Bebeklerim ikizdi birini kaybettik canim digeri iyi elhamdulillah hala leke geliyorDüşük tehlikenizmi var Allah şifa versin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah yardimcin olsun istediğinde tekrar nasip etsin allahBebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah.. sana bişey sorabilirmiyim tecrübelsin sen... benim 6 haftalık bebeğim kalp atışı için gittim çarşamba günü ve duyamadı.. pleesanta oluşmuş bebekte hayal meyal oluşmuş ama kalp sesi yok dedi.. büyük ihtimalle düşer yada vucüt onu kendi kendine emer dedi böyle bişey olabilir mi.. 6 hfta çok erken değilmi en azından 1 hafta sonra tekrar baktır demezmiydi.. doktor çok karamsar konuştu.
herkese iyi bayramlar şimdiden.
canım bendede kese arkasında kanama alanı var korkma dinlen progestan kullanmerhaba, dün doktora gittim bildiğim bir doktor. Normalde her şeyi güzelce anlatırdı dün öyle olmadı. Düşük tehliken var dedi. kesenin arkasında kanama görünüyor dedi başka bir şey demedi.ne kadarlık hamile olduğumuda söylemedi kendi hesaplama göre 1,5 aylık hamileyim. ilaç verdi fosille, düşük ilacı ismi aklımda yok ama P harfi ile başlıyor. sonra küçük kistin var dedi. ne kisti diye söylemedi.öyle deyince bende hiç bir şey soramadım kafam durdu sanki soracaklarımı unuttum. Bundan bir ay gönce gitmiştim rahmin temiz falan demişti. şimdi bebeğim içinde kendim korkuyorum. hamile kaldığımı bilmeden kabız olmuştum ıkındım çok o zaman hafif kan gelmişti peçeteye belki ondan kalmıştır kesenin arkasındaki kan olabilir mi kızlar her şey üst üstte geldi sanki kabızlık geçmedi. dün önce ishal gibi geldi sonra normal geldi ve kanama vardı fazlaca makatta korkularım iyice artık sabah da iç çamaşırımda vardı bide sildim vardı birazcık. hangisine üzüleceğimi şaşırdım. :18::18: bana dua edin lütfen bebeğimede bir şey olmasın banada bide kesem 7 mm'miş.
esra arkadaşım söyledi Allah razı olsun. kist olayını sanırım burada konuşulmuş. Açtığım konudan kopyalama yapıp sizlere soruyorum
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
tebrik edrim bitter nice yıllara inş seneye bebeğinizle birlikte kutlicaksınız....bende sabırsızlanıyorum....normalde liste yapmayı bende bilmem...ne alınacak ne gereksiz falan diye....şuanda işte renk seçimlerine falan bakıyorum onları not ediyorum...pembe yada mavi dışında seçenekler oluşturuyorum o bakımdan liste yani cicileri hayırlı olsun kuzuşun
kızlar, decavit kullanan var mı.doktor sadece bunu verdi bana folik asit verecek sanmıştım hatta öyle anladım ama heyecandan tam anlayamadım galiba. bi de kızımla gittik muayeneye benden çok konuştu dr.la, annem haşta olduu, diye:)) belki de içinde folik asitte var sadece bunu veriyim dedi belki. henüz iştahımı açmadı ama inşallah böyle gider, şuan zaten 5 aylık hamile göbeğim var şiş mi göbekmi hala çözemedim, onu sormayı da unuttum. bayramda herkes baya 4-5 aylık hamile gibi görecek, giyecek şeyde bulamadım, hamile kıyafeti alsam saçma şuan ama karnım baya var yani. bayramdan sonra alıcam mecbur ama işe devam edeceğim için izinlerimi seneye saklıycam. hem yazın giyecek geniş şeyler hem de kışta baya hamile kıyafeti almak lazım.
Hosgeldin cnm :) haydin kızlar yorumlari alalim gebelikte gorulen kist neyin nesiydi daha once konustuk diye hatirliyorum ama sayfalari okumak zor .. Sonradan kayboldugunu konusmustuk degil mi ???
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Teşekkür ederim Misk :)
ben bir liste bulmuştum ama çok kalabalıktı gına geldi bakarken.artık kayınvalideme ve görümceme güvenicem biraz da,onlar tecrübeli.lila,sarı,turkuvaz gibi seçenekler de var aslında yavaş yavaş bakmak lazım mağazalara,bebişlerimiz bizimle kalsın da inşallah neler alırız neler
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle
bebeğe ve anneye alıncaklar listesi canım :) biberonu,yağı,ne bilim yıkancağı küveti vs :)Ne listesi ki bu :) cok cahil kaldimmm :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ben sadece folidoce kullanıyorum bir de progestan.decavit de vitamin mi bilmiyorum.kızlar, decavit kullanan var mı.doktor sadece bunu verdi bana folik asit verecek sanmıştım hatta öyle anladım ama heyecandan tam anlayamadım galiba. bi de kızımla gittik muayeneye benden çok konuştu dr.la, annem haşta olduu, diye:)) belki de içinde folik asitte var sadece bunu veriyim dedi belki. henüz iştahımı açmadı ama inşallah böyle gider, şuan zaten 5 aylık hamile göbeğim var şiş mi göbekmi hala çözemedim, onu sormayı da unuttum. bayramda herkes baya 4-5 aylık hamile gibi görecek, giyecek şeyde bulamadım, hamile kıyafeti alsam saçma şuan ama karnım baya var yani. bayramdan sonra alıcam mecbur ama işe devam edeceğim için izinlerimi seneye saklıycam. hem yazın giyecek geniş şeyler hem de kışta baya hamile kıyafeti almak lazım.
