Ay senin araları çok yakınmış sen daha çokdikkat etmelisin depoların henüz dolmamıştır beslenmene dikkat etBende yerim peyniri ve yumurtayı. Ben hamile kaldığım zaman oğlumu emziriyordum
Canım Allah yavruna ve sana yardım etsin bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah.Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Hiç dikkat edemiyorum. Oğlum sürekli kucağımda erken dogurma yayım diye dua ediyorumAy senin araları çok yakınmış sen daha çokdikkat etmelisin depoların henüz dolmamıştır beslenmene dikkat et
bende ağrı olmasın diye içiyorum her bünye bir değil tabi bende eksik çoktu ondan vermişti doktorBen geçen hafta test yaptırdım. Magnezyum falan gayet ideal di
Bazı günler bir tane içiyorum gecesine kas ağrım oluyor
Ben 26.haftada gittim bundan sonra kontrollere 3 haftada bir gel dedi.
Evet gelişimini tam anlamıyla 36 da tamamlıyolarmış. Rabbim hepimize zamanlı ve kolay dogumlar nasip etsin inşaallahErken doğum olayı beni çok korkutuyor inşallah bebeklerimiz zamanında gelir ve Allah'ım erken doğum tehdidi olanlara şifa verir 35 haftayı doldurmak çok önmeliymiş 36 itibari ile yeni doğan yoğun bakıma almıyorlarmış.
Amin canım.Evet gelişimini tam anlamıyla 36 da tamamlıyolarmış. Rabbim hepimize zamanlı ve kolay dogumlar nasip etsin inşaallah
Smay çok geçmiş olsun bizi haberdar et nasıl kaç kg doğdu? Allah sabır güç versinDoktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Bu kan düşüklüğü herkeste oluyor bu aralar bende bu hafta sonu randevumda dr. umdan tahlil istiycem , canm sende kendine dikkat et bu arada pekmez işe yarar gerçekten bende 17 yaşımdayken olmuştu 1 ay hergün pekmez içmiştim baya ve geçmişti.Slm kizlar
Kanim dusmustu soylemistim
Kan surup ilacimi 2,ye cikardi dr ve kan icin hap verd, kahvaltidan sonrada portakal sıkıp icine pekmez katip icmemi soyledi kizlar bunu sizde yapin kan artsin diye verdi.
İdrar tahlilimde kum cikti
Ve tekrar progestan verdi :s
Bebegimde 2 hafta onceki kintrolde ileride cikmisti bu hafta kilo almamis olsada normal gidiyormus bikac gun onde cikti. Dr sende 2 kilo vermissin dikat et beslenmene dedi.bizden haberler boyle..
Bu kan düşüklüğü herkeste oluyor bu aralar bende bu hafta sonu randevumda dr. umdan tahlil istiycem , canm sende kendine dikkat et bu arada pekmez işe yarar gerçekten bende 17 yaşımdayken olmuştu 1 ay hergün pekmez içmiştim baya ve geçmişti.
kızlar evde nasıl oturuyosunuz ya benm heryerm ağrıyo heleki akşamları sırtıma yastık koysam dert koymasam dert. koltukta uzansam daha zor kalkınca kasılıyorum
Yok canım değerleri bilmiyorum inşallah bir dahaki randevunda herşey normal çıkar.Benim çok garip bi şekilde demir depolarım dolu ama demir emilip kana çevrilemiyo ne yaptıysak.
Sebebi de b12 düşüklüğüydü. Değerlerden anlar mısınız bilemem ama 78 di. Yok denilcek kadar az.
Sürekli b12 iğnesi vuruluyorum. İnşaallah kanım da yükselmiştir. Önümzdeki randevumda yani haftaya herhangi bi gün bakılacak değerlerime. Ama korkuyorum.
herkese iyi akşamlar
1 saattir bugün yazılanları okudum kızlarmaşallah konular sohbetler hızlı ilerliyo. okulda olunca da yetişemiyorum ben bugün benim kızım çok hareketliydi.normalde ayakları sağ tarafımda oluyodu. ama bugün hep yukarıda hissettim. bazen nerede olduğunu kestiremiyorum. her yerimden vuruyo bi de ayın 24ünde butikbebeden verdiğim siparişim geldi. 2 tane tulum almıştım. ben çok sevdim yeni cicilerimizi
bebek arabası hakkında konuşulmuş sanırım.bizde eşimle dün akşam joker mağazasından bebek arabalarına baktık. chicco lite way modelini beğendik bizde. sürüşü kontrol etmesi falan güzeldi.fakat 2 yaşında kızı olan bi arkadaşım 3 tekerlekli bebek arabalarının sürüşünün daha rahat olduğunu söyledi. 3tekerleklilerin de görünüşü hoşuma gitmiyo benim. açıkcası kafam karıştıpark yatak konusunda da kararsızım hala. eşim diyo ki bu gidişile bebeği aramızda yatırcaz gidişat onu gösteriyo zaten
bende bugün aynısını hissettim canım. patlayacakmış gibi hissediyorum sabahtan beri
İnşaallah :/Yok canım değerleri bilmiyorum inşallah bir dahaki randevunda herşey normal çıkar.
Sezeryan ama gün belli degil.satla usg de uyumlu degil cuma randevumuz var bakalım ne olacakSezeryan mi dogum
Gunu belli oldu mu?
Bende hep göbekten yaptırıyorumBen hep bacaktan yapıyorum canm bacaklarım çok dolunca eşim bir iki gün koldan yapıyor okadar ama tabi benimde bacaklarım hep mor.
Hımmmm anladım canımmm. Hayırlı olsun canım güle güle kullanınCanim cumartei gittik oz3lcan bebeye kampanya bitmis 650 ye biraktilar biz de internetten 350 ye sadece araba aldik anakucagina tek bakicaz
ankara söğütözü özelcanbebeden aldık fakat kampanya bitmiş astraia arkadaşım gitmiş haftasonu.nereden aldınız 580 tl ye canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?