bebeğin o sıçramayı iğneyle hissedecek kadar yüzeyde değil canım zqten senin yaptığın iğne deri altına gidecek kadar boyutu ve senin daha yağ tabakan var kas var uterus var ve içinde kesesi var sezeryanda bile bebeğe ulaşmak için kaç kat kesiliyo onu hiç kafana takma göbeğin sana tek zorluğu artık daha hızlı büyüyo ve iğne yerleri ağrı yapatAyy cok haklisin canim yarin bi arayim tedirgin oldum simdi gecen gun tam igneyi batirdim kuzum icimde sicradi ins dusundugum gibi bisi olmamistir
ayy öyle düşünme seni üzdüm galiba akşam akşam bişe olmamıştır ama sormanda yarar var tabi.Ayy cok haklisin canim yarin bi arayim tedirgin oldum simdi gecen gun tam igneyi batirdim kuzum icimde sicradi ins dusundugum gibi bisi olmamistir
sagol canimm tesekkür ederizoyyyy bu ne güzel bir döbişşş maşallah size :)
ben 60 kiloyla hamile kaldim cnm suan 72yi görmüs durumdayimTatlım benim başlangıç kilom 70
Boyum da 165
Yani hafif kilo var zaten
Zayıflar daha çok alıyo sanırım
Canım panik yapmaAyy cok haklisin canim yarin bi arayim tedirgin oldum simdi gecen gun tam igneyi batirdim kuzum icimde sicradi ins dusundugum gibi bisi olmamistir
Sade soda iç canımKIZLARRRR ACİL YARDIM..AKŞam işten geldiğimden beri mide ağrım var ... Napayım ılık süt içiyorum banamısın demiyor.. Gaviscon şurup içtim yok Geçmiyor Ağladım ağlayacam .. Öğlen yediğim yemek dokundu sanırım ağzıma gelip duruyor(( napayımmmmm ben
Pıhtılaşma olmasın diye canımkızlar ne iğnesi bu yaa okuyunca üzüldüm ne için uruyosunuz?
ay biraz iğrenç bir tavsiye ama yemekten olduğunu düşünüyorsan kendin çıkar derim sonrada hafif bişeyler yersin yoğurt falanKIZLARRRR ACİL YARDIM..AKŞam işten geldiğimden beri mide ağrım var ... Napayım ılık süt içiyorum banamısın demiyor.. Gaviscon şurup içtim yok Geçmiyor Ağladım ağlayacam .. Öğlen yediğim yemek dokundu sanırım ağzıma gelip duruyor(( napayımmmmm ben
Onu da denedim .. Sade soda içine limon koydum ama yokSade soda iç canım
Canım sana zahmet banada yollarmısın bide ben çnceden yürüyüş ve azçok spor yapıyodum ama hamilelijten sonra hiç bişeu yapmıyorum buzamndan sonra plates tehlikelimidr acabatamam özelden atıyım evde çalışırsın
canım ii olduğuna sevindm keşke hiç kalkmasanda sana evinde baksalar öyle bi imkanın yokmu git gel yapmasanTeşekkürler canım ara ara sancilarim bel agrilarim var,gündüz annemdeyim aksam yemekten sonra eve geliyorum,evde yalniz kalmaktan korkuyorum her an doğum olabilir diyince Dr.bakalim allah tan hayirlisi...
Bende 60 la hamile kaldım şuan 76 -77 yim beni boy kurtarıyor boyum 175sagol canimm tesekkür ederiz
ben 60 kiloyla hamile kaldim cnm suan 72yi görmüs durumdayimboyumda 167.. bundan sonra cok almam insallah..
Ne ignesi yapiysn ? Bide gobekten allh yardmcn olsn cnmEvet hala gobekten yapiyorum benimde aklimda cumaya randevun var sorayim igneyi vurdum yerden tikanmalar var sanki ignenin sivisi dagilmiyo nohut gibi kalio sen nerden yapiosun suan cok aciyo yaa cok
teşekkürler tatlımÇok ciciler güle güle giysin kuzu :)
Ya yemekten ya üşüttüm.. Üşüttüğüümü de sanmıyorum ama gelip giderken soğuk mu aldım acaba o Yüzden mi ki yediklerim Ağzıma geliyoray biraz iğrenç bir tavsiye ama yemekten olduğunu düşünüyorsan kendin çıkar derim sonrada hafif bişeyler yersin yoğurt falan
Claxsanne kan sulandirici canim kan pihtilasmasin dieNe ignesi yapiysn ? Bide gobekten allh yardmcn olsn cnm
canım özelden video attım ordan çalışırsınCanım sana zahmet banada yollarmısın bide ben çnceden yürüyüş ve azçok spor yapıyodum ama hamilelijten sonra hiç bişeu yapmıyorum buzamndan sonra plates tehlikelimidr acaba
canım ii olduğuna sevindm keşke hiç kalkmasanda sana evinde baksalar öyle bi imkanın yokmu git gel yapmasan
Hala gobekten mi yapiosun canim bende deri tutup yapiyorum ama benim gobek te hal kalmadi bacaga gececgim dr sorup bwnim catlaklarda car gobekte oraya denk gelio bazen hem sisio hem kabarioCanım panik yapma
Ben de o iğnelerden vurunuyorum
Bebeğe ulaşması mümkün değil
Deri altına ancak yetişiyor
Göbekten vurmanın mantığı daha çabuk etki etmesi
Ben aynı prospektüste yazdığı gibi göbeğimin derisini tutup vuruyorum
O sıçrama bi kere bende de oldu ama tamamen denk gelmesiyle alakalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?