takma kafana akışına bırak...zaten tecrübeliymişsin..
progestan hap olarak mı kullanıyorsun canım.
evet canım 2 oğlum var.
ama hamilelikte böyle lekelenme ilk defa başıma geldi.
normalde hamilelik doğal bir süreç ve normal hayatına devam ediyorsun ama demek böyle riskli gebelik geçirmek de varmış kısmette.
evet canım hapını kullanıyorum.doktora sormadım ne kadar kullanayım diye.çok şaşkındım o gün ikiz bebek dediler şaşkınlıktan saf saf gezindim.bide devlet hastanesine yolladı özeldeki doktorum.düşünsene gittiğim doktorun adını bile bilmiyorum. Olmadı özeldeki doktoru arayıp bi sorayım ne kadar zaman daha kullanmalıyım diye...
ilahi kendi ailesine gizli söylemiş:)) ee ne zaman tüm kamuoyuna diyeceksiniz bakalım? ayy benim görümce sülaleye yaydı ilk günden böyle bişey yok yaa. ben daha kendi anneme demeden eşimin amcasının kızı biliyodu:)) her iftarda 3-5 kişiye söyleyip herkese yaydı karı sinir olduğumu da hissetti, korkuyo tabi yeni de, ama bişey olmaz ki diyo. acayip bi aile çevreleri var herkes birbiriyle yarışıyo bayram olacak ya, gelinim hamur işleri yaptı bakıııın, cicilerde giydi diye hava atılacak,normalde hep söylenir durur,şurayıda silmedin, sütlü tatlı da olaydı bilmemne. ama birini görünce kızım, yavrum, sen de yoruldun falan diyo kadın ya böyle bi oyunculuk görmedimayy neyse kaynana diyince kopuyorum ben
üstte kullanıcı konrol paneline gir....soldaa profil düzenleye gir....listeden aşağıya doğru inince tahmini doğum tarihini yazacak kısım var..tarihi yaz kaydet..yapamazsan şurayı incele http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=510711
rabbimin izniyle şu bikaç haftada geçse herşey yerli yerinde olucak...maşallah buara iki oğlun varmışyaşları kaç
canım çok net bişey diyemem doktor değilim ama kuzenimden biliyorum bağsura benziyo anlattığın o da hamile ve bağsur oldu hamilelerde oluyo ilk çocucuğumda oldu dedi doktora gitmiş çok kötü değilsen ilaç vermeyelim demiş ama herkesin durumu farklı tabi doktoruna sor canım bence
evet canım hapını kullanıyorum.doktora sormadım ne kadar kullanayım diye.çok şaşkındım o gün ikiz bebek dediler şaşkınlıktan saf saf gezindim.bide devlet hastanesine yolladı özeldeki doktorum.düşünsene gittiğim doktorun adını bile bilmiyorum. Olmadı özeldeki doktoru arayıp bi sorayım ne kadar zaman daha kullanmalıyım diye...
ben 35 yaşındayım,20 yaşında anne olmuştum.
büyük oğlum 15 yaşında ,küçük 6 yı bitirdi,bu yıl 1. sınıfa başlayacak inşaallah.
büyük liseye başlayacak,yani ikisinin de önemli zamanları.
canım bendede kese etrafı kanama var bebek rahime yerleşirken oluyormuş,bir hafta oldu ben öğreneli,bir haftadır dinleniyorum,progestan kullanıyorum çok şükür iyiyim,bence kafana takma,kendine dikkat et sadece ve ilaçlarını ihmal etme,eğer kanaman olursada hemen doktora git.bir sıkıntı olmaz merak etme.
çok çok sağol çok teşekkürler
maşaallah ikiz zor olur ama çok da güzel olur.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.
benim de ikiz olsaydı,2 oğlum var ,2 de kızım olurdu ne güzel:))
ben 35 yaşındayım,20 yaşında anne olmuştum.
büyük oğlum 15 yaşında ,küçük 6 yı bitirdi,bu yıl 1. sınıfa başlayacak inşaallah.
büyük liseye başlayacak,yani ikisinin de önemli zamanları.
sende genç yaşta anne olanlardanmışsın....bende genç anneolmak isterdim ama rabbim 31'de nasip etti...evet ikiside tam dönemlerinde biri ergenlikte biride ilk okul çağında....
sanırım bu şişlik herkesde var...
offf Allah kolaylık versin,bünyeden bünyeye değişiyo yan etkileri,ne zamana kadar kullanıcaz acaba...
evet canım ya kulağa hoş geliyo 2 tane birden ohh:) ama cok tedirginim 4 yaşında oğlum var.birden bire 3 çocuk annesi olucam allah nasip ederse.hala şaşkınım:)
Sağol canım. Allah razı olsun iyiki bu site ve sizler varsınız içim rahatladıAllah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin
AYNEN canım sizlerde iyiki varsınız insanın içi rahatlıyo burada.bende çok tedirgin oldum gecelerce uyumadım bebeklerim düşecek diye.yada biri düşerse diye.ama yok canım öyle kolaymı.kanama alanı zamanla küçülecek rahim tarafından emilecek yada vücut tarafından dışarı atılacak.ben böyle düşünüyorum.Aksini düşünmek istemiyorum.İnşallah atlatırız.Şu 12 haftayı bir bitirsek tamamdır Allahın izniyle...
progestanı kullan güzelce,ama yan etki yapıyo bilesin.uyku hali,halsizlik.gece yatmadan önce al birisini.
canım hayırdır, bebekle ilgili bir durum mu oldu, önceki msj lara bakamadım zamanım yoktu ama görünce merak ettim seni? =(Perşembe kontrolum var dualar ediyorum canim kanama alani gecmis hapi kullanma desin diye inşallah gecmistir senin lekelenme oldu mu benim pazartesi cok acik oldu gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?