2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar, decavit kullanan var mı.doktor sadece bunu verdi bana folik asit verecek sanmıştım hatta öyle anladım ama heyecandan tam anlayamadım galiba. bi de kızımla gittik muayeneye benden çok konuştu dr.la, annem haşta olduu, diye:)) belki de içinde folik asitte var sadece bunu veriyim dedi belki. henüz iştahımı açmadı ama inşallah böyle gider, şuan zaten 5 aylık hamile göbeğim var şiş mi göbekmi hala çözemedim, onu sormayı da unuttum. bayramda herkes baya 4-5 aylık hamile gibi görecek, giyecek şeyde bulamadım, hamile kıyafeti alsam saçma şuan ama karnım baya var yani. bayramdan sonra alıcam mecbur ama işe devam edeceğim için izinlerimi seneye saklıycam. hem yazın giyecek geniş şeyler hem de kışta baya hamile kıyafeti almak lazım.

Düşük tehlikenizmi var Allah şifa versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeklerim ikizdi birini kaybettik canim digeri iyi elhamdulillah hala leke geliyor
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah yardimcin olsun istediğinde tekrar nasip etsin allah

6 hafta erken 8 haftaya kadar yolu var canını sikma

canım bendede kese arkasında kanama alanı var korkma dinlen progestan kullan
Bebişimizin kalbi Durmuş kürtaja alıyorlar beni ama üzgün değilim takdir böyle

canım hayırlısı hakkına daha yeni evlisin inşallah en kısa zamanda tekrar olur

Teşekkür ederim Misk :)
ben bir liste bulmuştum ama çok kalabalıktı gına geldi bakarken.artık kayınvalideme ve görümceme güvenicem biraz da,onlar tecrübeli.lila,sarı,turkuvaz gibi seçenekler de var aslında yavaş yavaş bakmak lazım mağazalara,bebişlerimiz bizimle kalsın da inşallah neler alırız neler

bana normal folic verdi decaviti bilemedim....ciddi ciddi karnın çıktımı....ama yavrular daha en büyüğü 2-3 gramı bulmuştur...gazmıki acaba:26:

bende vardı kist canım benim ki hamilelikle beraber oluşmuş sorduk nedir diye bebeğin beslenmesini sağlıyor herkeste olmuyor ama bebeğin beslenmesine yardımcı oluyor dedi dr umuz

rabbim sağlıklı bi süreç nasip etsin inş....vala liste için dediğin gibi erken hem çevremizde tecrübelilerde çok...dediğim gibi benim listem şuan renkler değişik dekorasyonlar vs.kendimi fazla kaptırmadan sadece inceleme safhasındayım

Ne listesi ki bu :) cok cahil kaldimmm :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
bebeğe ve anneye alıncaklar listesi canım :) biberonu,yağı,ne bilim yıkancağı küveti vs :)

ben sadece folidoce kullanıyorum bir de progestan.decavit de vitamin mi bilmiyorum.
ben şimdiden 1.5 kilo almışım tatilde çok yedim hamur işi.şimdi de hep ekmek yiyorum öğünlerde.tostoparlak olcam bu gidişle.
bir de öğretmeni okulda ne giyicem hiç bilmiyorum.kayınvalidem jile alırız sana dedi ama şu an hiç bir fikrim yok giyim konusunda bayramda da bütün akrabalar öğrenicek bakalım nasıl olacak.

niye bu kadar erken verdi ki sana decaviti evet içinde bi miktar folik asit var ama genellikle 3. aydan sonra verirler bu vitamini acaba kan değerlerine göremi verdi oda var yani

canım sakın almayın biberonmuş emzikmiş yağ şampuan stok olsun die bez ve ıslak mendil asla tavsiye etmem her bebek kabullenmiyor aldığımız ürünler pişik oluyor allerjisi oluyor vücutları hassas oluyoo heeee kıyafet çok istediysen ortak renk alabilirsin tabi ben 6 emzik aldım chikko vs hepside pahalı marka hiçbirini almadı acele etmeyin şekerimmm :)

ALLAH RAZI OLSUNN CANIMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Bende dış gebelikten çok korktum Allah'a şükürler olsun yine öyle çıkmadı. İnşallah sağ salim kucaklarımıza alırız. sizlere sormak içimi ferahlattı. Canım uzun olcak ama kusura bakma. Kabız olunca çok ıkındım sonra yara gibi bir şey oldu böyle kenarda bi yerde içerisinde. O yaparken acıyordu sonrasında sadece kolay yapamıyordum. Ne zamandır yoktu dün önce ishal gibi sonra normal geldi garipti yani.Benim kanama makattan geldi dün. büyük abdestin peşinde sildim falan baya vardı yine. Sabahda iç çamaşırımda var sildim çok az dı bu sefer. bağsur mu acaba dıyorum yada Allah korusun başka bir şey.:18::18:

kahverengi akıntısı olan arkadaşlar ,doktor eşinizle beraberlik konusunda ne dedi?

Daha küçüğüz biz operasyon bittti iyi geçti şükür iyim psikolojm çıok güzel dualarım sizinle buraya gelmek yazmak acı vermedi sizin gibi insanları tanımak çok iyi geldi özlem dualarım sizler le canım doğru diyosun şükretmeliyim hemen hamile kaldım çok haklısın bnim ağlamam herşey yanlış

KIZLAR KALP ATIŞINI DUYGUM. :) 6+3 günlük. 125 ATIYORMUŞ. NORMALİ 110 UN ÜSTÜYMÜŞ. ÇOK SEVİNDİM. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DİE DUALARIMM.

inşalahh MARTTA bende sizler gbi bebeğime kavuşacağım.

canım çok geçmiş olsun.
genel anesteziyle mi oldu operasyon.
Allah istediğin zaman tekrar nasib etsin canım.

bana normal folic verdi decaviti bilemedim....ciddi ciddi karnın çıktımı....ama yavrular daha en büyüğü 2-3 gramı bulmuştur...gazmıki acaba:26:

muhtemelen gaz gibi bişey. ama oruç tutuyorum en aç karnımın boş halinde bile göbeğim var. anlamadım su içmeye çalışıcam bakalım. decavit vitamin hapı gibi görünüyo, ama folik asite niye gerek duymadı anlamadım.

Allah tamamına erdirsin canım.
duymayanlara da nasib etsin.

gözün aydın canım. çok güzel bi duygu. ben de 6+3 te duydum. kaçtır nedir bişey demedi doktor ama bende o anda gergin girmiştim dr.a acaba duyacakmıyım iyi mi diye baya, kalbini duyunca rahatladım sorularımı unuttum. sadece küçükte olsa bi bebeğimiz var burda dedi, küçükmü dedim hemen yok haftasıyla uyumlu 6 mm. dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…