2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah yavruna ve sana yardım etsin bir an önce kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Erken doğum olayı beni çok korkutuyor inşallah bebeklerimiz zamanında gelir ve Allah'ım erken doğum tehdidi olanlara şifa verir 35 haftayı doldurmak çok önmeliymiş 36 itibari ile yeni doğan yoğun bakıma almıyorlarmış.

Evet gelişimini tam anlamıyla 36 da tamamlıyolarmış. Rabbim hepimize zamanlı ve kolay dogumlar nasip etsin inşaallah

Slm kizlar
Kanim dusmustu soylemistim
Kan surup ilacimi 2,ye cikardi dr ve kan icin hap verd, kahvaltidan sonrada portakal sıkıp icine pekmez katip icmemi soyledi kizlar bunu sizde yapin kan artsin diye verdi.
İdrar tahlilimde kum cikti
Ve tekrar progestan verdi :s
Bebegimde 2 hafta onceki kintrolde ileride cikmisti bu hafta kilo almamis olsada normal gidiyormus bikac gun onde cikti. Dr sende 2 kilo vermissin dikat et beslenmene dedi.bizden haberler boyle..

Smay çok geçmiş olsun bizi haberdar et nasıl kaç kg doğdu? Allah sabır güç versin

Bu kan düşüklüğü herkeste oluyor bu aralar bende bu hafta sonu randevumda dr. umdan tahlil istiycem , canm sende kendine dikkat et bu arada pekmez işe yarar gerçekten bende 17 yaşımdayken olmuştu 1 ay hergün pekmez içmiştim baya ve geçmişti.

Benim çok garip bi şekilde demir depolarım dolu ama demir emilip kana çevrilemiyo ne yaptıysak.
Sebebi de b12 düşüklüğüydü. Değerlerden anlar mısınız bilemem ama 78 di. Yok denilcek kadar az.
Sürekli b12 iğnesi vuruluyorum. İnşaallah kanım da yükselmiştir. Önümzdeki randevumda yani haftaya herhangi bi gün bakılacak değerlerime. Ama korkuyorum.

kızlar evde nasıl oturuyosunuz ya benm heryerm ağrıyo heleki akşamları sırtıma yastık koysam dert koymasam dert. koltukta uzansam daha zor kalkınca kasılıyorum

Aynı durumdayım. Sürekli şekil değiştiriyorum.
Kalça kemiğim çok batıyo

Yok canım değerleri bilmiyorum inşallah bir dahaki randevunda herşey normal çıkar.

butik bebeden 24 ünde ben de sipariş verdim ama gelmedi..
bugün de dışarıdaydım. Acaba gelmişler midir ?
Geldiyseler beni aramış olmaları gerekmez mi?

Ben de dün e bebek mağazasında arabalara bakarken hoop birden kendimi kasada buldum :)

Kraftın bi modelini beğendim ama katlandıgında demir mekanizması ayrı, oturdugu yer ayrı oluyo diye almadım. Joie marka önermişlerdi. Ona baktık ve baya begendik. Hemen aldı eşim.

Ben begendim. Eşim de kolay kolay begenmeyen bi adam olmasına rağmen o da beğendi. Tavsiye ederim.

Eklentiler

• Screenshot_2015-01-04-18-35-40.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_2015-01-04-18-35-52.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 78
Canim cumartei gittik oz3lcan bebeye kampanya bitmis 650 ye biraktilar biz de internetten 350 ye sadece araba aldik anakucagina tek bakicaz
Hımmmm anladım canımmm. Hayırlı olsun canım güle güle kullanın
nereden aldınız 580 tl ye canım
ankara söğütözü özelcanbebeden aldık fakat kampanya bitmiş astraia arkadaşım gitmiş haftasonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…