. Inşallah bu süreci en kisa surede atlatirsin.

Yok canım öyle bişi vermedi ilk gebeliğim die herhal de bana ilaç yada başka bişi önerilmedi

o zaman yarın duruma göre iğne yapar sana ve devam edersin sanırım kullanmaya.şimdi sıkma canını,sabah ola hayrola.bebeğin seninle kalıcak inşallah :)

hemen yatıp progestan kulanıyosan onu al bişey yapma lütfen

Kızlar bende bitik durumdayım. Ne ev işi ne yemek yapabiliyorum. Bulantı öğürme tiksinme üst seviyede. Bebeğimi düşününce elbet mutlu oluyor şükrediyorum ama gercekten bu kadar olacağını düşünmemiştim. Bide ülserim var yetmezmiş gibi çok zorlanıyorum. Bu arada lekelenmesi olan arkadaslar beklemesinler mutlaka igne ve istirahat şart. Yok öyle hemen vazgeçmek. Biz ne yollardan geçtik. Klomen aşılama tup bebek... Hemen umutsuzluğa kapılmayın nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…