2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kizlar kac gundur giremedim bugun dr a gittim bebegim 1850 gram 44 cm olmus ancak karin cevresi geriliği duzelmemis cok uzuldum bir aydir diyete uyuyorum daha artmamasi icin diyete devam edeceğiz 20 subatta dogacak kismetse.insallah sağlığı yerinde olur.beni zayif gobegim i de kucuk buldu yiyorum da ama bunyem boyle 61 kiloyum 6 kilo aldim.oglumda da 7.5 kg ile dogum yapmistim ama boyle geri cikan deger problemimiz olmamisti.

Canım benim allah yardimciniz olsun.minik bebeğin hayata sımsıkı tutunacak inşallah. Dualarimiz sizinle.sen hiç umudunu kaybetme.

Civilde bez indirime girmis bi de 3lu yenidogan uni baby islak mendil 12 tl.
E bebekte 20 tl markette de 20 tl idi.
Alacaktim ama sampuan falan yoktu istedigim. Hepsini bi yerden almak istiyorum kargo ucreti vermemek icin

kızlar slm ben mantar olmuşum, bi bu eksikti vücudumda tuhaf allerji gibi kırmızılıklar çıkıyor demiştim ya bu hamilelik mantarından kaynaklıymış ama vücutta çıkması doktorada tuhaf geldi, en önemli sebebide gece terlemeleri tetikliyor dedi dr. ama beni çok fena ateş basıyor sürekli terliyorum ki normalde yazın bile terleyen bi insan değilim ben nasıl değişiyorsa hormonlar hamilelikte akıl sır erdiremiyorum artık vallahi ay o kadarda duş alır üst baş değiştiririm kendimden rahatsız olan bi tipim nasıl oldu bu anlamadım travazol krem verdi geçmezse mecburen ilaca başlıycaz bu hamileliğin derdi hiç bitmiyo hakkaten

ayyy ne guzel bi haber :)
Rabbım hepimize boyle kolay dgum naip etsin :)

Göünüz aydın..

Rabbım kolaylık versin ya çok çileliymiş şu hamilelik..

Çok ciciler güle güle giysin kuzu :)
teşekkür ederiz teyzesii

çok geçmiş olsun canım.okurken tüylerim diken diken oldu.ne denir bu durumda da hay Allah, şaşırdım inan ki..kıyamam kuzuyaa. hepimiz dua edelim hamilelerin duası kabul olur derler. inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp hastaneden mutlulukla ayrılman nasip olur. Rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah.tekrardan çok çok geçmiş olsun.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

geldik bulamadık notu bırakmadılarsa gelmemişlerdir büyük ihtimalle canım. bazen aramayabiliyorlar. kargo şirketine bağlı. bence aksaması da yılbaşı öncesi yoğunluktan dolayıdır. en kısa zamanda seninkiler de gelir merak etme
arabanız da hayırlı olsun.ikinizin de içine sinmiş ne güzel bebişiniz de sağlıkla güle güle kullansın canımbende baktım özellikleri güzel gibi joie'nin ama 3 tekerlekli işte.ısınamıyorum bi türlüyine de dışarı çıktığım bi vakit aklımda olsun o modele de bakcam. kullanımına falan. teşekkürler önerin için

Hamilelikte olagan birseymis xaten, dikat etmek gerekiyor 1 haftafir pekmez de iciyorum , ben kendimi bildjm bileli kanim hep sinirdaydi zaten.

Dualarimiz seninle bebeginle, hayirlisiyla bebeginde iyi olacak insallah biraz zorlu bi surec olacak belki ama iyi olacak annesi aklina kotu seyler getirme, akrabamizin 900 gr dogmustu bebegi 6.5 aylikti ve sindi goruyiruzda hayretler icerisindeyiz masallahi var yasina girdi :) hayirlisi ile hersey guzel olacak Rabbimin birligine emanet olun

Günaydın herkese :)

Ozelde mi calisiyosun canim devlette mi
özeldeyim kızlar :)
devlette alıyorsunuz maaşınızı.

S smay kaç haftalıktı bebeğin? geçmişi okuyamadım,sanırım doğum yapmışsın.
Allah yardımcınız olsun,bebeğinizi size bağışlasın.inşallah bu süreci kolaylıkla çabuçak atlatırsınız.

geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…