- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
o zaman yarın duruma göre iğne yapar sana ve devam edersin sanırım kullanmaya.şimdi sıkma canını,sabah ola hayrola.bebeğin seninle kalıcak inşallah :)
hemen yatıp progestan kulanıyosan onu al bişey yapma lütfen
Benimkilerin ikisinde yolk sac olusmustu sanırım. Kanama ondancanım benim hiç kanamam olmadı. ben kontrole gittiğimde birinin kesesinin içini boş gördük. 10. haftada idi.
Merhaba kızlar moralim berbat ve acayıp korkular içindeyim... dün gece yine pembe su gibi kanamam oldu ve sol kasığımda ağrı vardı gecen haftaki ultasonumda sol kasıkta sarı cisim var demişti bebeği görememişti yarın gidicem işte doktora aklıma dış gebelik geliyor ve de korkuyorum...
İki ay önce düşük yapmıştım hemen hamile kaldım ( hemde hiç ugrasmadan oysa kı ıkı yıldır hamıle kalmaya cabalıyordum ) acaba ondan mı? lutfen bebeğime bir şey olmasınn... sol kasığımda ağrı var biraz ama çok şiddetli değil...
Ne yapsam bilemiyorum hayattan koptum yine anneme gitmek istiyorum ama doktor bebek iyi olursa git dedi... Bana dua edin lutfen...
Canim malesef ikizimin bir tanesini geçen hafta hafif pembe v3 sıvı bir kanama ile kaybettim ama agrim hiç olmadısari cisim folikulun icinden yumurtanin cikmasiymis o bebegin rahime tutunmasi icin progestron salgiliyormus ve bebegin esini olusturuyormus ilerleyen zaman icinde de kayboluyormus iyi bir sey yani gebelik oldugunu gosteriyor... gecen hafta sali gunu 213 cikit hcg sonra cuma gunu verdim 243 cikti doktor iyi dedi ama bilemiyorum artik hersey yarin belli olacak...
Kızlar ben lavaboya gittim karnım çok ağrıyordu ve kahverengi leke gördüm ikitane böyle yuvarlak yuvarlak çamaşırımda anlamadım 2 gündür neden bu oluyor bu yerleşme kanamasıo lablrmi ama o devirler geçmedimi
Selam kizlar bende 5+2 gunluk hamileyim ve bu ikinci hamileligim bircogunuzun acele ettigini dusunuyorum doktora gitme konusunda stres yapmayin lutfen en tehlikeli olani stres cunku...ben 6 haftalik olmadan doktora gitmiycem cunku ilk hamileligimde beni cok strese sokmuslardi yok bebek yok kalbi atmiyor diye ve kurtaja karar vermislerdi ben baska bi doktora gitmistim 8+1 de kalbi atmisti rahat olun acele etmeyin...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim kanama alanı var progestan kulanıyorum ben bu durumlarda veriliyo diye biliyorum iğnesi hapı jeli ve fitili var bildiğim kadarıylaProtestan iyi geliyormu inşallah yarın geçer canım tek temennim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hadi gözün aydınnazar:
Ablacikkkk biz geldik pitpitlarimizi duyduk cok sukur sagliklari da iyiymis masallah
canım zor olacak ama olsun bir kaç yıl sonra keyifle izleyeceksin onları bunu düşün benim kızım 5 yaşında 2 senedir istiyorduk olmadı en son tüp bebekle oldu şükürler olsun seninkilerin kardeşlik ilişkisi süper olacak arkadaş gibi hayırlısıyla kucağına al şimdidenMeraba
Sanırım bende mart annesı olacagım
Benım ıkı yasında ıkız ogullarım var ne ara oldu bu cocuk bılmıyorum.esımle vakıt bulup yanyana gelemıyoruz bıde korunuyoruz,
Son adet tarıhımı bıle bılmıyorum, asırı koku almaya basladım esım dalga gectı hamılemısın dıye onu susturmak ıcın eczaneden test aldım damlatmamla ıkıncı cızgının cıkması bır oldu.ınanmaadım guvenmedım baska marka ıkı test daha aldım oda aynı.
