2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim de iş yakın çok şükür yürüyerek 10 dk kv de uzak sayılmaz o bakıcak bebeğe ben izindeyken onun orda işe başlayınca benim evimde böyle böyle büyüycek oğluşum

Sütün gelmezse ilk başta şekerli su ya da mama verirler kaşıkla bu yüzdendir

Cekirgee canim bisey kalmamis 6 subata ay bayilicam simdiiii bizimde bisi kalmadi gibi

Diğer türlü daha beter hangi gün olucak bilmesem daha çok tırsarım
Böyle 6 Şubatta çantamı alır annem ve eşimle giderim diyorum bi aksilik olmazsa
İçimde kalma şansı yok mecbur iki şıktan biri

Ama ote yandan iş yerınde dınlenıp cocuklarına cok daha kalıtelı bakanlarda var ama ben yapamadım

Bana da iri diye sende şeker olabilir demişlerdi
Geçen ayki kontrolde suyun fazla demişti dr bana test yaptık şeker çıktı. Ben zaten bekliyordum Oğluma hamile iken de çıkmıştı. Bu ay suyum normal seviyeye inmiş ama bebis biraz az kilo almış. Önceki kontrolümde 1009 gr idi şimdi 1484gr olmuş. Ben hiç kilo almamisim önceki kontrolde de 66 kilo idim. Şimdide aynı geldim

Geçmiş olsun
Biz de bebeklerde sağlıklı olalım da kilolar sorun değil

Pufff hava muhalefetlerinden dolayı randevumu salı gününe aldım inşallah kar yağmaz don olmaz : ( Kızımı çoook özledim : ((((

bizimde bir tane fenerbahçeli tulumumuz var soluyor onu tek elde yıkadım ben

bana da süt icemezsen kefir yoğurt ye dedi ayran ıc dedi ben de arada nesquıklı ıste ıcıyorum
Nesquiki çıcukken bile sevmezdim.ben okadar tatlı içecekleri sevmiyorum.
Ben tam zamanında gününde doğmuşum ona rağmen 2100 gr doğmuşum:) çocuklarım da bana benzicek belki...

simdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari
Hürriyetin haberine göre kapsam genişletilecek diyor.Zaten kamudakiler belli bir para alıyorlarmış.Düzenlemeler 1-2 ay içerisinde tamamlanacak önce doğanlar değil yasa sonrasında doğacaklar etkilenecek diyor.İnşallah 2 aya kadar çıkarda bende faydalanabilirim.En önemlisi kısmi çalışma inşallah gerçekleşir.Bana akp ye oy verdirtecekler nerdeyse :)

Kiloları takmayın kızlar bebek saglıklı olsunda onemlı degıl , bol bol sut vermeye bakın ilk bı kaç ayda tosuna doner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…