slm arkadaslar dün doktora gittim kalp atışlarını duyduk çok şükür.
bana kalırsa dikkati ol....yüzeysel bi beraberlikte olabilir eşin çok isterse diye düşünüyorumcanım benim eşim şehir dışında çalışıyor.geçen ay tatile gitmiştik orda bebişi yakalamışız:)
hamile olduğumu öğrendiğimden beri zaten eşim yanımda yoktu,yarın gelecek bayram için,1 hafta kalıp gidecek.
hiç beraber olmadan nasıl olacak bilmiyorum.
doktor da kesende kanama yok,istersen 1 defa da olsa olabilir,eşin de seni özlemiştir dedi ama,
ya artarsa bu lekeler diye çok korkuyorum.
C
Fitil olarak kullandığım halde beni cok etkiliyor canim ya. Yuttugumda ise hafizami kaybediomus gibi oluyorum o derece etkiliyoor dusun artik beni :)
arkadaşlar toplu alıntı yapmayı bilemedim,cevaplar için çok teşekkür ederim.
ama anlattığım gibi eşim 1 hafat kalıp gidecek,bana da doktor kese etrafın temiz,haftada bir olabilir çok zorlamadan dedi ama eşim 1 hafta kalacak zaten deyince ,1 defa olabilir dedi.
ben de kararsız kaldım ama eşim de istemez zaten böyle lekenme falan olursa,anlayışlıdır yani.
ama onu öyle göndermek de biraz içime sinmez.
Allah seni yani illaki yapacan sen belli eee hadi madem bi defa olsun dikkatli ol kızzz hepimiz seni caydıramadık ayolll bi defadan fazla olursa gebertiriz seni :))))
ahh kayınvalideler, herbişeyi biliyolar:)) benimki de bayramda topuklu ayakkabılarını götürmeyi unutma diyo, delimi ne 37 yaşında sana soracaktım nereme ne giyeceğimi, ayaklarım acıyo zaten bi numara büyük ayakkabı giyiyorum ben. hiçte giremem topukluya.
ben çok yemiyorum iştahım henüz açılmadı. bi de göbek olunca nereme yiyim:)) bende okulda çalışıyorum, memurum. öğretmenler döndüğünde bu neee diyecekler göbeğime, gerçi biliyo çoğu. çok hamileymişim gibi yani çok saçma( daha 7. hafta
ya canım eşim zaten bebek istemiyordu,gözünü korkutmayım diyorum,zaten başka şehirde 2 yıldır.:)
yok yok yapmam ,korkuyorum zaten:)))
çoğu kişi 5-6 aydan sonra başlıyor almaya,haklılar aslında.ama bizim ilk olduğu için sabırsızız
dün evlilik yıldönümümüzdü kendimize bişi almadık,yapmadık.bebeğe lcwdan 2 li beyaz zıbın aldıkbakıp bakıp sevmek istedim.
inşallah giydirdiğimiz günleri görürüz,üstünde paralanır hayırlısı ile.
liste olayına başlamadım,çok bilgisizim nerden başlasam bilemiyorum :))
bana kalırsa dikkati ol....yüzeysel bi beraberlikte olabilir eşin çok isterse diye düşünüyorum..tabi en iyii kendi durumunu ve eşini sen bilirsin
merhaba, dün doktora gittim bildiğim bir doktor. Normalde her şeyi güzelce anlatırdı dün öyle olmadı. Düşük tehliken var dedi. kesenin arkasında kanama görünüyor dedi başka bir şey demedi.ne kadarlık hamile olduğumuda söylemedi kendi hesaplama göre 1,5 aylık hamileyim. ilaç verdi fosille, düşük ilacı ismi aklımda yok ama P harfi ile başlıyor. sonra küçük kistin var dedi. ne kisti diye söylemedi.öyle deyince bende hiç bir şey soramadım kafam durdu sanki soracaklarımı unuttum. Bundan bir ay gönce gitmiştim rahmin temiz falan demişti. şimdi bebeğim içinde kendim korkuyorum. hamile kaldığımı bilmeden kabız olmuştum ıkındım çok o zaman hafif kan gelmişti peçeteye belki ondan kalmıştır kesenin arkasındaki kan olabilir mi kızlar her şey üst üstte geldi sanki kabızlık geçmedi. dün önce ishal gibi geldi sonra normal geldi ve kanama vardı fazlaca makatta korkularım iyice artık sabah da iç çamaşırımda vardı bide sildim vardı birazcık. hangisine üzüleceğimi şaşırdım. :18::18: bana dua edin lütfen bebeğimede bir şey olmasın banada bide kesem 7 mm'miş.
esra arkadaşım söyledi Allah razı olsun. kist olayını sanırım burada konuşulmuş. Açtığım konudan kopyalama yapıp sizlere soruyorum
arkadaşlar su hamilelik çizelgesini yapmaya baya uğraştım ama hangi link yapıştırılacak onu yapamadım.yapanlar bir yardımcı olabilir mi
aaaaa öle deme amaaaa topuklu ayakkabı candırrr :))) senin kayınvalden çok hevesli topuklu ayakkabıya herhalde özel günler olmazsa hiç kullanmam bende 5 aylık şişim canım kimseye demedim ondan koçişle akşam yürüyüşe çıkıyoruz :) hamiş taytı babet spor ayakkabı ohhh misss sadece ailem biliyor ama ailemin bildiğini kocişim bilmiyor :))) yoksa oda hemen yetiştirir didisine
canım bendede kese etrafı kanama var bebek rahime yerleşirken oluyormuş,bir hafta oldu ben öğreneli,bir haftadır dinleniyorum,progestan kullanıyorum çok şükür iyiyim,bence kafana takma,kendine dikkat et sadece ve ilaçlarını ihmal etme,eğer kanaman olursada hemen doktora git.bir sıkıntı olmaz merak etme.
bana normal folic verdi decaviti bilemedim....ciddi ciddi karnın çıktımı....ama yavrular daha en büyüğü 2-3 gramı bulmuştur...gazmıki acaba:26:
sağol canım ,eşim zaten böyle temiz değilim gibi hissederse istemez,ama ben kuruntu yapıyorum kendi kendime.
Kızlar bende de şişlik var karnımda Karnım in üst tarafında .ciddi ciddi Karnım çıktı ya masallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
KIZLAR KALP ATIŞINI DUYGUM. :) 6+3 günlük. 125 ATIYORMUŞ. NORMALİ 110 UN ÜSTÜYMÜŞ. ÇOK SEVİNDİM. ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN DİE DUALARIMM.
inşalahh MARTTA bende sizler gbi bebeğime kavuşacağım.
Kızlar bende de şişlik var karnımda Karnım in üst tarafında .ciddi ciddi Karnım çıktı ya masallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?