Sütün gelmezse ilk başta şekerli su ya da mama verirler kaşıkla bu yüzdendirDoğum Çantasında Bulunması Gerekenler
ANNE İÇİN:
- 2 ADET GECELİK
- 1 ADET PİJAMA TAKIMI
- 1 ADET TERLİK
- 4-5 ADET İÇ ÇAMAŞIRI
- 1 PAKET HİJYENİK PET
- DİŞ FIRÇASI-DİŞ MACUNU
- HAVLU
- TARAK,SAÇ TOKASI
- 2 ADET ÇORAP
- 1 ADET SABAHLIK,HIRKA VEYA ŞAL
BEBEK İÇİN;
- 3 ADET (YIKANMIŞ VE ÜTÜLENMİŞ) ZIBIN TAKIMI
- 3 ÇİFT YEDEK ELDİVEN
- 3 ÇİFT ÇORAP
- 3 ADET YEDEK ŞAPKA
- 2 ADET(1 TANESİ KALIN-1 TANESİ PAMUKLU) BATTANİYE
- 1 ADET ÇAY KAŞIĞI
- 1 ADEY ÇAY BARDAĞI
- 1 PAKET BEBEK BEZİ
- 1 PAKET SU BAZLI ISLAK MENDİL
- 5 ADET AĞIZ MENDİLİ
- kızlar benim gittiğim hastanenin sitesinde bunlar yazıyor. çay kaşığı ve çağ bardağı ne alaka anlamadım
İşte önemli
Sabah 1,5 akşam 1,5 saatim ölüyo benim
Cekirgee canim bisey kalmamis 6 subata ay bayilicam simdiiii bizimde bisi kalmadi gibi
çok güzel olmuş benim hala yok almadımkızımla benım lohusa taclarımızda hazır
Geçen ayki kontrolde suyun fazla demişti dr bana test yaptık şeker çıktı. Ben zaten bekliyordum Oğluma hamile iken de çıkmıştı. Bu ay suyum normal seviyeye inmiş ama bebis biraz az kilo almış. Önceki kontrolümde 1009 gr idi şimdi 1484gr olmuş. Ben hiç kilo almamisim önceki kontrolde de 66 kilo idim. Şimdide aynı geldimBana da iri diye sende şeker olabilir demişlerdi
ben ne yapıcam bilmiyorum
evim ters yerde ve uzak düşün düşün sıkıldım.
bana da süt icemezsen kefir yoğurt ye dedi ayran ıc dedi ben de arada nesquıklı ıste ıcıyorumEvet sut zaten bı lıtre içmek gerekıyor demıştı doktor ıkızlere hamıleyken, bende yarım anca demıştım vıtamın vermıştı
Geçen ayki kontrolde suyun fazla demişti dr bana test yaptık şeker çıktı. Ben zaten bekliyordum Oğluma hamile iken de çıkmıştı. Bu ay suyum normal seviyeye inmiş ama bebis biraz az kilo almış. Önceki kontrolümde 1009 gr idi şimdi 1484gr olmuş. Ben hiç kilo almamisim önceki kontrolde de 66 kilo idim. Şimdide aynı geldim
aynen canım oyle bır sey olurkı planlar tersıne doner hıc bellı olmazSağ slaim doğurlaımda onu sonra düşünürüz boşver
sağolsun annemın komsusunun kızı yaptı annem almıs malzemeleriniçok güzel olmuş benim hala yok almadım
bizimde bir tane fenerbahçeli tulumumuz var soluyor onu tek elde yıkadım benya kafam çok karıştı
sabah sabah aklıma geldi de
oğluşumun bir takımı biliyorsunuz fb li sarı
diğeri beyaz lacivert çizgili
beşli takımın birtanesi yeşilli beyazlı falan
hepsini birlikte atsam solar mı acaba renkleri..
Nesquiki çıcukken bile sevmezdim.ben okadar tatlı içecekleri sevmiyorum.bana da süt icemezsen kefir yoğurt ye dedi ayran ıc dedi ben de arada nesquıklı ıste ıcıyorum
O gelin kaşarmış:))))Gelin ata binmiş ya nasip demiş
Hürriyetin haberine göre kapsam genişletilecek diyor.Zaten kamudakiler belli bir para alıyorlarmış.Düzenlemeler 1-2 ay içerisinde tamamlanacak önce doğanlar değil yasa sonrasında doğacaklar etkilenecek diyor.İnşallah 2 aya kadar çıkarda bende faydalanabilirim.En önemlisi kısmi çalışma inşallah gerçekleşir.Bana akp ye oy verdirtecekler nerdeyse :)simdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?