- 7 Kasım 2012
- 573
- 608
- 138
anladım canım bende bugün aldımHayir canim benim aldigimda 31+5di cuma günü 32ye yuvarliyor doktor. 31+1,2,3,4,5 de gitmen lazım 32+ ya gecmeden yani
medicabil zühal hanıma gidiyorum cnm sen?sende bursadasın sen nereye gıdıyosun canım doktora??
Yani dimi. Esim bisey soylemz anne babasna. Bn sinir olurm anca
Ona göre ben ona kabalık ettim o yüzden kimse beni sevmemeli.bunun başka açıklaması yok.Yuh kendisinin ilgilenmediği yetmiyo bir de milleti engellemiş psikolojisi ağır şekilde bozuk olan kendisi olmasın?
kızlarr ben geldim nasılsınız bugün kontrolümüz vardı 32 haftalık rapaorumuzu aldık paşamız 1920 gram olmuş 41 cmde boyu)
maşallah tosunadarısı bize inşallah
Maşallah paşaya, Çok çok büyüsün inşallah...kızlarr ben geldim nasılsınız bugün kontrolümüz vardı 32 haftalık rapaorumuzu aldık paşamız 1920 gram olmuş 41 cmde boyu)
kızlarr ben geldim nasılsınız bugün kontrolümüz vardı 32 haftalık rapaorumuzu aldık paşamız 1920 gram olmuş 41 cmde boyu)
Ama sen beğenmelisin madem bişey yapıyo yaniiBenim kv dede sormaz etmez ilgilenmez aska geldi mobilyayi ben yaptiricam diye tutturdu bakalim sonuc ne olacak model begen dedi sonunda gosterdik bu diye cok basitmis dedi, cekmecesi yok vs..vs.. 1-2 hadta beklicem ses cikmazsa yapiluyor fln gibisinden ,biz hazir alicaz zten satan yeri bulamadim gerci begendgim modelin
bende cekırge dorukta-evrım aydın a gıdıyorum canımmmmmedicabil zühal hanıma gidiyorum cnm sen?
hg canim maşallah oğlusuna Allah daha iyi etsin raporunda hayirli olsun saglikli olalim da çalışalım sonra bebislerimizle daha uzun kalalim inşallahkızlarr ben geldim nasılsınız bugün kontrolümüz vardı 32 haftalık rapaorumuzu aldık paşamız 1920 gram olmuş 41 cmde boyu)
bende cekırge dorukta-evrım aydın a gıdıyorum canımmmm
masallah kuzucuklarınızaaaa.ben yarından sonra gıdıcem nasıl acaba...2 gunun gecmesını ıbeklıyorummmhoşgeldin maşallah bebişine benimki de 1.930 kg 42 cm :))
Tosyadayim canim sen neresindesin[/QUOTE]İLÇE neresi işte :) Cide, Azdavay, Araç,..?
yıldırım da var bı hastane telefonda-nette cekırge doruk dıye gecıyor canımmmmÇekirge derken?
Maşallah paşaya, Çok çok büyüsün inşallah...
41 kere maşallahhhhhh.... :)kızlarr ben geldim nasılsınız bugün kontrolümüz vardı 32 haftalık rapaorumuzu aldık paşamız 1920 gram olmuş 41 cmde boyu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?