Allah yardımcın olsun.İnşallah sağlıkla kurtulur bebeğini görürsün.Şuan şok olmuş durumdayım hiç böyle bir haber beklemiyordumArkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
Çok geçmiş olsunAkintim vardi aslinda gecmisti , sonra gecen hafta atesim cikti surekli ve agrim oldu cok acile geldik gazi beye denk geldim tahlil fln yaptirdi idrar yolu iltihabi dedi serum taktilar agri icin fln , simdi bakalim ne diyecekler akinti kahveyr dondu artik afedersin
Ay bugün yemelere doyamıyorummmmm
Bence tam sat a göre 32+0 da almalıyızki 1-2 gün bile olsa çocuğumuzla geçireceğimiz zamandan gitmesinHayir canim benim aldigimda 31+5di cuma günü 32ye yuvarliyor doktor. 31+1,2,3,4,5 de gitmen lazım 32+ ya gecmeden yani
Arkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
canım yediklerimiz ne kadar düzenli ve gerekli bazen kontrolü kaçırabiliyoruz. ben vitamin, demir, b12, omega, ve magnezyum içiyorum. şurda ne kaldı zaten iki kilo için gerek yok bence kısmaya. birde zaten çocuk bizdeki vitamini her türlü alıyor olan bize olmasın sonra. çünkü ben çok duydum doğumdan sonra o kansız kalma vitaminsizlikten hasta olma hikayelerini.Ben hızlı kilo alıyorum bırakim dedim bırak dedi.Ama omega3le kan hapını bırakma dedi
Canım maşallah bebişineGünaydın güzel anneler, cumartesi doktora gittik kızım 2 kiloyu geçmiş çok mutlu oldumraporumuda aldım nasip olursa 37.haftaya kadar çalışıcam sonrası benim için daha önemli çünkü, bu arada tatil de beşiği kurduk, dolabı şifonyeri temizledik, kıyafetleri yıkadık sadece ütü kaldı bu tatil çok iyi geldi bana
Geçmiş olsun canım. İnşallah düzelir bende geçen hafta akıntımı söyledim fitil verdi banada bi kereliklerden az bişi azaldı. Benimki de sarı. Pardon kızlar.Akintim vardi aslinda gecmisti , sonra gecen hafta atesim cikti surekli ve agrim oldu cok acile geldik gazi beye denk geldim tahlil fln yaptirdi idrar yolu iltihabi dedi serum taktilar agri icin fln , simdi bakalim ne diyecekler akinti kahveyr dondu artik afedersin
bende 5 kilo- boy 1.70// 65kiloyum-60 la hamile kaldım.Tatlım benim başlangıç kilom 70
Boyum da 165
Yani hafif kilo var zaten
Zayıflar daha çok alıyo sanırım
ohhh ne güzell..bende 5 kilo- boy 1.70// 65kiloyum-60 la hamile kaldım.
ben en kötü 12- 13 diyordum daha sekiz hafta var rahat bi 17 yi görürüm. olsun çabuk veriliyormuş. kırk günün sonunda 10 kilo kesin gidiyor zaten hiçbirşey yapmasanda diyorlar. geri kalanı da yavaş yavaş veririz zaten emzirmek başlı başına bi kalori yakma mekanızmasıymış. çok almadık bence ben 7-8 i duyunca şaşırıyorum. insan vitamin haplarından yine kilo alıyor.en kötu 15le kapatırım diyordum sekeri kesicem artık ya
valla ben krem kullanmak isteyenlere kesinlikle lierac öneriyorum.doktorumun tavsiyesiydi. şu ana kadar bi sorun yok bu konuyla alakalı ilerleyen zamanlardada aynen devam eder inşallah...Canım diyolar ki çatlayacak olduktan sonra istedipin kadar krem sür çatlıyomuş
Kimisi de hiç krem sürmüyo hiç de çatlamıyo
Gözünüz aydın canı maşallah bebişeKız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
birazdan ağlama sesini dinletecek
ay çok tuhaf oldum
Rabbim hepimize böyle kolay dogumlar nasip etsin
Merhaba kızlar doktordan şimdi geldim. Bebeğim 1700 gr 40 cm olmuş doktorum gayet güzel dedi. Bebek hala dönmemis ne kadar geç dönerse o kadar iyi dedi. Magnezyum ve 3 lt su hala zorunlu artık dikkat edeceğimiz 40 gün var dedi. Ağır kaldırmak egilerek yerden bişi almak uzanıp bişi almak yasak dedi. Subatın 15 ine kadar dikkat etmemiz lazim dedi sonra olursa sıkıntı olmazmış ama subatin 15 ine kadar beklemek zorunda yoksa küveze alınır dedi. 2 hafta sonra çalışabilir raporu alicam. Artık 20 günde bir geleceksin ve nst ye gireceksin dedi. Bizden haberler böyle çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?