2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben o ilaçtan günde 2 defa alıyorum. Zam gelmiş. 90 tablet olanını 45 liraya alırken 52 lira olmuş
sen hiç süt içmiyor musun ?canım benim doktor günde 2 bardak süt bi kase yogurt ye yemedigin günler osteocareden 1 tane al fazlası böbrekte taş yapar dedi ama

canım inşallah sağ salim evinizede çıkarsınız benim yiğenim 800 gr doğdu 26 haftalıktı minicikti şu an maşaalh 9 aylık oldu ve çok sağlıklı

çok geçmiş olsun canım rabbim evladının senin yüzüne baksın birbirinize bağışlasın.dualarım sizinle

su iç bolbol bende yılbaşı gecesi böyle oldum rennie içtim mideme iyi geldi sonrada ishale cevirdide rahatladım

vuu o kadar pahalımıydı bu ilaç ya.. valla farkında değilim ama ben her gece kramptan uykumdan oluyodum bunu kullanınca geçti. doktorum verdi
Bana dr 16. Haftadan itibaren kullan dedi. Üst üste 2 gebelik olduğu için. Kemik erimesi olmasın dedi

sen hiç süt içmiyor musun ?canım benim doktor günde 2 bardak süt bi kase yogurt ye yemedigin günler osteocareden 1 tane al fazlası böbrekte taş yapar dedi ama
Ben süt içmiyorum. Yoğurdu her gün yemiyorum. Oğlum da çok yerdim yoğurt.

allahım saglık versın bebısıne...her sey ıyı olacak

kızlar evde nasıl oturuyosunuz ya benm heryerm ağrıyo heleki akşamları sırtıma yastık koysam dert koymasam dert. koltukta uzansam daha zor kalkınca kasılıyorum

Ben süt içmiyorum. Yoğurdu her gün yemiyorum. Oğlum da çok yerdim yoğurt.
bende süt içmiyorum reflümü artırıyo zaten sevmiyorum ilk aylar içtim sadece yoğurtta bazı yemklerle akşmları bir kase yiyorum soğuk mideme ii geliyo diye

kızlar evde nasıl oturuyosunuz ya benm heryerm ağrıyo heleki akşamları sırtıma yastık koysam dert koymasam dert. koltukta uzansam daha zor kalkınca kasılıyorum
zaten akşama kadar sandalye tepesinde oturduğum için çoğu zaman yatıyorum

Yaziyi kac kere okudum bilmiyorum Rabbim minik kuzunu sana bagislasin insallah en kisa zamanda kucagina alirsin yavrunu dualarimiz sizin icin, yapabilecegimiz baska bisey varsa soylemekten cekinme ne yapabiliyorsak yapalim

bende süt içmiyorum reflümü artırıyo zaten sevmiyorum ilk aylar içtim sadece yoğurtta bazı yemklerle akşmları bir kase yiyorum soğuk mideme ii geliyo diye
Süt benim kan grubuma yaramıyor. Yoğurdu ise eskisi gibi yemiyorum. Sırf şekerin hatrina yiyorum şimdi oda bazen

Nane limonda iyi gelir üşüttüysen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…