Selam kizlar kac gundur giremedim bugun dr a gittim bebegim 1850 gram 44 cm olmus ancak karin cevresi geriliği duzelmemis cok uzuldum bir aydir diyete uyuyorum daha artmamasi icin diyete devam edeceğiz 20 subatta dogacak kismetse.insallah sağlığı yerinde olur.beni zayif gobegim i de kucuk buldu yiyorum da ama bunyem boyle 61 kiloyum 6 kilo aldim.oglumda da 7.5 kg ile dogum yapmistim ama boyle geri cikan deger problemimiz olmamisti.
Doktor iyiki kanama dışarda olmuş dedi. Fark etmeseydik benim için tehlikeli olabilirmiş. Çok şükür iyiyim bebeğim de minicik akşamüstü ayağa kalkabildim ve gördüm. Doktorlar 48 saat içinde birşeyler söyleyebiliriz diyor. Solunum cihazınabağlı. Minicik bedeni mosmor olmuş damar yolu aramaktan. Bebeğimin kıyafeti yok, adı yok, annesi yok yanında.minicik bedeniyle o kadar hızla nefes almaya çalışıyor ki..benim baştan beri sorunlu bir gebelikti. Sağlıkla devam eden arkadaşlar gerilmesin.biz bekliyorduk erken doğum ama bu kadar erken değildi beklediğimiz. Dualarınızı bekliyorum. Size sağlıklı mutlu son 2 ay diliyorum.
Günaydın kızlar kamuda öalışan hamişlerede tatilmiş bir kez daha öğretmen değilde mühendis oldum diye kızdım kendime
kızlar geceden beri adet sancısı gibi sancı çekiyorumm
belim kasıklarım çok fena ağrıyor
yürürken bile kasıklarımın ağrıdığını hissediyorum
böyle olan varmı??
ayy canım yaa. amin üzülme sıkma canınıGünaydın
Rüyamda wc ye gidiyordum ve her tarafım kan içindeydi..
Çok kötüydü..
Annemi çağırıyordum korkuyla.. ALLAH kimseye böyle bi şeyin gerçeğini yaşatmasın...
geceden beri böyleyim bendeBen de dünden beri öyleyim..
Kasıklarım değil de belim feci ağrıyor aynı adet zamanındaki gibi..
yaa kızlar doğum yaklaştıkça karında kasıklarda ağrı olmasının normal olduğunu biliyorumda ... insanın yürüyüşü değiştirecek kadar çok olması sizce normal mi ? benim dün gece sağ kasığımda öyle bi ağrı çıktıki kalbur gibi yürüyodum . daha doğrusu yürüyemiyordum
canım ya bende buna benzer bi rüya gördüm çok okuyoruz ya bu tarz haberler bilinç altı işteGünaydın
Rüyamda wc ye gidiyordum ve her tarafım kan içindeydi..
Çok kötüydü..
Annemi çağırıyordum korkuyla.. ALLAH kimseye böyle bi şeyin gerçeğini yaşatmasın...
günaydınlarrr güzel anneler :) bu buzzzz havada yine işteyiz
Bugün çok uykum var kızlar. Gözlerimden uyku akıyor resmen.
Tatlım biz aldık chicco lite way plus 580 tl açılıp kapanması çok kolay,sürüşüde rahat. Tabi daha özellikleri olanlar var ama çok pahalıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?