niye bu kadar erken verdi ki sana decaviti evet içinde bi miktar folik asit var ama genellikle 3. aydan sonra verirler bu vitamini acaba kan değerlerine göremi verdi oda var yani
arkadaşlar benim de lekelenmem var birkaç gündür,sadece tuvalette peçeteye geliyor,günde birkaç kez.
ilk olduğu gün gittim doktor sorun yok kese büyümüş dedi.
dün yine gittim ,korkuyorum nedir bu kahverengi akıntı dedim.
kesenin etrafı temiz,keseyle ilgisi yok bu akıntının ,korkma dedi.
eşimle beraberliği sordum,olabilir ama istersen yine de dikkatli ol dedi,ama ben korkuyorum.
lekelenmesi olan arkadaşlar sizler bu konuda ne yapıyorsunuz,yasak var mı?
canım çok geçmiş olsun.
genel anesteziyle mi oldu operasyon.
Allah istediğin zaman tekrar nasib etsin canım.
Daha küçüğüz biz operasyon bittti iyi geçti şükür iyim psikolojm çıok güzel dualarım sizinle buraya gelmek yazmak acı vermedi sizin gibi insanları tanımak çok iyi geldi özlem dualarım sizler le canım doğru diyosun şükretmeliyim hemen hamile kaldım çok haklısın bnim ağlamam herşey yanlış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
KIZLAR KALP ATIŞINI DUYGUM. :) 6+3 günlük. 125 ATIYORMUŞ. NORMALİ 110 UN ÜSTÜYMÜŞ. ÇOK SEVİNDİM. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DİE DUALARIMM.
inşalahh MARTTA bende sizler gbi bebeğime kavuşacağım.
yok kan değerlerimi ertesi gün gördü dr. iyi demiş aradım. yani o anda bilmiyodu. daha dirençli olman için falan dedi bilmiyorum. belki oruç tuttuğumu söylediğim için. ama geçen haftadan daha iyiyim halsizliğime faydası oldu. çalışıyorum, bu sıcakta oruç tutuyorum, zorluyodu, şuan daha iyiyim.
muhtemelen gaz gibi bişey. ama oruç tutuyorum en aç karnımın boş halinde bile göbeğim var. anlamadım su içmeye çalışıcam bakalım. decavit vitamin hapı gibi görünüyo, ama folik asite niye gerek duymadı anlamadım.
kahverengi akıntısı olan arkadaşlar ,doktor eşinizle beraberlik konusunda ne dedi?
bebeğe ve anneye alıncaklar listesi canım :) biberonu,yağı,ne bilim yıkancağı küveti vs :)
ben sadece folidoce kullanıyorum bir de progestan.decavit de vitamin mi bilmiyorum.
ben şimdiden 1.5 kilo almışım tatilde çok yedim hamur işi.şimdi de hep ekmek yiyorum öğünlerde.tostoparlak olcam bu gidişle.
bir de öğretmeni okulda ne giyicem hiç bilmiyorum.kayınvalidem jile alırız sana dedi ama şu an hiç bir fikrim yok giyim konusundabayramda da bütün akrabalar öğrenicek bakalım nasıl olacak.
canım benim lekeden öte kahverengi akıntım vardı resmen. doktor progesteron jel verdi. 1 gün sonra kesildi. şimdi yalnızca şeffaf akıntım var. bunund hamilelik akıntısı olduğunu söyledi. sıkıntı yok dedi.
hemen doktoruna telefon et derim. birde lekelenmen var ise cinsel ilişki bize yasaklad canım doktor.
arkadaşlar benim de lekelenmem var birkaç gündür,sadece tuvalette peçeteye geliyor,günde birkaç kez.
eşimle beraberliği sordum,olabilir ama istersen yine de dikkatli ol dedi,ama ben korkuyorum.
akşamları benimkide şişiyo ama gaz benimki....rahatsızlık veriyo o yüzden ..orucu doktorun tavsiye ettimi...değerlerin güzeldir belki...özele gidiyorsa aklında soru işateri varsa bide develete git...o ne dicek bakalım
bende akıntı yok...doktorda bu konuda bişey demediı...ama ben uzak durmaya çalışıyorum şu üç ay riskli dönem sonuçta
ahh kayınvalideler, herbişeyi biliyolar:)) benimki de bayramda topuklu ayakkabılarını götürmeyi unutma diyo, delimi ne 37 yaşında sana soracaktım nereme ne giyeceğimi, ayaklarım acıyo zaten bi numara büyük ayakkabı giyiyorum ben. hiçte giremem topukluya.
ben çok yemiyorum iştahım henüz açılmadı. bi de göbek olunca nereme yiyim:)) bende okulda çalışıyorum, memurum. öğretmenler döndüğünde bu neee diyecekler göbeğime, gerçi biliyo çoğu. çok hamileymişim gibi yani çok saçma( daha 7. hafta
özele gittim ama devam edermiyim testler doğum falan pahalı olur diye. devlette de kendime bi doktor mu belirlesem acaba. doğumevi gayet iyi ama işte doğum için nasıl olur bilmem, sezeryan olucam ben.
ha bi de dr. normal denenebilir mi diye sordum ilki sezeryan olunca yani. bi 5 yıl bekleseydiniz olabilirdi ama şimdi 3 yıl geçmiş ilk doğumdan biraz zor dedi yani sezeryan
ALLAH RAZI OLSUNN CANIMM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. Bende dış gebelikten çok korktum Allah'a şükürler olsun yine öyle çıkmadı. İnşallah sağ salim kucaklarımıza alırız. sizlere sormak içimi ferahlattı. Canım uzun olcak ama kusura bakma. Kabız olunca çok ıkındım sonra yara gibi bir şey oldu böyle kenarda bi yerde içerisinde. O yaparken acıyordu sonrasında sadece kolay yapamıyordum. Ne zamandır yoktu dün önce ishal gibi sonra normal geldi garipti yani.Benim kanama makattan geldi dün. büyük abdestin peşinde sildim falan baya vardı yine. Sabahda iç çamaşırımda var sildim çok az dı bu sefer. bağsur mu acaba dıyorum yada Allah korusun başka bir şey.:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?