Mrhb kizlar bende nasip se 2015 de mart annesi olucam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de endişelerim devam ediyor canım ama çok pozitif sonuçlar da görüyoruz,duyuyoruz.sen de çok tatlısın saol :) sen yine de inancını kaybetme
ben de progestan hap kullanıyorum.ona rağmen geçen gün oldu lekelenmem.dinlenmek çok önemliymiş onu anladım.
ben kaçırmışım canım,Allah bu bebişine sağlık sıhhat versin
Allah bir kolaylığını verir inşallah,olumsuz düşünmeyin :)
Hayirli olsun rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsinMrhb kizlar bende nasip se 2015 de mart annesi olucam
Allah razı olsun canım
Hayirli olsun rabbim kucagina saglikla almayi nasip etsin
Arkadaşlar lütfen cevap verin kafam çok karışık . Bebeklerinizin kalp atışlarını duyduğunuzda kaçıncı haftadaydınız ve bebeğinizin boyu o sırada kaç milimdi... Doktorum bana bebek canlanmamış olabilir 5milimken kalbi atar seninkinde kalp atışı yok dedi miniğim 6,5 milim .. Haftaya gel dedi sat a göre gitmiyo küçük olabilir dedi kafamı karıştırdı.. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen
SAT neydi kaç haftalik
Arkadaşlar lütfen cevap verin kafam çok karışık . Bebeklerinizin kalp atışlarını duyduğunuzda kaçıncı haftadaydınız ve bebeğinizin boyu o sırada kaç milimdi... Doktorum bana bebek canlanmamış olabilir 5milimken kalbi atar seninkinde kalp atışı yok dedi miniğim 6,5 milim .. Haftaya gel dedi sat a göre gitmiyo küçük olabilir dedi kafamı karıştırdı.. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hosgeldin cnm :) haydin kızlar yorumlari alalim gebelikte gorulen kist neyin nesiydi daha once konustuk diye hatirliyorum ama sayfalari okumak zor .. Sonradan kayboldugunu konusmustuk degil mi ???
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?