2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok geçmiş olsun. Allah'ın takdiri ama üzgün olmaman için tebrik ederim Rabbim üzülmen için nedenler vermesin. Allah'ım en kısa zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatlı evlat versin inşallah.

Geçenler de ilk öğrendiğim de çok üzüldün ama şimdi çok iyim ağlamıyorm dha 2 aylık evliyiz küçüğüz biraz hayatı öğreneyim ben inşallah sizin bebekleriniz sağlıklı gelir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cokk gecmis olsun canim rabbim hayirli zamanda saglikli evlat nasip etsin bu durusun karsinda sana hayran olmamak elde degil rabbim kolaylik versin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Alllah razı olsun canım dualar sizlerle siz sağlıkla getirin inşallah bn iyim artık muallakta değilim rabbim duamı kabul ettti sağlıksız ise kendi gitsin demiştim

sağol canım. inşallah herşey gönlünce olur. Rabbim hayırlı zaman sağlığıyla versin. İnşallah sağlıklı olur ve gelir benimkide.

Son düzenleme:

benim bebek 6+3 deyken 0.84 cm miş kalbi atıyordu .

Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle

Çok geçmiş olsun canim.Allah şifa versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben 7+5'te 13mm'ken girdum canim...
Standart degerlere tAkilma benim de kese 17mm'ken ne bebek ne yolk sac gorunuyodu 15 gun bosuna kafama takktim

kisti kafana takma cnm bak küçük demiş birde.bazı hamişlerde kist olduğunu duymuştum.dinlen kendini yorma kanama alanı kaybolacaktır .

kisti kafana takma cnm bak küçük demiş birde.bazı hamişlerde kist olduğunu duymuştum.dinlen kendini yorma kanama alanı kaybolacaktır .

sağol tatlım inşallah. dinleemıyorumkı canım çalışıyorum. 10 saat boyunca oturuyorm ayaklarım çok şişiyor son haftadır kütük gibi oluyorlar ve rahatsız oluyorum.

Kizlar hangi ilaçları kullaniosunuz ben folbiol kullaniyorum iki güne bir al dedi dr bir aylik hamileyken bbasladi.bide tiroid sarilik ve kana baktılar

Canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. sana bişey sorabilirmiyim tecrübelsin sen... benim 6 haftalık bebeğim kalp atışı için gittim çarşamba günü ve duyamadı.. pleesanta oluşmuş bebekte hayal meyal oluşmuş ama kalp sesi yok dedi.. büyük ihtimalle düşer yada vucüt onu kendi kendine emer dedi böyle bişey olabilir mi.. 6 hfta çok erken değilmi en azından 1 hafta sonra tekrar baktır demezmiydi.. doktor çok karamsar konuştu.
herkese iyi bayramlar şimdiden.

Canım merhaba, bende de aynı durum var.. bende 6 haftalık hamileyim tüp bebek tedavisiyle... doktora gittim kalp atışı için.. kese büyümüş içindeki plesanta oluşmuş bebekte hayam meyal var ama kalp sesini alamıyorum sanırım düşük olur yada vücut onu kendi kendine emer dedi bana doktor karamsar gibi geldi çünkü 10.haftaya kadar kalp sesi duyulmayıp sonradan duyanları biliyorum.. inşalah seninde benimde bebeğimizn kalbi atmaya başlar rabbim bu güzel günlerde yüzümüzü güldürür inşallah

merhaba arkadaşalr bayadır yazmıyorum bugün toktora gtiim çok şükür bebeğimin keseini gördük 5 hafta 3 günlükmüşş:) bir sorun yok şimdilikk inş kalp atışlarıını da duyarız en kısa zamanda:)

Canim 8 haftada da duyanlar var hayırlısı olsun

Gözün aydın canim bende 4+3 de gidicem insallah görülür ama sanırım küçük bir ihtimal

C
Fitil olarak kullandığım halde beni cok etkiliyor canim ya. Yuttugumda ise hafizami kaybediomus gibi oluyorum o derece etkiliyoor dusun artik beni :)

canım kafana takma hiçbir şeyi bu kadar kanama pek çok kadında oluyor illa düşük olacağı anlamına gelmiyor sadece biraz daha fazla dikkat etmen gerekiyor kist olayına gelince bende de vardı 5+2 hamileyken ağrıdan ağlayarak doktora gittim kist olduğunu söyledi hamilelikte hamileliği destekleyici kist olması normal bi süre sonra kendiliğinden yok oluyo dedi daha önce doğum yapmış arkadaşımda da kist olduğunu ve sornsuz şekilde doğum yaptığını bildiğim için rahatladım hatta öyle sevindimki anlatamam ben dış gebelikten korkmuştum çünkü bu gidişimde doktor kisti göremiyorum dedi hamilelikte kabızlığında normal olduğunu duydum bi doktoruna sor istersen blki bişleyler önerir p ile başlayan ilaç progestan kanaması olanlara veriliyor bir çok insan kullanıyo o hapı.Bende oturarak çalışıyorum aynen ayaklarım akşam kütük gibi oluyo eve gidince ayaklarının altına yastık koyup uzan o zaman iniyo biraz ama yinede doktoruna sor belki bişey önerir.Baya uzun oldu kısacası içini ferah tut yaşadığın şeyler birçok hamilenin başına gelen şeyler.Allah hepimizin bebişlerini korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…