sen hiç süt içmiyor musun ?canım benim doktor günde 2 bardak süt bi kase yogurt ye yemedigin günler osteocareden 1 tane al fazlası böbrekte taş yapar dedi amaBen o ilaçtan günde 2 defa alıyorum. Zam gelmiş. 90 tablet olanını 45 liraya alırken 52 lira olmuş
canım inşallah sağ salim evinizede çıkarsınız benim yiğenim 800 gr doğdu 26 haftalıktı minicikti şu an maşaalh 9 aylık oldu ve çok sağlıklıDoktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
çok geçmiş olsun canım rabbim evladının senin yüzüne baksın birbirinize bağışlasın.dualarım sizinleDoktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
su iç bolbol bende yılbaşı gecesi böyle oldum rennie içtim mideme iyi geldi sonrada ishale cevirdide rahatladımYa yemekten ya üşüttüm.. Üşüttüğüümü de sanmıyorum ama gelip giderken soğuk mu aldım acaba o Yüzden mi ki yediklerim Ağzıma geliyor( ben çıkartamam ki ilk aylarımda bile hiç çıkartmışlığım yoktur benim .. yapamıyorum beceremiyorum ve de korkarım
Bana dr 16. Haftadan itibaren kullan dedi. Üst üste 2 gebelik olduğu için. Kemik erimesi olmasın dedivuu o kadar pahalımıydı bu ilaç ya.. valla farkında değilim ama ben her gece kramptan uykumdan oluyodum bunu kullanınca geçti. doktorum verdi
Ben süt içmiyorum. Yoğurdu her gün yemiyorum. Oğlum da çok yerdim yoğurt.sen hiç süt içmiyor musun ?canım benim doktor günde 2 bardak süt bi kase yogurt ye yemedigin günler osteocareden 1 tane al fazlası böbrekte taş yapar dedi ama
evt valla benim kasılmalarımdan kurtulmamda işe yaradı. demir-çinko vs vs var içinde iyi gelir :)Bana dr 16. Haftadan itibaren kullan dedi. Üst üste 2 gebelik olduğu için. Kemik erimesi olmasın dedi
allahım saglık versın bebısıne...her sey ıyı olacakDoktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.[/QU
bende süt içmiyorum reflümü artırıyo zaten sevmiyorum ilk aylar içtim sadece yoğurtta bazı yemklerle akşmları bir kase yiyorum soğuk mideme ii geliyo diyeBen süt içmiyorum. Yoğurdu her gün yemiyorum. Oğlum da çok yerdim yoğurt.
Ben geçen hafta test yaptırdım. Magnezyum falan gayet ideal dievt valla benim kasılmalarımdan kurtulmamda işe yaradı. demir-çinko vs vs var içinde iyi gelir :)
zaten akşama kadar sandalye tepesinde oturduğum için çoğu zaman yatıyorumkızlar evde nasıl oturuyosunuz ya benm heryerm ağrıyo heleki akşamları sırtıma yastık koysam dert koymasam dert. koltukta uzansam daha zor kalkınca kasılıyorum
sütü reflü yüzünden içiyorum valla yoksa yanma geçmiyosen hiç süt içmiyor musun ?canım benim doktor günde 2 bardak süt bi kase yogurt ye yemedigin günler osteocareden 1 tane al fazlası böbrekte taş yapar dedi ama
Yarın cok kar yağarsa gidemeyiz herhalde biz
Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Süt benim kan grubuma yaramıyor. Yoğurdu ise eskisi gibi yemiyorum. Sırf şekerin hatrina yiyorum şimdi oda bazenbende süt içmiyorum reflümü artırıyo zaten sevmiyorum ilk aylar içtim sadece yoğurtta bazı yemklerle akşmları bir kase yiyorum soğuk mideme ii geliyo diye
bende aynı ama peynirimi yumurtamı flan düzenşi yiyorum peynirden alıyorumdur heralde kalsiyumuSüt benim kan grubuma yaramıyor. Yoğurdu ise eskisi gibi yemiyorum. Sırf şekerin hatrina yiyorum şimdi oda bazen
Nane limonda iyi gelir üşüttüysen.Ya yemekten ya üşüttüm.. Üşüttüğüümü de sanmıyorum ama gelip giderken soğuk mu aldım acaba o Yüzden mi ki yediklerim Ağzıma geliyor( ben çıkartamam ki ilk aylarımda bile hiç çıkartmışlığım yoktur benim .. yapamıyorum beceremiyorum ve de korkarım
Keşke oturanilsem canım. Benim minik tavşan eve gelmemi bekliyor hiç oturtmuyorkızlar evde nasıl oturuyosunuz ya benm heryerm ağrıyo heleki akşamları sırtıma yastık koysam dert koymasam dert. koltukta uzansam daha zor kalkınca kasılıyorum
Bende yerim peyniri ve yumurtayı. Ben hamile kaldığım zaman oğlumu emziriyordumbende aynı ama peynirimi yumurtamı flan düzenşi yiyorum peynirden alıyorumdur heralde kalsiyumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?