2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayniyiz canim senle :) inşallah sorunsuz kucagimiza aliriz canim. Rabbim bebislerimize ve annelerine saglikvversin

6 hafta erken beni doktor 7 haftalıkken çağırdı o zaman duydum kalp sesini bekle kesinlikle kafana da takma bence keseyi gördümü

6 hafta erken beni doktor 7 haftalıkken çağırdı o zaman duydum kalp sesini bekle kesinlikle kafana da takma bence keseyi gördümü

Canım 5 haftalıkken keseyi görmüştü.. 6 haftalıkken gel kalp atışı için dedi.. gittim işte çarşamba günü kalp atışını duymadık.. kese büyümüş içinde yolk keseside oluşmuş bebekte beyaz bir görüntü vardı sanırım oydu.. ama dedi duyulması lazımdı dedi..
hocam erken olduğu için olabilirmi dedim olabilir ama çok umut vermiyorum bu gibi durumlarda ya düşük oluyor yada kendilğinden vücut onu emiyor dedi doktor çok saçmaladı gibi geldi bana.. çok üzüldüm öyle diyince ama benim hiç kanamam akıntım vs olmadı inşallah olmaz

dr lar bizi ümitlendirmemeye çalışıo haklılarda bnde aynı durumday m atmaya başladı ama yavaş 6+5de atmamıştı.. bayramdan sonra bebeğimin kalp atımı düzelmezse kürtaj olmak zorundayım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese günaydın
sayfaları hızlıca okudum bazen üzüldüm bazen sevindim.
bebeklerini kaybeden arkadaşlara Allahtan sabır diliyorum ve istedikleri zamanda hayırlısını nasip etmesini diliyorum.
kalp atışını duyanlarında sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
bize gelince salı günü kalp atışını gördük doktorumuz henüz çok küçük olduğu için dinletmedi ama ekranda atıryordu kalbi gördük
6+2 dedi ve tahmini doğum tarihini 16 mart olarak değiştirdi.hakkımızda hayırlısı artık

slm arkadaslar dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür.

Canım gözün aydın kaç haftalıkken tam olarak duyuldu kalp atışları... birde normal gebelik mi seninki...
bendede 6 haftalıkken doktor kalp atışı için çağırdı kese olmuş içindeki yolk keseside olmuş bebekte hayal meyal var ama kalp sesi yk dedi düşük olabilir dedi korkuttu bizi. ben haftaya cuma tekrar gideceğim..

cok gecmis olsun canim Raabbim sana hayirlisiyla yeni bi bebek nasip etsin insAllahhh

Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım,dediğin gibi yaşınız daha küçük,yeni evlisin.Allah yine nasip eder inşallah.

merhba kızlar günaydın herkesslere nasılsınız ???????
Günaydın aybizim,ben iyiyim sen nasılsın?

slmlar herkese..............
selaamm

herkese selamm arkafdaslar. hayirli cumalar hepimize. bende bugun dra gittim kahverengi lekelenmelerim icin normal dedi. adet kanamaai gibi olursa o zaman tehlikeli dedi. RAbbime sonsuz sukurler olsunki kalp atislarimizda baslamisss. darisi diger isteyenlerin basina insAllahh

çok şükür güzel gidiyor misk,sende nasıl durumlar?
zaman çabucak ilerlesin sıkıntısız bir şekilde de inşallah artık ciciler almaya başlayalım bebişlerimize yaa

aynen rabbime şükürler olsun...keyfini çıkarmaya çalışıyorum mide bulantılarım eşliğinde.....arada bakıyorum netten biraz zaman geçsede başlasak ...liste hazırlamaya başladım..

Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

seninle birlikte üzüldük hep allah sabır versin ama yeni evlimişsin daha çok erken emin ol ...ve bu günlerin tadını çıkarın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum çünkü biz ilk günleri hep hastanelerde geçirdik çok pişmanım olaya iyi yönünden bak tedavi bebeği değildi ve doğal yyolla oldu bida olur...bak bnm 2. tüp bebek di ve 2.5 senelik evliyiz eşim 31 yaşında

İnşallah atışları düzelir canım Allah bu güzel günlerde yuzumuzu guldursun...

aynen rabbime şükürler olsun...keyfini çıkarmaya çalışıyorum mide bulantılarım eşliğinde.....arada bakıyorum netten biraz zaman geçsede başlasak ...liste hazırlamaya başladım..
çoğu kişi 5-6 aydan sonra başlıyor almaya,haklılar aslında.ama bizim ilk olduğu için sabırsızız
dün evlilik yıldönümümüzdü kendimize bişi almadık,yapmadık.bebeğe lcwdan 2 li beyaz zıbın aldık bakıp bakıp sevmek istedim.
inşallah giydirdiğimiz günleri görürüz,üstünde paralanır hayırlısı ile.
liste olayına başlamadım,çok bilgisizim nerden başlasam bilemiyorum :))

tebrik edrim bitter nice yıllara inş seneye bebeğinizle birlikte kutlicaksınız....bende sabırsızlanıyorum....normalde liste yapmayı bende bilmem...ne alınacak ne gereksiz falan diye....şuanda işte renk seçimlerine falan bakıyorum onları not ediyorum...pembe yada mavi dışında seçenekler oluşturuyorum o bakımdan liste yanicicileri hayırlı olsun kuzuşun

Ne listesi ki bu :) cok cahil kaldimmm :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…