2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin anneler,
webanne marketten alisveris yapan varmi? Lierac catlak kremi ve almak istedigim sut pompasi indirimde.ama dun ilk defa gordum bu siteyi?alisveris yapan arkadasim varsa bilgi verebilirmi?

sıkma canını canım sen düzelir inşallah diyete biraz daha devam et

Günaydın
Rüyamda wc ye gidiyordum ve her tarafım kan içindeydi..
Çok kötüydü..
Annemi çağırıyordum korkuyla.. ALLAH kimseye böyle bi şeyin gerçeğini yaşatmasın...

dualarımız seninle rabbim yardımcınız olsun ..

kızlar geceden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorumm
belim kasıklarım çok fena ağrıyor
yürürken bile kasıklarımın ağrıdığını hissediyorum
böyle olan varmı??

kızlar geceden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorumm
belim kasıklarım çok fena ağrıyor
yürürken bile kasıklarımın ağrıdığını hissediyorum
böyle olan varmı??

Ben de dünden beri öyleyim..
Kasıklarım değil de belim feci ağrıyor aynı adet zamanındaki gibi..

yaa kızlar doğum yaklaştıkça karında kasıklarda ağrı olmasının normal olduğunu biliyorumda ... insanın yürüyüşü değiştirecek kadar çok olması sizce normal mi ? benim dün gece sağ kasığımda öyle bi ağrı çıktıki kalbur gibi yürüyodum . daha doğrusu yürüyemiyordum

kasık ağrısı bende de var geceden beri..

hamileliğin son 3 ayı sıkıntılıda .. biraz geç başlayaydı iyiydi. 27. haftam bitti. şikayetlerim 360 derece dönüş yaptı . ne rahattım geçen haftaya kadar. kıymet bilmek lazım

Günaydın
Rüyamda wc ye gidiyordum ve her tarafım kan içindeydi..
Çok kötüydü..
Annemi çağırıyordum korkuyla.. ALLAH kimseye böyle bi şeyin gerçeğini yaşatmasın...
canım ya bende buna benzer bi rüya gördüm çok okuyoruz ya bu tarz haberler bilinç altı işte

günaydınlarrr güzel anneler :) bu buzzzz havada yine işteyiz

sabah işe gitmeyim diye eşim telefonumu kapatmış alarmı duymamam için ama ne mümkün şirket beni yine arayıp buldu :)
Bugün çok uykum var kızlar. Gözlerimden uyku akıyor resmen.

bütün gece wc ve sürahi arasında mekik dokudum bende aynıyım

Tatlım biz aldık chicco lite way plus 580 tl açılıp kapanması çok kolay,sürüşüde rahat. Tabi daha özellikleri olanlar var ama çok pahalıı

Biz de ondan alixaz ama 790 tl ebebekte chiccoda 750ydi
Puseti var di mi seninkinin de
İstanbulda da ole ucuza bulsak keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…