2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sırt üstü uyumak bize mi zararlı bebeğe mi? Ben bir yerde okumuştum kordon dolanır falan diye doğrumu acaba?
yani çok fazla kalmamız gerekiyrmuş.sol ağırlıklı olmak üzere sağ sol dönerek uyuyacakmışız. tabi sıcak basması ve uyuşukluktan uyuyabilirsek.

gözün aydın canım maşallah kuzuya

Cesurarya yok ?
Tansiyon sorunu vardı
Dün var mıydı ben dün yoktum da
İyidir inşallah

Dikkat etmemiz gereken 40 gün var dedi canim ya. 40 gün daha doğum olamaz onun için dikkat dedi. Yoksa bebek dogarsa küveze konurmus
benimki hiç bu konulara girmedi nedense

Cesurarya yok ?
Tansiyon sorunu vardı
Dün var mıydı ben dün yoktum da
İyidir inşallah

ailesi yanındaydı en son müsait olmayabilir o yüzden..

8 kilomu koruyodum ama bugünkü gibi yemeye devam edersem bu ay 5 kilo falan alırım

Sağol canım, bizimki hep boydan önde gidiyordu bu sefer kilo olarakda önde olduğunu duyunca çok mutlu olduk :) inşallah sende güzel haberlerini alırsın bebişinin

benimki hiç bu konulara girmedi nedense

ailesi yanındaydı en son müsait olmayabilir o yüzden..
Aklıma geldikçe yazıyorum artık bebeğin hareketlerini takip edeceksin dedi. Sürekli kafaya tak demiyorum ama o illaki sana ben burdayım diyecektir akşam yemekten sonra dinlenirken hareketleniyosa sıkıntı yok dedi.

Birde her doktor bir değil kuzum ya. Bana kesinlikle normal doğum diyo aksini düşünme dedi hayırlısı Allahtan

Masallah kuzucuguna Pıtırcık, ne yiyosun sen özellikle yedigin biseymi varmi yani haftalarimiz ayni benim kizim zayif erken doğum riskimde varya kizima biraz hızlı kilo aldırmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…