2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah razı olsun canım

Arkadaşlar lütfen cevap verin kafam çok karışık . Bebeklerinizin kalp atışlarını duyduğunuzda kaçıncı haftadaydınız ve bebeğinizin boyu o sırada kaç milimdi... Doktorum bana bebek canlanmamış olabilir 5milimken kalbi atar seninkinde kalp atışı yok dedi miniğim 6,5 milim .. Haftaya gel dedi sat a göre gitmiyo küçük olabilir dedi kafamı karıştırdı.. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen

SAT neydi kaç haftalik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

SAT neydi kaç haftalik

Bebek gelişimi fizyolojik olarak gelişiminde büyük yada küçük olur bunu doğuma kadarki süreçte daha iyi anlarsiniz önemli olan yumurtaliga döllenme evresinden sonra ki zaman endiselenme zamana Burak gun be gun çok değişiyor bir sonraki kontrolünde her hangi bir olumsuzluk olmadiktan sonra rahatlıkla kalp atisini duyarsin.

11 milimken kalp atisi duyduk ama daha oncesinde gitmedim sata gore 8+1 di doktora gore 7+3 tu kalp atisini duydugumuzda erken bence sakin ol duyacaksin cnm insallah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm ben 6+5 idim ,6,5mm idi bbegimde ilk kalp atisini duydugumda.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım ben gittiğimde 7+3 tüm.döllenmeye göre 7+2 idi.bebklerden biri 10 mm. diğeri 10.8 mm iken kalp atışını gördüm.bence endişe etme,bir sonraki gidişinde görürsün canım.sonuçta sata göre gitmiyosa geç döllenme olmuştur.

merhaba, dün doktora gittim bildiğim bir doktor. Normalde her şeyi güzelce anlatırdı dün öyle olmadı. Düşük tehliken var dedi. kesenin arkasında kanama görünüyor dedi başka bir şey demedi. ne kadarlık hamile olduğumuda söylemedi kendi hesaplama göre 1,5 aylık hamileyim. ilaç verdi fosille, düşük ilacı ismi aklımda yok ama P harfi ile başlıyor. sonra küçük kistin var dedi. ne kisti diye söylemedi.öyle deyince bende hiç bir şey soramadım kafam durdu sanki soracaklarımı unuttum. Bundan bir ay gönce gitmiştim rahmin temiz falan demişti. şimdi bebeğim içinde kendim korkuyorum. hamile kaldığımı bilmeden kabız olmuştum ıkındım çok o zaman hafif kan gelmişti peçeteye belki ondan kalmıştır kesenin arkasındaki kan olabilir mi kızlar her şey üst üstte geldi sanki kabızlık geçmedi. dün önce ishal gibi geldi sonra normal geldi ve kanama vardı fazlaca makatta korkularım iyice artık sabah da iç çamaşırımda vardı bide sildim vardı birazcık. hangisine üzüleceğimi şaşırdım. :18::18: bana dua edin lütfen bebeğimede bir şey olmasın banada bide kesem 7 mm'miş.

esra arkadaşım söyledi Allah razı olsun. kist olayını sanırım burada konuşulmuş. Açtığım konudan kopyalama yapıp sizlere soruyorum

Son düzenleme:
Hosgeldin cnm :) haydin kızlar yorumlari alalim gebelikte gorulen kist neyin nesiydi daha once konustuk diye hatirliyorum ama sayfalari okumak zor .. Sonradan kayboldugunu konusmustuk degil mi ???

Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle

Cokk gecmis olsun canim rabbim hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin bu durusun karsinda sana hayran olmamak elde degil rabbim kolaylik versin

çok geçmiş olsun. Allah'ın takdiri ama üzgün olmaman için tebrik ederim Rabbim üzülmen için nedenler vermesin. Allah'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…