- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
- 333
Evet canım göbekten yapıyorumHala gobekten mi yapiosun canim bende deri tutup yapiyorum ama benim gobek te hal kalmadi bacaga gececgim dr sorup bwnim catlaklarda car gobekte oraya denk gelio bazen hem sisio hem kabario
osteocare ilacın adı canımcanım inan adını hatırlamıyorum ilaç evde akşam bakıp buradan yazarım sanada adını yanlış olmasın olurmu
dogru oraya gıdıyorum demıstın...Ben Esentepe hastanesinde yapıcam cnm nasipse
canım özelden video attım ordan çalışırsın
osteocare ilacın adı canımBn icsemde icmesemde aynı iyi olur canim bi yaz bana ismini olmassa ona geçerim. Bu arada bn devlet memuru olduğum için is yerine verecegim özelde nasil bilmiyorum
gönderdim cnm kolay gelsin :)Canim banada atarmisin, kursta birkac hareket gosterdiler ama videosu varsa daha guzel olur cunku o hareketler bile iyi geliyo
osteocere ilacın adı cnm.o hangi ilaç bende de kramp başladı da
ne hareketleri bende isterim :)gönderdim cnm kolay gelsin :)
Ben o ilaçtan günde 2 defa alıyorum. Zam gelmiş. 90 tablet olanını 45 liraya alırken 52 lira olmuşosteocere ilacın adı cnm.
hamile platesi için video sende istiyomusunne hareketleri bende isterim :)
Bilmiyorum canım benartışın mağazaları nerde var biliyo musunuz
ayyy ne güzelll.burda da olsun yaaIstanbul da öğretmen olan arkadaşlar yarın okullar tatil
vuu o kadar pahalımıydı bu ilaç ya.. valla farkında değilim ama ben her gece kramptan uykumdan oluyodum bunu kullanınca geçti. doktorum verdiBen o ilaçtan günde 2 defa alıyorum. Zam gelmiş. 90 tablet olanını 45 liraya alırken 52 lira olmuş
çok saol canımcanım özelden video attım ordan çalışırsın
canım zor bi dönem bekliyo seni güçlü ol ve umarım en kısa zamanda meleğini kucağına alırsın çok geçmiş olsunArkadaşlar dün gece acil sezaryen oldum.29 haftalık bebeğim.tansiyonunuzu lütfen kontrol altında tutun. Plesantada kopma olmuş.kanamayla fark ettik.allah yardımcımız olsun.bebeğim 36 cm 1 kg.ve ben hala göremedim kurumu.
çok güzeller güle güle kullanEki Görüntüle 1362426 Dolap beyaz
Eki Görüntüle 1362427 Beşik bunun gibi daha gelmedi, pembe detayları yok ama ( alt göze bi yatak daha sığıyo onu da kendime düşündüm )
Eki Görüntüle 1362428 Avize de bunun daha sepetli versiyonu, beyaz
O yüzden diğer ürünlerde renklendirme düşündüm
Küçük beşiğini pembe aldım, yatak odasında duracak o ama
Eki Görüntüle 1362435
Halıyı rengarenk aldım, çocuk halısı olmasa da
Eki Görüntüle 1362433
İçeriye sığmayan köşeme ait bi puf vardı, ama kullanışlı değildi arkası yok diye
İki minder aldım yaslanmak için
Eki Görüntüle 1362432
Ne kadar uyumlu oldular bilmiyorum perdeyi de şundan aldım
Asmadım daha boyunu kısalttıyorum
Eki Görüntüle 1362434
Uyku seti kaldı nasıl bişey alsam ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?