2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar benim de lekelenmem var birkaç gündür,sadece tuvalette peçeteye geliyor,günde birkaç kez.
ilk olduğu gün gittim doktor sorun yok kese büyümüş dedi.
dün yine gittim ,korkuyorum nedir bu kahverengi akıntı dedim.
kesenin etrafı temiz,keseyle ilgisi yok bu akıntının ,korkma dedi.
eşimle beraberliği sordum,olabilir ama istersen yine de dikkatli ol dedi,ama ben korkuyorum.
lekelenmesi olan arkadaşlar sizler bu konuda ne yapıyorsunuz,yasak var mı?

niye bu kadar erken verdi ki sana decaviti evet içinde bi miktar folik asit var ama genellikle 3. aydan sonra verirler bu vitamini acaba kan değerlerine göremi verdi oda var yani

yok kan değerlerimi ertesi gün gördü dr. iyi demiş aradım. yani o anda bilmiyodu. daha dirençli olman için falan dedi bilmiyorum. belki oruç tuttuğumu söylediğim için. ama geçen haftadan daha iyiyim halsizliğime faydası oldu. çalışıyorum, bu sıcakta oruç tutuyorum, zorluyodu, şuan daha iyiyim.

canım benim lekeden öte kahverengi akıntım vardı resmen. doktor progesteron jel verdi. 1 gün sonra kesildi. şimdi yalnızca şeffaf akıntım var. bunund hamilelik akıntısı olduğunu söyledi. sıkıntı yok dedi.
hemen doktoruna telefon et derim. birde lekelenmen var ise cinsel ilişki bize yasaklad canım doktor.

çok geçmiş olsun....

tebriklerrr

l
her dr farklı bilemiyosun işte sende dr unun dediğini yapcan kullan demişse kullancan mecbur allah oruçlarınıda kabul etsin

akşamları benimkide şişiyo ama gaz benimki....rahatsızlık veriyo o yüzden ..orucu doktorun tavsiye ettimi...değerlerin güzeldir belki...özele gidiyorsa aklında soru işateri varsa bide develete git...o ne dicek bakalım

Son düzenleme:
kahverengi akıntısı olan arkadaşlar ,doktor eşinizle beraberlik konusunda ne dedi?

bende akıntı yok...doktorda bu konuda bişey demediı...ama ben uzak durmaya çalışıyorum şu üç ay riskli dönem sonuçta

Son düzenleme:

ahh kayınvalideler, herbişeyi biliyolar:)) benimki de bayramda topuklu ayakkabılarını götürmeyi unutma diyo, delimi ne 37 yaşında sana soracaktım nereme ne giyeceğimi, ayaklarım acıyo zaten bi numara büyük ayakkabı giyiyorum ben. hiçte giremem topukluya.
ben çok yemiyorum iştahım henüz açılmadı. bi de göbek olunca nereme yiyim:)) bende okulda çalışıyorum, memurum. öğretmenler döndüğünde bu neee diyecekler göbeğime, gerçi biliyo çoğu. çok hamileymişim gibi yani çok saçma( daha 7. hafta

canım bana hap verdi progestan.
ben vajinadan koymak için bir şey olabilir mi diye sordum,bu hapı vajinadan kullanabilirsin ama her gün uygularken belki daha çok tahriş olur,en iyisi hap kullan dedi.
bazı yerlerde de hap etkisiz diye okudum..ne yapacağımı şaşırdım.
jel daha mı etkili acaba canım.
benim hala geçmedi bu renkli akıntım.
günlük ped koyuyorum ona bile bulaşmıyor,sadece silince peçetede görüyorum.

benim tüp bebek transferden beri kardeş kardeş yatıyoz

inşallah büyümeye devam eder bebişin ve kesesi canım. dua ediyoruz sizlere. bende soracaktım yaa soramadım. ama tehlike yok dedi sorun yok dedi, ilk kızımda da biz bu konudan hiç korkmadık son günlere kadar. şuanda da bi sorun oluşturmadı bakalım. düşük riski yoksa yasak yoktur mantık olarak.
ama sen biraz dikkat etsen mi aceba?? birkaç hafta daha en azından

canım bi süre cinsel ilşkiden uzak durun sonuçta lekelnmen devam ediyor 6.hafta ve 9. hafta çok önemliymiş dr ilişkiyi bu haftalarda önermiyorum dedi bana benim lekelenmem olmadığı halde söyledi ama lekelenme yoksa haftadabi ilşiki olsun dedi yasaklamadı tekrar geçmiş olsun

özele gittim ama devam edermiyim testler doğum falan pahalı olur diye. devlette de kendime bi doktor mu belirlesem acaba. doğumevi gayet iyi ama işte doğum için nasıl olur bilmem, sezeryan olucam ben.
ha bi de dr. normal denenebilir mi diye sordum ilki sezeryan olunca yani. bi 5 yıl bekleseydiniz olabilirdi ama şimdi 3 yıl geçmiş ilk doğumdan biraz zor dedi yani sezeryan

bende akıntı yok...doktorda bu konuda bişey demediı...ama ben uzak durmaya çalışıyorum şu üç ay riskli dönem sonuçta

canım benim eşim şehir dışında çalışıyor.geçen ay tatile gitmiştik orda bebişi yakalamışız:)
hamile olduğumu öğrendiğimden beri zaten eşim yanımda yoktu,yarın gelecek bayram için,1 hafta kalıp gidecek.
hiç beraber olmadan nasıl olacak bilmiyorum.
doktor da kesende kanama yok,istersen 1 defa da olsa olabilir,eşin de seni özlemiştir dedi ama,
ya artarsa bu lekeler diye çok korkuyorum.

aaaaa öle deme amaaaa topuklu ayakkabı candırrr :))) senin kayınvalden çok hevesli topuklu ayakkabıya herhalde özel günler olmazsa hiç kullanmam bende 5 aylık şişim canım kimseye demedim ondan koçişle akşam yürüyüşe çıkıyoruz :) hamiş taytı babet spor ayakkabı ohhh misss sadece ailem biliyor ama ailemin bildiğini kocişim bilmiyor :))) yoksa oda hemen yetiştirir didisine

arkadaşlar toplu alıntı yapmayı bilemedim,cevaplar için çok teşekkür ederim.
ama anlattığım gibi eşim 1 hafat kalıp gidecek,bana da doktor kese etrafın temiz,haftada bir olabilir çok zorlamadan dedi ama eşim 1 hafta kalacak zaten deyince ,1 defa olabilir dedi.
ben de kararsız kaldım ama eşim de istemez zaten böyle lekenme falan olursa,anlayışlıdır yani.
ama onu öyle göndermek de biraz içime sinmez.

bence git onada sor bakalım normal doğumu falan ne dicek...bende arada gitmeyi düşünüyorum

canım çok net bişey diyemem doktor değilim ama kuzenimden biliyorum bağsura benziyo anlattığın o da hamile ve bağsur oldu hamilelerde oluyo ilk çocucuğumda oldu dedi doktora gitmiş çok kötü değilsen ilaç vermeyelim demiş ama herkesin durumu farklı tabi doktoruna sor canım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…