2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

takma kafana akışına bırak...zaten tecrübeliymişsin..

evet canım 2 oğlum var.
ama hamilelikte böyle lekelenme ilk defa başıma geldi.
normalde hamilelik doğal bir süreç ve normal hayatına devam ediyorsun ama demek böyle riskli gebelik geçirmek de varmış kısmette.

progestan hap olarak mı kullanıyorsun canım.

evet canım hapını kullanıyorum.doktora sormadım ne kadar kullanayım diye.çok şaşkındım o gün ikiz bebek dediler şaşkınlıktan saf saf gezindim.bide devlet hastanesine yolladı özeldeki doktorum.düşünsene gittiğim doktorun adını bile bilmiyorum. Olmadı özeldeki doktoru arayıp bi sorayım ne kadar zaman daha kullanmalıyım diye...

rabbimin izniyle şu bikaç haftada geçse herşey yerli yerinde olucak...maşallah buara iki oğlun varmış yaşları kaç

bana baştan 15 gün kullan diye vermişti,lekelenme sonra başladı.
şimdi diğer kontrole kadar kullanıcam da sonrasını bilmiyorum,
çok uzun süre kullanan da varmış.

he valla gizli söledim ama kuzum benim ailem hayatta ben istemeden kimseye demes ki ayyyy al bendende o kadar yeminle nefret ediyorum rolcü insanlardan afedersin sen demiyormusun başkalarının yanında neden bölesin die ben olsam hiç dayanamam sölerim çokta tın valla kendini yorma canım senden bebeğinden değerli hiç bişey olamaz bırak talıları pasataları onlara kalsın söylensin dursun

rabbimin izniyle şu bikaç haftada geçse herşey yerli yerinde olucak...maşallah buara iki oğlun varmış yaşları kaç

ben 35 yaşındayım,20 yaşında anne olmuştum.
büyük oğlum 15 yaşında ,küçük 6 yı bitirdi,bu yıl 1. sınıfa başlayacak inşaallah.
büyük liseye başlayacak,yani ikisinin de önemli zamanları.

sağol canım gittiğimde soruyuyim bari İnşallah düzelir

maşaallah ikiz zor olur ama çok da güzel olur.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.
benim de ikiz olsaydı,2 oğlum var ,2 de kızım olurdu ne güzel:))

sende genç yaşta anne olanlardanmışsın....bende genç anneolmak isterdim ama rabbim 31'de nasip etti...evet ikiside tam dönemlerinde biri ergenlikte biride ilk okul çağında....

Sağol canım. Allah razı olsun iyiki bu site ve sizler varsınız içim rahatladı Allah'ım sağ salim kucağımıza almayı nasib etsin

maşaallah ikiz zor olur ama çok da güzel olur.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin.
benim de ikiz olsaydı,2 oğlum var ,2 de kızım olurdu ne güzel:))

evet canım ya kulağa hoş geliyo 2 tane birden ohh:) ama cok tedirginim 4 yaşında oğlum var.birden bire 3 çocuk annesi olucam allah nasip ederse.hala şaşkınım:)

Masallahhhh ay ne guzel ya erken yasta anne olmak .. Sizin gibileri gorunce gec kaldim diyorum ama iste sartlar boyle gelisti 26 yasinda anne olucam hatta sanirim dogdugunda 27 oluyorum aman yarebbim :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sende genç yaşta anne olanlardanmışsın....bende genç anneolmak isterdim ama rabbim 31'de nasip etti...evet ikiside tam dönemlerinde biri ergenlikte biride ilk okul çağında....

nasip canım planlarla olmuyor ki.
bana sorsan 30 a kadar evlenmeyecektim,çocuk da belki 1 tane .
ama erken yaşta aşık oldum deyip ailemi ikna ettim zar zor.
ve şimdi çok çocuklu olmanın çok iyi bir şey olduğunu savunuyorum:)
insan zamanla değişiyor demek ki:)
senin de yaşın daha genç ,kısmette varsa bebeğine kardeş de yaparsın inşaallah.

sanırım bu şişlik herkesde var...

bendede öyle ya,sanki 4-5 aylık hamile gibiyim.birde 2. hamileliğim benim karnım ilke göre daha hızlı çıkacak gibi.

kaç aydır diyet yapıyordum hamilelik öncesi...fakat şimdi anlıyorumki kilo şişlik falan değilde bebeğimin kalp atışını görmek,sağlıkla kucağıma almak herşeyden önemli.

birde sizdede varmı bilmiyorum çok evham yapıyorum sanki her an bebişe bişey olacak gibi..halbuki ilk hamileliğimde psikolojim ne kadar rahattı bu konuda..

offf Allah kolaylık versin,bünyeden bünyeye değişiyo yan etkileri,ne zamana kadar kullanıcaz acaba...

Perşembe kontrolum var dualar ediyorum canim kanama alani gecmis hapi kullanma desin diye inşallah gecmistir senin lekelenme oldu mu benim pazartesi cok acik oldu gecti

evet canım ya kulağa hoş geliyo 2 tane birden ohh:) ama cok tedirginim 4 yaşında oğlum var.birden bire 3 çocuk annesi olucam allah nasip ederse.hala şaşkınım:)

inşaallah nasib olsun canım.
görümcemin kızının da iki kızı vardı,biri 12 ,biri 9 yaşında.
erkek çocukta hep hevesi vardı,ikiz hamile kaldı ve şimdi 2 tane de oğlu oldu 1.5 yaşındalar:)

Perşembe kontrolum var dualar ediyorum canim kanama alani gecmis hapi kullanma desin diye inşallah gecmistir senin lekelenme oldu mu benim pazartesi cok acik oldu gecti
canım hayırdır, bebekle ilgili bir durum mu oldu, önceki msj lara bakamadım zamanım yoktu ama görünce merak ettim seni? =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…