Hala ınanmadım acıle gıttık soyle bı ultrasona baktılar 8 9 haftalık var dedıler.hala ınanmıyorum esım dort kose doktora gıdelım dıyor gıdesım yok,
Ikı cocuk 13 er kılo ıkısınıde kucaklıyorum kaldırıyorum durmadan ne yapacam ben ya, allahım hayırlısını ver yarabbım allahın verdıgıne uzulunmez sevınılır bılıyorum ama
nazar:
Ablacikkkk biz geldik pitpitlarimizi duyduk cok sukur sagliklari da iyiymis masallah
Kızlar kahve Akıntıdan sonra işten eve gelirken kırmıZı olmuş sanırım bebeğe veda ediyorum dün dua etmiştim hayırlı değilise kendi gitsin die
Bugün regl ağrısı gibi sancılandım şimdi ise vişne çürüğü renginde gelmiş peçete koymuştum oraya kaderde ne yazıldıysa o belki Cumartesi dha kötü olxaktım
Ağlamıyorum Allahım yardım etsin herkese şükür ki iyim yada güçlü olmayı öğrendim düşünüp derine inmiyorum o zaman neden diyorum çünkü
Doktoru aradım yarın sabah gel dedi
canım benim kanama alanı var progestan kulanıyorum ben bu durumlarda veriliyo diye biliyorum iğnesi hapı jeli ve fitili var bildiğim kadarıyla
hadi gözün aydın
canım zor olacak ama olsun bir kaç yıl sonra keyifle izleyeceksin onları bunu düşün benim kızım 5 yaşında 2 senedir istiyorduk olmadı en son tüp bebekle oldu şükürler olsun seninkilerin kardeşlik ilişkisi süper olacak arkadaş gibi hayırlısıyla kucağına al şimdiden
benim de endişelerim devam ediyor canım ama çok pozitif sonuçlar da görüyoruz,duyuyoruz.sen de çok tatlısın saol :) sen yine de inancını kaybetmeÇok tatlı çok umutlu çok inançlısın teşekkürederim benim bebişe ben inanmadım ama hekes inanıyor allah razı olsun
ben de progestan hap kullanıyorum.ona rağmen geçen gün oldu lekelenmem.dinlenmek çok önemliymiş onu anladım.Protestan iyi geliyormu inşallah yarın geçer canım tek temennim
ben kaçırmışım canım,Allah bu bebişine sağlık sıhhat versinCanim malesef ikizimin bir tanesini geçen hafta hafif pembe v3 sıvı bir kanama ile kaybettim ama agrim hiç olmadı
Canımm leke den korkma benim 2 haftadır kırmızı bile oldu havada kahve vişne curugu devam edio rabbime emanetler.ama dr un.progestan verse iyi olurdu ben hem iğne hem hap iciyorum bol su ic
Meraba
Benım ıkı yasında ıkız ogullarım var ne ara oldu bu cocuk bılmıyorum.esımle vakıt bulup yanyana gelemıyoruz bıde korunuyoruz,
Son adet tarıhımı bıle bılmıyorum, asırı koku almaya basladım esım dalga gectı hamılemısın dıye onu susturmak ıcın eczaneden test aldım damlatmamla ıkıncı cızgının cıkması bır oldu.ınanmaadım guvenmedım baska marka ıkı test daha aldım oda aynı.
Hala ınanmadım acıle gıttık soyle bı ultrasona baktılar 8 9 haftalık var dedıler.hala ınanmıyorum esım dort kose doktora gıdelım dıyor gıdesım yok,
Ikı cocuk 13 er kılo ıkısınıde kucaklıyorum kaldırıyorum durmadan ne yapacam ben ya, allahım hayırlısını ver yarabbım allahın verdıgıne uzulunmez sevınılır bılıyorum ama
canim bende senin gibiyim dun gece, bu sabah ve az once damla seklinde kahverengi akintilarim oldu. mide bulantim cok vardi azaldi. belim agrio. resmen kendimi umutsuzluga bagladim. sabah randevu aldim dra gidicem ama surekli wcye gidip bakasim var((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de endişelerim devam ediyor canım ama çok pozitif sonuçlar da görüyoruz,duyuyoruz.sen de çok tatlısın saol :) sen yine de inancını kaybetme
ben de progestan hap kullanıyorum.ona rağmen geçen gün oldu lekelenmem.dinlenmek çok önemliymiş onu anladım.
ben kaçırmışım canım,Allah bu bebişine sağlık sıhhat versin
Allah bir kolaylığını verir inşallah,olumsuz düşünmeyin :)
canım benim kanama alanı var progestan kulanıyorum ben bu durumlarda veriliyo diye biliyorum iğnesi hapı jeli ve fitili var bildiğim kadarıyla
hadi gözün aydın
canım zor olacak ama olsun bir kaç yıl sonra keyifle izleyeceksin onları bunu düşün benim kızım 5 yaşında 2 senedir istiyorduk olmadı en son tüp bebekle oldu şükürler olsun seninkilerin kardeşlik ilişkisi süper olacak arkadaş gibi hayırlısıyla kucağına al şimdiden
Hamileligin boyle oldugunu bilmiodum boyle dusunmemistim hic Cok halsizim istahsizim midem bulaniyor uyuştum resmen daha 5. Haftam haftalar gecer mi böyle off progestan bitirdi beni
alttan bakmaz canım,karından bakar yine.Canım doktor belki benimkinin düşmesini bekliyor çünkü kese şekli kötü demiştim ya belki ondan vermedi
Kızlar bugün lekelenme oldum ya yarın alttan bakmasın dimi doktor karından mı baksın napsak acaba
hakkınızda hayırlısı olsun,yaşayacak ömrü varsa ne olursa olsun tutunur Allah'ın takdiri artık bundan sonrası.Benim de yoktu yeni başladı olmuyor diye seviniyordum ama düşeceği varsa önüne geçemem böyle kanaya kanaya atlattırım herhal de bakalım iş güç var çalışan insana hamilellik hele böyle riskli bir hamilllelik çok zor
Benim vücudum daha kadınlığa alışamadı kadın oldum 1 ay geçmedi 3 4 haftalık hamiş olduğumu öğrendim bakalım kısmet
Meraba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?