bencede bunun yerine doğum iznini 1-2 ay daha uzatsalardı daha güzel olurduTabi ayrıntısı nasıl olur ilerleyen günlerde netleşir sanırım keşke 2 ay daha hic gitmeseydik
Yine de şükür buna da ne yapalımbencede bunun yerine doğum iznini 1-2 ay daha uzatsalardı daha güzel olurdu
benım mı oglum oluyor :)Aaaa Burcu ben rüyamda snei görüdm ki pek rüya hatırlamam
Uyanınca diyodum unutmayayım gidince anlatayım
Kızın değil oğlun olmuş
Bende diyorum ki bakim nasıl ne giydiriliyo bi kere ben giydirebilir miyim ?
Giydir diyosun ben alıştım zaten
Mavi beyaz bi zıbın giydiriyorum
Sarışın tombiş bi oğlun vardı çok tatlı
Hı hıbenım mı oglum oluyor :)
cnm korkutma benii :) şimdiye kadar hep kız dedıler degısmez dıı mı ? ayrıca erkek bebek hayırlı haber demek hayırlara vesıle olsun ınsallah
cnm korkutma benii :) şimdiye kadar hep kız dedıler degısmez dıı mı ? ayrıca erkek bebek hayırlı haber demek hayırlara vesıle olsun ınsallah
yok sa cocuk pembelere sarılacak :)Bilmem etrafta değişen çok hikaye duysam da bana mantıklı gelmiyo detaylı usg varken, iç organlar bile biliniyoken
Ben kendiminkini de erkek görmüştüm
Aminnn
yok sa cocuk pembelere sarılacak :)
Valla inş hepimize yetişir basbkn 2 ay içinde dedi ama bakalımNe zaman yürürlüğe giriyo bu söylenenler
Yoksa eskisi gibi söyleidkleriyle mi kalıcaklar
Ben süt iznimi haftada 1 gün toplu kullanmayı düşünüyorum Cuma mesela
mantıklı ben de erken cıkmayı dusunuyorum hergun ama senın dedıgın gıbıde yapabılırımNe zaman yürürlüğe giriyo bu söylenenler
Yoksa eskisi gibi söyleidkleriyle mi kalıcaklar
Ben süt iznimi haftada 1 gün toplu kullanmayı düşünüyorum Cuma mesela
Şimdi eve geldim. Kizcem 1484gr olmuş. Ben bu ay hiç kilo almamisim. Şeker çıkınca böyle oluyor kızımda oğlum gibi zayıf doğacak. Oğlum da 39 haftalık ken 2.760gr olarak doğmuştu. Sağlıklı olsunlar başka bir şey istememiyi yapmışsın bence bende herşeyi bir iki günde yaparım diye tüm eksikleri tamamlamayı bekliyordum ama şimdi elimdekileri yapayım eksikler gelince eklerim.Buarada randevudan sonra yaz bize.
mantıklı ben de erken cıkmayı dusunuyorum hergun ama senın dedıgın gıbıde yapabılırım
canım şeker olunca bebek iri olmaz mıŞimdi eve geldim. Kizcem 1484gr olmuş. Ben bu ay hiç kilo almamisim. Şeker çıkınca böyle oluyor kızımda oğlum gibi zayıf doğacak. Oğlum da 39 haftalık ken 2.760gr olarak doğmuştu. Sağlıklı olsunlar başka bir şey istemem
bende pazartesileri gelmiycem haftada bir gün öyle planlıyorummantıklı ben de erken cıkmayı dusunuyorum hergun ama senın dedıgın gıbıde yapabılırım
Şimdi eve geldim. Kizcem 1484gr olmuş. Ben bu ay hiç kilo almamisim. Şeker çıkınca böyle oluyor kızımda oğlum gibi zayıf doğacak. Oğlum da 39 haftalık ken 2.760gr olarak doğmuştu. Sağlıklı olsunlar başka bir şey istemem
Benim evim uzak 1,5+1,5 3 saat yolda gidiyo , bari 1 gün full vakit kazanayım
canım ben kamu diye duydum bunu eminmisin senCanım zaten daha çok özel sektör için yapmışlar. İzinden sonraki iki ayın yarı ücretini isyeri diğer yarısını da devlet verecekmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?