kızlar, decavit kullanan var mı.doktor sadece bunu verdi bana folik asit verecek sanmıştım hatta öyle anladım ama heyecandan tam anlayamadım galiba. bi de kızımla gittik muayeneye benden çok konuştu dr.la, annem haşta olduu, diye:)) belki de içinde folik asitte var sadece bunu veriyim dedi belki. henüz iştahımı açmadı ama inşallah böyle gider, şuan zaten 5 aylık hamile göbeğim var şiş mi göbekmi hala çözemedim, onu sormayı da unuttum. bayramda herkes baya 4-5 aylık hamile gibi görecek, giyecek şeyde bulamadım, hamile kıyafeti alsam saçma şuan ama karnım baya var yani. bayramdan sonra alıcam mecbur ama işe devam edeceğim için izinlerimi seneye saklıycam. hem yazın giyecek geniş şeyler hem de kışta baya hamile kıyafeti almak lazım.
bebeğe ve anneye alıncaklar listesi canım :) biberonu,yağı,ne bilim yıkancağı küveti vs :)
ben sadece folidoce kullanıyorum bir de progestan.decavit de vitamin mi bilmiyorum.
ben şimdiden 1.5 kilo almışım tatilde çok yedim hamur işi.şimdi de hep ekmek yiyorum öğünlerde.tostoparlak olcam bu gidişle.
bir de öğretmeni okulda ne giyicem hiç bilmiyorum.kayınvalidem jile alırız sana dedi ama şu an hiç bir fikrim yok giyim konusundabayramda da bütün akrabalar öğrenicek bakalım nasıl olacak.
canım kafana takma hiçbir şeyi bu kadar kanama pek çok kadında oluyor illa düşük olacağı anlamına gelmiyor sadece biraz daha fazla dikkat etmen gerekiyor kist olayına gelince bende de vardı 5+2 hamileyken ağrıdan ağlayarak doktora gittim kist olduğunu söyledi hamilelikte hamileliği destekleyici kist olması normal bi süre sonra kendiliğinden yok oluyo dedi daha önce doğum yapmış arkadaşımda da kist olduğunu ve sornsuz şekilde doğum yaptığını bildiğim için rahatladım hatta öyle sevindimki anlatamam ben dış gebelikten korkmuştum çünkü bu gidişimde doktor kisti göremiyorum dedi hamilelikte kabızlığında normal olduğunu duydum bi doktoruna sor istersen blki bişleyler önerir p ile başlayan ilaç progestan kanaması olanlara veriliyor bir çok insan kullanıyo o hapı.Bende oturarak çalışıyorum aynen ayaklarım akşam kütük gibi oluyo eve gidince ayaklarının altına yastık koyup uzan o zaman iniyo biraz ama yinede doktoruna sor belki bişey önerir.Baya uzun oldu kısacası içini ferah tut yaşadığın şeyler birçok hamilenin başına gelen şeyler.Allah hepimizin bebişlerini korusun
herkese selamm arkafdaslar. hayirli cumalar hepimize. bende bugun dra gittim kahverengi lekelenmelerim icin normal dedi. adet kanamaai gibi olursa o zaman tehlikeli dedi. RAbbime sonsuz sukurler olsunki kalp atislarimizda baslamisss. darisi diger isteyenlerin basina insAllahh
seninle birlikte üzüldük hep allah sabır versin ama yeni evlimişsin daha çok erken emin ol ...ve bu günlerin tadını çıkarın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum çünkü biz ilk günleri hep hastanelerde geçirdik çok pişmanım olaya iyi yönünden bak tedavi bebeği değildi ve doğal yyolla oldu bida olur...bak bnm 2. tüp bebek di ve 2.5 senelik evliyiz eşim 31 yaşında
canım bendede kese arkasında kanama alanı var korkma dinlen progestan kullan
canım hayırlısı hakkına daha yeni evlisin inşallah en kısa zamanda tekrar olur
Daha küçüğüz biz operasyon bittti iyi geçti şükür iyim psikolojm çıok güzel dualarım sizinle buraya gelmek yazmak acı vermedi sizin gibi insanları tanımak çok iyi geldi özlem dualarım sizler le canım doğru diyosun şükretmeliyim hemen hamile kaldım çok haklısın bnim ağlamam herşey yanlış
bana normal folic verdi decaviti bilemedim....ciddi ciddi karnın çıktımı....ama yavrular daha en büyüğü 2-3 gramı bulmuştur...gazmıki acaba:26:
KIZLAR KALP ATIŞINI DUYGUM. :) 6+3 günlük. 125 ATIYORMUŞ. NORMALİ 110 UN ÜSTÜYMÜŞ. ÇOK SEVİNDİM. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DİE DUALARIMM.
inşalahh MARTTA bende sizler gbi bebeğime kavuşacağım.
KIZLAR KALP ATIŞINI DUYGUM. :) 6+3 günlük. 125 ATIYORMUŞ. NORMALİ 110 UN ÜSTÜYMÜŞ. ÇOK SEVİNDİM. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DİE DUALARIMM.
inşalahh MARTTA bende sizler gbi bebeğime kavuşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?