2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cok haklisin canim yarin bi arayim tedirgin oldum simdi gecen gun tam igneyi batirdim kuzum icimde sicradi ins dusundugum gibi bisi olmamistir
bebeğin o sıçramayı iğneyle hissedecek kadar yüzeyde değil canım zqten senin yaptığın iğne deri altına gidecek kadar boyutu ve senin daha yağ tabakan var kas var uterus var ve içinde kesesi var sezeryanda bile bebeğe ulaşmak için kaç kat kesiliyo onu hiç kafana takma göbeğin sana tek zorluğu artık daha hızlı büyüyo ve iğne yerleri ağrı yapat

Ayy cok haklisin canim yarin bi arayim tedirgin oldum simdi gecen gun tam igneyi batirdim kuzum icimde sicradi ins dusundugum gibi bisi olmamistir
ayy öyle düşünme seni üzdüm galiba akşam akşam bişe olmamıştır ama sormanda yarar var tabi.

bizde az önce bebek arabasinin siparisini verdik insallah iyidir degilsede artik geri göndeririz.. türkiyede bu marka varmi bilmiyorum safety 1st..

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-05-20-29-18.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 57
KIZLARRRR ACİL YARDIM..AKŞam işten geldiğimden beri mide ağrım var ... Napayım ılık süt içiyorum banamısın demiyor.. Gaviscon şurup içtim yok Geçmiyor Ağladım ağlayacam .. Öğlen yediğim yemek dokundu sanırım ağzıma gelip duruyor (( napayımmmmm ben

Canım panik yapma
Ben de o iğnelerden vurunuyorum
Bebeğe ulaşması mümkün değil
Deri altına ancak yetişiyor
Göbekten vurmanın mantığı daha çabuk etki etmesi
Ben aynı prospektüste yazdığı gibi göbeğimin derisini tutup vuruyorum
O sıçrama bi kere bende de oldu ama tamamen denk gelmesiyle alakalı

Sade soda iç canım

ay biraz iğrenç bir tavsiye ama yemekten olduğunu düşünüyorsan kendin çıkar derim sonrada hafif bişeyler yersin yoğurt falan

tamam özelden atıyım evde çalışırsın
Canım sana zahmet banada yollarmısın bide ben çnceden yürüyüş ve azçok spor yapıyodum ama hamilelijten sonra hiç bişeu yapmıyorum buzamndan sonra plates tehlikelimidr acaba
Teşekkürler canım ara ara sancilarim bel agrilarim var,gündüz annemdeyim aksam yemekten sonra eve geliyorum,evde yalniz kalmaktan korkuyorum her an doğum olabilir diyince Dr.bakalim allah tan hayirlisi...
canım ii olduğuna sevindm keşke hiç kalkmasanda sana evinde baksalar öyle bi imkanın yokmu git gel yapmasan

Evet hala gobekten yapiyorum benimde aklimda cumaya randevun var sorayim igneyi vurdum yerden tikanmalar var sanki ignenin sivisi dagilmiyo nohut gibi kalio sen nerden yapiosun suan cok aciyo yaa cok
Ne ignesi yapiysn ? Bide gobekten allh yardmcn olsn cnm

ay biraz iğrenç bir tavsiye ama yemekten olduğunu düşünüyorsan kendin çıkar derim sonrada hafif bişeyler yersin yoğurt falan
Ya yemekten ya üşüttüm.. Üşüttüğüümü de sanmıyorum ama gelip giderken soğuk mu aldım acaba o Yüzden mi ki yediklerim Ağzıma geliyor ( ben çıkartamam ki ilk aylarımda bile hiç çıkartmışlığım yoktur benim .. yapamıyorum beceremiyorum ve de korkarım

O iğneleeden bende yapıyorum hergün .. 16. Haftaya kadar göbekten şimdi bacaklardan .. Bacaklar morardı tabi ..

canım özelden video attım ordan çalışırsın

Hala gobekten mi yapiosun canim bende deri tutup yapiyorum ama benim gobek te hal kalmadi bacaga gececgim dr sorup bwnim catlaklarda car gobekte oraya denk gelio bazen hem sisio hem kabario

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…