yani çok fazla kalmamız gerekiyrmuş.sol ağırlıklı olmak üzere sağ sol dönerek uyuyacakmışız. tabi sıcak basması ve uyuşukluktan uyuyabilirsek.Sırt üstü uyumak bize mi zararlı bebeğe mi? Ben bir yerde okumuştum kordon dolanır falan diye doğrumu acaba?
Merhaba kızlar doktordan şimdi geldim. Bebeğim 1700 gr 40 cm olmuş doktorum gayet güzel dedi. Bebek hala dönmemis ne kadar geç dönerse o kadar iyi dedi. Magnezyum ve 3 lt su hala zorunlu artık dikkat edeceğimiz 40 gün var dedi. Ağır kaldırmak egilerek yerden bişi almak uzanıp bişi almak yasak dedi. Subatın 15 ine kadar dikkat etmemiz lazim dedi sonra olursa sıkıntı olmazmış ama subatin 15 ine kadar beklemek zorunda yoksa küveze alınır dedi. 2 hafta sonra çalışabilir raporu alicam. Artık 20 günde bir geleceksin ve nst ye gireceksin dedi. Bizden haberler böyle çok şükür
Dikkat etmemiz gereken 40 gün var dedi canim ya. 40 gün daha doğum olamaz onun için dikkat dedi. Yoksa bebek dogarsa küveze konurmusçok şükür bir sıkıntı yoook
benim doktorum hiç eğilme vs bişey demedi ya
Sancı belde olursa kork çekirge,pozisyon de gistirmeklw geçmeyen her ağrıdan kork
canım fenaa bişey istedi
yapsam bi dert yapmasam bi dert
benimki hiç bu konulara girmedi nedenseDikkat etmemiz gereken 40 gün var dedi canim ya. 40 gün daha doğum olamaz onun için dikkat dedi. Yoksa bebek dogarsa küveze konurmus
Cesurarya yok ?
Tansiyon sorunu vardı
Dün var mıydı ben dün yoktum da
İyidir inşallah
Yarılamışsın bile geri kalanda biter ve şifa olur inşallah.Tünaydın kızlar
İğne oldum geldim
Bu hafta hep geç gelicem 5.iğnedeyim henüz
5 daha var
en fazla bundan sonra alacağın 3-4 kilo. oda yarısı bebeğe gider. ye ye boşver bi daha böyle fırsatlar ele geçmez. sonrasında veririz8 kilomu koruyodum ama bugünkü gibi yemeye devam edersem bu ay 5 kilo falan alırım
Bn de 31+ 4 te aldim raporuHayir canim benim aldigimda 31+5di cuma günü 32ye yuvarliyor doktor. 31+1,2,3,4,5 de gitmen lazım 32+ ya gecmeden yani
canım inan adını hatırlamıyorum ilaç evde akşam bakıp buradan yazarım sanada adını yanlış olmasın olurmuo hangi ilaç bende de kramp başladı da
yap canım ne olacak sen hamilesin
bende 31+4 aldım. çok farketmez zaten bundan sonra. okulun ikincini dönemini raporla falan kapatıcaz hertürlü.Bn de 31+ 4 te aldim raporu
Sağol canım, bizimki hep boydan önde gidiyordu bu sefer kilo olarakda önde olduğunu duyunca çok mutlu olduk :) inşallah sende güzel haberlerini alırsın bebişininCanım maşallah bebişinebeşiği ve dolabıda güle güle kullansın inşallah .Bende cumartesi gitcem inşallah benmkide geçmiştir 2 yi tabi önce sağlıklı olsun,bizde 10 güne falan halletcez dolap beşik olayını bakalım.
Aklıma geldikçe yazıyorum artık bebeğin hareketlerini takip edeceksin dedi. Sürekli kafaya tak demiyorum ama o illaki sana ben burdayım diyecektir akşam yemekten sonra dinlenirken hareketleniyosa sıkıntı yok dedi.benimki hiç bu konulara girmedi nedense
ailesi yanındaydı en son müsait olmayabilir o yüzden..
Masallah kuzucuguna Pıtırcık, ne yiyosun sen özellikle yedigin biseymi varmi yani haftalarimiz ayni benim kizim zayif erken doğum riskimde varya kizima biraz hızlı kilo aldırmaya çalışıyorumMerhaba kızlar doktordan şimdi geldim. Bebeğim 1700 gr 40 cm olmuş doktorum gayet güzel dedi. Bebek hala dönmemis ne kadar geç dönerse o kadar iyi dedi. Magnezyum ve 3 lt su hala zorunlu artık dikkat edeceğimiz 40 gün var dedi. Ağır kaldırmak egilerek yerden bişi almak uzanıp bişi almak yasak dedi. Subatın 15 ine kadar dikkat etmemiz lazim dedi sonra olursa sıkıntı olmazmış ama subatin 15 ine kadar beklemek zorunda yoksa küveze alınır dedi. 2 hafta sonra çalışabilir raporu alicam. Artık 20 günde bir geleceksin ve nst ye gireceksin dedi. Bizden haberler böyle çok şükür
en fazla bundan sonra alacağın 3-4 kilo. oda yarısı bebeğe gider. ye ye boşver bi daha böyle fırsatlar ele geçmez. sonrasında veririz
Aynen oyle eylule kadr kizimdan beni kimse ayiramaz :) ondn sonrasi allh kerimbende 31+4 aldım. çok farketmez zaten bundan sonra. okulun ikincini dönemini raporla falan kapatıcaz hertürlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?