merhaba arkadaşalrbayadır yazmıyorum bugün toktora gtiim çok şükür bebeğimin keseini gördük 5 hafta 3 günlükmüşş:) bir sorun yok şimdilikk inş kalp atışlarıını da duyarız en kısa zamanda:)
slm arkadaslar dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. sana bişey sorabilirmiyim tecrübelsin sen... benim 6 haftalık bebeğim kalp atışı için gittim çarşamba günü ve duyamadı.. pleesanta oluşmuş bebekte hayal meyal oluşmuş ama kalp sesi yok dedi.. büyük ihtimalle düşer yada vucüt onu kendi kendine emer dedi böyle bişey olabilir mi.. 6 hfta çok erken değilmi en azından 1 hafta sonra tekrar baktır demezmiydi.. doktor çok karamsar konuştu.
herkese iyi bayramlar şimdiden.
6 hafta erken beni doktor 7 haftalıkken çağırdı o zaman duydum kalp sesini bekle kesinlikle kafana da takma bence keseyi gördümü
Canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. sana bişey sorabilirmiyim tecrübelsin sen... benim 6 haftalık bebeğim kalp atışı için gittim çarşamba günü ve duyamadı.. pleesanta oluşmuş bebekte hayal meyal oluşmuş ama kalp sesi yok dedi.. büyük ihtimalle düşer yada vucüt onu kendi kendine emer dedi böyle bişey olabilir mi.. 6 hfta çok erken değilmi en azından 1 hafta sonra tekrar baktır demezmiydi.. doktor çok karamsar konuştu.
herkese iyi bayramlar şimdiden.
slm arkadaslar dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür.
Geçenler de ilk öğrendiğim de çok üzüldün ama şimdi çok iyim ağlamıyorm dha 2 aylık evliyiz küçüğüz biraz hayatı öğreneyim ben inşallah sizin bebekleriniz sağlıklı gelir
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım,dediğin gibi yaşınız daha küçük,yeni evlisin.Allah yine nasip eder inşallah.Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
Günaydın aybizim,ben iyiyim sen nasılsın?merhba kızlar günaydın herkesslere nasılsınız ???????
selaammslmlar herkese..............
Geçmiş olsun canım,dediğin gibi yaşınız daha küçük,yeni evlisin.Allah yine nasip eder inşallah.
Günaydın aybizim,ben iyiyim sen nasılsın?
selaamm
nasılsın bitter nasıl gidiyor
çok şükür güzel gidiyor misk,sende nasıl durumlar?
zaman çabucak ilerlesin sıkıntısız bir şekilde de inşallah artık ciciler almaya başlayalım bebişlerimize yaa
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
dr lar bizi ümitlendirmemeye çalışıo haklılarda bnde aynı durumday m atmaya başladı ama yavaş 6+5de atmamıştı.. bayramdan sonra bebeğimin kalp atımı düzelmezse kürtaj olmak zorundayım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah atışları düzelir canım Allah bu güzel günlerde yuzumuzu guldursun...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çoğu kişi 5-6 aydan sonra başlıyor almaya,haklılar aslında.ama bizim ilk olduğu için sabırsızızaynen rabbime şükürler olsun...keyfini çıkarmaya çalışıyorum mide bulantılarım eşliğinde.....arada bakıyorum netten biraz zaman geçsede başlasak ...liste hazırlamaya başladım..
çoğu kişi 5-6 aydan sonra başlıyor almaya,haklılar aslında.ama bizim ilk olduğu için sabırsızız
dün evlilik yıldönümümüzdü kendimize bişi almadık,yapmadık.bebeğe lcwdan 2 li beyaz zıbın aldıkbakıp bakıp sevmek istedim.
inşallah giydirdiğimiz günleri görürüz,üstünde paralanır hayırlısı ile.
liste olayına başlamadım,çok bilgisizim nerden başlasam bilemiyorum :))
çoğu kişi 5-6 aydan sonra başlıyor almaya,haklılar aslında.ama bizim ilk olduğu için sabırsızız
dün evlilik yıldönümümüzdü kendimize bişi almadık,yapmadık.bebeğe lcwdan 2 li beyaz zıbın aldıkbakıp bakıp sevmek istedim.
inşallah giydirdiğimiz günleri görürüz,üstünde paralanır hayırlısı ile.
liste olayına başlamadım,çok bilgisizim nerden başlasam bilemiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?