2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yuh kendisinin ilgilenmediği yetmiyo bir de milleti engellemiş psikolojisi ağır şekilde bozuk olan kendisi olmasın?
Ona göre ben ona kabalık ettim o yüzden kimse beni sevmemeli.bunun başka açıklaması yok.
Ama aht ettim gitmicem dedim aylarca gitmedim evine.en sonunda dayanamayıp o geldi benim ayağıma.seneler sürse yine gitmezdim gelmessydi.eşime de dedim ben gitmiyorum anana istiyosan sen de benimkine gelme mecbur değilsin.o yaşananları gördüğü için destekkedi beni.ama arada soruyodu nekadar sürcek diye.ben de o gelene kadar diyodum öylede oldu.herkesin haddini bildirmek lazım...

Ben kadın toplantılarını curcunayı sevmem
Hele bi de lohusayken hiç çekemem
Çok gölge edene kabalık ta ederim muhtemelen
Hasta ziyareti kısa olur bizde
Kimisi bi tulum getirip akşamlıyo lohusa kadının yanında, ne alaka
Yeme içme gün yapma yeri mi orası

Ama sen beğenmelisin madem bişey yapıyo yanii

kızlarr ben geldim nasılsınız bugün kontrolümüz vardı 32 haftalık rapaorumuzu aldık paşamız 1920 gram olmuş 41 cmde boyu)
hg canim maşallah oğlusuna Allah daha iyi etsin raporunda hayirli olsun saglikli olalim da çalışalım sonra bebislerimizle daha uzun kalalim inşallah

walla doğumdan sonra ne olucak bilmiyorum
annem uzak kardeşim okula gidiyo
kv görümcelerim zaten büyük bir sıkıntı saçma düşünceleri de cabası
annem gelir bende kalırsın diyoo daha rahat edersin
kv çocuğu bize göstermeden annesine götürdü der
halbuki yakınız ben 1 hafta kalıp gelicem o zaman gelsin
oğlu için aldılar oğlumu bırakmaz gitti dedim bıraktı gitti beni diye ağıt yakan
torunu için herhalde bikaç ay yas tutar
hoş zerre kadar torunum olucak diye şu zamana kadar bişey yapmadı ama
doğduktan sonra kıymete biner oğlu gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…