2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

önceki iki hamileliğimde de hiç bir sorunum olmamıştı ve doğuma kadar herhangi bir kısıtlama olmamıştı.
ilk defa böyle bir şey yaşıyorum,acaba progesteronun jelini kullansam daha mı etkili olurdu?

bana kalırsa dikkati ol....yüzeysel bi beraberlikte olabilir eşin çok isterse diye düşünüyorum..tabi en iyii kendi durumunu ve eşini sen bilirsin

Allah seni yani illaki yapacan sen belli eee hadi madem bi defa olsun dikkatli ol kızzz hepimiz seni caydıramadık ayolll bi defadan fazla olursa gebertiriz seni :))))

Allah seni yani illaki yapacan sen belli eee hadi madem bi defa olsun dikkatli ol kızzz hepimiz seni caydıramadık ayolll bi defadan fazla olursa gebertiriz seni :))))

ya canım eşim zaten bebek istemiyordu,gözünü korkutmayım diyorum,zaten başka şehirde 2 yıldır.:)
yok yok yapmam ,korkuyorum zaten:)))

ben genelde topuklu kulanıyorum...yeni yeni düze geçiş yaptım.. bayramdada topuklularımı hazırlıcam eşim ne der diye düşünüyorum....kesin sandaletlerinle git dicek bana

ya canım eşim zaten bebek istemiyordu,gözünü korkutmayım diyorum,zaten başka şehirde 2 yıldır.:)
yok yok yapmam ,korkuyorum zaten:)))

zaten bu saatten sonra ateşle barut yanyana durmaz :))) canım şaka yapıyorum anlıyorum seni eşim anlayışlı demişsin o çok önemli bak nette hamişlere özel cinsel ilişki pozisyonları var belki işine yarar :)))

arkadaşlar su hamilelik çizelgesini yapmaya baya uğraştım ama hangi link yapıştırılacak onu yapamadım.yapanlar bir yardımcı olabilir mi

Amin üstünde paralansin insalla😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bendede kese etrafı kanama var bebek rahime yerleşirken oluyormuş,bir hafta oldu ben öğreneli,bir haftadır dinleniyorum,progestan kullanıyorum çok şükür iyiyim,bence kafana takma,kendine dikkat et sadece ve ilaçlarını ihmal etme,eğer kanaman olursada hemen doktora git.bir sıkıntı olmaz merak etme.

Son düzenleme:

ilahi kendi ailesine gizli söylemiş:)) ee ne zaman tüm kamuoyuna diyeceksiniz bakalım? ayy benim görümce sülaleye yaydı ilk günden böyle bişey yok yaa. ben daha kendi anneme demeden eşimin amcasının kızı biliyodu:)) her iftarda 3-5 kişiye söyleyip herkese yaydı karı sinir olduğumu da hissetti, korkuyo tabi yeni de, ama bişey olmaz ki diyo. acayip bi aile çevreleri var herkes birbiriyle yarışıyo bayram olacak ya, gelinim hamur işleri yaptı bakıııın, cicilerde giydi diye hava atılacak,normalde hep söylenir durur,şurayıda silmedin, sütlü tatlı da olaydı bilmemne. ama birini görünce kızım, yavrum, sen de yoruldun falan diyo kadın ya böyle bi oyunculuk görmedim ayy neyse kaynana diyince kopuyorum ben

progestan hap olarak mı kullanıyorsun canım.

bana normal folic verdi decaviti bilemedim....ciddi ciddi karnın çıktımı....ama yavrular daha en büyüğü 2-3 gramı bulmuştur...gazmıki acaba:26:

Kızlar bende de şişlik var karnımda Karnım in üst tarafında .ciddi ciddi Karnım çıktı ya masallah

Maşallah insallah d uymayanlar da sağlıkla duyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…