Kız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
birazdan ağlama sesini dinletecek
ay çok tuhaf oldum
Rabbim hepimize böyle kolay dogumlar nasip etsin
Canım benim allah yardimciniz olsun.minik bebeğin hayata sımsıkı tutunacak inşallah. Dualarimiz sizinle.sen hiç umudunu kaybetme.Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Kız kardeşim doğum yapmış sabah perşembe günü günü doluyordu
şimdi konuştum gece 4te usudum sanıp beli agrimaya başlamış hastaneye gitmişler bi kaç saat sonra hemen doğmuş normal doğum
hiç öyle korkulacak bişi yok hicbisi anlamadım diyor bilseydim bu kadar korkmazdim dedi 3.600 gr doğmuş
birazdan ağlama sesini dinletecek
ay çok tuhaf oldum
Rabbim hepimize böyle kolay dogumlar nasip etsin
kızlar slm ben mantar olmuşum, bi bu eksiktivücudumda tuhaf allerji gibi kırmızılıklar çıkıyor demiştim ya bu hamilelik mantarından kaynaklıymış ama vücutta çıkması doktorada tuhaf geldi, en önemli sebebide gece terlemeleri tetikliyor dedi dr. ama beni çok fena ateş basıyor sürekli terliyorum ki normalde yazın bile terleyen bi insan değilim ben nasıl değişiyorsa hormonlar hamilelikte akıl sır erdiremiyorum artık vallahi ay o kadarda duş alır üst baş değiştiririm kendimden rahatsız olan bi tipim nasıl oldu bu anlamadım travazol krem verdi geçmezse mecburen ilaca başlıycaz bu hamileliğin derdi hiç bitmiyo hakkaten
teşekkür ederiz teyzesiiÇok ciciler güle güle giysin kuzu :)
çok geçmiş olsun canım.okurken tüylerim diken diken oldu.ne denir bu durumda da hay Allah, şaşırdım inan ki..kıyamam kuzuyaa. hepimiz dua edelim hamilelerin duası kabul olur derler. inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına alıp hastaneden mutlulukla ayrılman nasip olur. Rabbim sana ve babasına bağışlasın inşallah.tekrardan çok çok geçmiş olsun.hayırlı haberlerini bekliyoruz.Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
butik bebeden 24 ünde ben de sipariş verdim ama gelmedi..
bugün de dışarıdaydım. Acaba gelmişler midir ?
Geldiyseler beni aramış olmaları gerekmez mi?
Ben de dün e bebek mağazasında arabalara bakarken hoop birden kendimi kasada buldum :)
Kraftın bi modelini beğendim ama katlandıgında demir mekanizması ayrı, oturdugu yer ayrı oluyo diye almadım. Joie marka önermişlerdi. Ona baktık ve baya begendik. Hemen aldı eşim.
Ben begendim. Eşim de kolay kolay begenmeyen bi adam olmasına rağmen o da beğendi. Tavsiye ederim.
Bu kan düşüklüğü herkeste oluyor bu aralar bende bu hafta sonu randevumda dr. umdan tahlil istiycem , canm sende kendine dikkat et bu arada pekmez işe yarar gerçekten bende 17 yaşımdayken olmuştu 1 ay hergün pekmez içmiştim baya ve geçmişti.
Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Nasıl ya biz izindeyken aylık maasimizi almaya devam etmicez mi
ben bizim okulda geçen yıl doğum yapan hocaya sordum her ay maasimi aldim dedi Hatta bende SGK dan toplu alcaz diye biliyordum ama o sanırım özelde taşeronda yada işçi kadrosunda oluyor
özeldeyim kızlar :)Ozelde mi calisiyosun canim devlette mi
geçmiş olsun cnmkızlar slm ben mantar olmuşum, bi bu eksiktivücudumda tuhaf allerji gibi kırmızılıklar çıkıyor demiştim ya bu hamilelik mantarından kaynaklıymış ama vücutta çıkması doktorada tuhaf geldi, en önemli sebebide gece terlemeleri tetikliyor dedi dr. ama beni çok fena ateş basıyor sürekli terliyorum ki normalde yazın bile terleyen bi insan değilim ben nasıl değişiyorsa hormonlar hamilelikte akıl sır erdiremiyorum artık vallahi ay o kadarda duş alır üst baş değiştiririm kendimden rahatsız olan bi tipim nasıl oldu bu anlamadım travazol krem verdi geçmezse mecburen ilaca başlıycaz bu hamileliğin derdi hiç bitmiyo hakkaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?