- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
çok geçmiş olsun. Allah'ın takdiri ama üzgün olmaman için tebrik ederim Rabbim üzülmen için nedenler vermesin. Allah'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat versin inşallah.
Cokk gecmis olsun canim rabbim hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin bu durusun karsinda sana hayran olmamak elde degil rabbim kolaylik versin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Geçenler de ilk öğrendiğim de çok üzüldün ama şimdi çok iyim ağlamıyorm dha 2 aylık evliyiz küçüğüz biraz hayatı öğreneyim ben inşallah sizin bebekleriniz sağlıklı gelir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Arkadaşlar lütfen cevap verin kafam çok karışık . Bebeklerinizin kalp atışlarını duyduğunuzda kaçıncı haftadaydınız ve bebeğinizin boyu o sırada kaç milimdi... Doktorum bana bebek canlanmamış olabilir 5milimken kalbi atar seninkinde kalp atışı yok dedi miniğim 6,5 milim .. Haftaya gel dedi sat a göre gitmiyo küçük olabilir dedi kafamı karıştırdı.. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
Arkadaşlar lütfen cevap verin kafam çok karışık . Bebeklerinizin kalp atışlarını duyduğunuzda kaçıncı haftadaydınız ve bebeğinizin boyu o sırada kaç milimdi... Doktorum bana bebek canlanmamış olabilir 5milimken kalbi atar seninkinde kalp atışı yok dedi miniğim 6,5 milim .. Haftaya gel dedi sat a göre gitmiyo küçük olabilir dedi kafamı karıştırdı.. Cevaplarınızı bekliyorum lütfen
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
merhaba, dün doktora gittim bildiğim bir doktor. Normalde her şeyi güzelce anlatırdı dün öyle olmadı. Düşük tehliken var dedi. kesenin arkasında kanama görünüyor dedi başka bir şey demedi.ne kadarlık hamile olduğumuda söylemedi kendi hesaplama göre 1,5 aylık hamileyim. ilaç verdi fosille, düşük ilacı ismi aklımda yok ama P harfi ile başlıyor. sonra küçük kistin var dedi. ne kisti diye söylemedi.öyle deyince bende hiç bir şey soramadım kafam durdu sanki soracaklarımı unuttum. Bundan bir ay gönce gitmiştim rahmin temiz falan demişti. şimdi bebeğim içinde kendim korkuyorum. hamile kaldığımı bilmeden kabız olmuştum ıkındım çok o zaman hafif kan gelmişti peçeteye belki ondan kalmıştır kesenin arkasındaki kan olabilir mi kızlar her şey üst üstte geldi sanki kabızlık geçmedi. dün önce ishal gibi geldi sonra normal geldi ve kanama vardı fazlaca makatta korkularım iyice artık sabah da iç çamaşırımda vardı bide sildim vardı birazcık. hangisine üzüleceğimi şaşırdım. :18::18: bana dua edin lütfen bebeğimede bir şey olmasın banada bide kesem 7 mm'miş.
esra arkadaşım söyledi Allah razı olsun. kist olayını sanırım burada konuşulmuş. Açtığım konudan kopyalama yapıp sizlere soruyorum
kisti kafana takma cnm bak küçük demiş birde.bazı hamişlerde kist olduğunu duymuştum.dinlen kendini yorma kanama alanı kaybolacaktır .
sağol tatlım inşallah. dinleemıyorumkı canım çalışıyorum. 10 saat boyunca oturuyorm ayaklarım çok şişiyor son haftadır kütük gibi oluyorlar ve rahatsız oluyorum.
rapor alamazmısın özeldemi çalışıyorsun
Doktor randevumuz iyi gecti cok sükür. Kalp atisi , buyumesi , kan akışı hersey cok iyi cok sukur. Düsük riskim de epey azAlmis. Ama doktor igne ve ilaclara devam dedi. Herseyi detayli yarim saat anlatti. Ne yiyecegimden en son olacagim kiloya kdar. Herkes hayirli hberler alsin insallah.
Canım merhaba, bende de aynı durum var.. bende 6 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisiyle... doktora gittim kalp atışı için.. kese büyümüş içindeki plesanta oluşmuş bebekte hayam meyal var ama kalp sesini alamıyorum sanırım düşük olur yada vücut onu kendi kendine emer dedi bana doktor karamsar gibi geldi çünkü 10.haftaya kadar kalp sesi duyulmayıp sonradan duyanları biliyorum.. inşalah seninde benimde bebeğimizn kalbi atmaya başlar rabbim bu güzel günlerde yüzümüzü güldürür inşallah
merhaba arkadaşalrbayadır yazmıyorum bugün toktora gtiim çok şükür bebeğimin keseini gördük 5 hafta 3 günlükmüşş:) bir sorun yok şimdilikk inş kalp atışlarıını da duyarız en kısa zamanda:)
canım benim vücut progestana alıştı.hapını kullanıyorum.yan etkileri azaldı.ama birini gece yatmadan önce içiyor,diğerinide sabah 6 da içip saat 9 a kadar uyuyorum.böylece etkisini uyku saatleri içinde atlatıyorum.yoksa çok kötü oluyor insan, anlıyorum seni...
merhaba, dün doktora gittim bildiğim bir doktor. Normalde her şeyi güzelce anlatırdı dün öyle olmadı. Düşük tehliken var dedi. kesenin arkasında kanama görünüyor dedi başka bir şey demedi.ne kadarlık hamile olduğumuda söylemedi kendi hesaplama göre 1,5 aylık hamileyim. ilaç verdi fosille, düşük ilacı ismi aklımda yok ama P harfi ile başlıyor. sonra küçük kistin var dedi. ne kisti diye söylemedi.öyle deyince bende hiç bir şey soramadım kafam durdu sanki soracaklarımı unuttum. Bundan bir ay gönce gitmiştim rahmin temiz falan demişti. şimdi bebeğim içinde kendim korkuyorum. hamile kaldığımı bilmeden kabız olmuştum ıkındım çok o zaman hafif kan gelmişti peçeteye belki ondan kalmıştır kesenin arkasındaki kan olabilir mi kızlar her şey üst üstte geldi sanki kabızlık geçmedi. dün önce ishal gibi geldi sonra normal geldi ve kanama vardı fazlaca makatta korkularım iyice artık sabah da iç çamaşırımda vardı bide sildim vardı birazcık. hangisine üzüleceğimi şaşırdım. :18::18: bana dua edin lütfen bebeğimede bir şey olmasın banada bide kesem 7 mm'miş.
esra arkadaşım söyledi Allah razı olsun. kist olayını sanırım burada konuşulmuş. Açtığım konudan kopyalama yapıp sizlere soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?