2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hala gobekten mi yapiosun canim bende deri tutup yapiyorum ama benim gobek te hal kalmadi bacaga gececgim dr sorup bwnim catlaklarda car gobekte oraya denk gelio bazen hem sisio hem kabario
Evet canım göbekten yapıyorum
Bi sıkıntım yok şükür
Tabi eskiye göre daha zor oluyo gerildiği için
Çok zorlanıyosan doktoruna sor bacak yada kola geçersin canım

Hayırlı akşamlar kızlar
S smay dogurmus sun canım Allah bebeğine kavustursun seni
@ebeleyla Allah şifa versin kuzun zamanını doldursun inşallah.

Ben o ilaçtan günde 2 defa alıyorum. Zam gelmiş. 90 tablet olanını 45 liraya alırken 52 lira olmuş
vuu o kadar pahalımıydı bu ilaç ya.. valla farkında değilim ama ben her gece kramptan uykumdan oluyodum bunu kullanınca geçti. doktorum verdi

canım zor bi dönem bekliyo seni güçlü ol ve umarım en kısa zamanda meleğini kucağına alırsın çok geçmiş olsun

Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.

çok güzeller güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…