Öff hiç de sevmem etekli seyleri giymeyi. Gecelik/elbise/etek vs hiç aram yok bunlarla
insan derki bugun gelme hadı geldın erken cık aksam karanlıga kalma bıraz da ınsanlık bencevalla iş verenlerede ciddi yaptırımlar yaptırılması gerek. Kamuda hamişler salıdan beri izinli bir kar kış demeden geliyoruz.Kimsenin sen hamilesin gelme dediği yok
Benim bebeklerim zayıflar.usg kağıdına baktım özellikle karın çevreleri geride.ama doktor bişi dememişti.sadece preeklemsiden dolayı gelişim gerilicek bir de ikizler diye demişti.ben uzun zamandır iştahsızım.şekerim iyi çıkmıştı ama yinede çok dikkat ediyorum hep.tansiyon yüznden de diyetteyim.çocuklara kilo aldırma şansım var mı benim.ben onlar depolardan alır diye düşünüyodum hep ama benim yapabileceğim bişi varmı kızlar...
Sezeryan isityorum dedim
O zaman 6 Şubat itibariyle olur dedi
simdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari
ben kamudayım ama yazılanlardan da hiç bişey anlamadımki .şu kar tatili izinleride işyerindekilerin insafı birazda bizler idari izinli sayıldık gitmedik ama bizim hastanede özel alışan işçi arkadaşlarda gitmedi işeTürkiye yaşlanma bakımından hızlı bir trend takip ediyor. Ailenin korunması ve nüfus dinamizminin korunması kadınların ve aile hayatımızın desteklenmesi zaruretini getiriyor. 500 aile için bir sosyal hizmet görevlisi düşecek şekilde bölgelere ayrılacak Türkiye. 5000 yeni personel alacağız. Psikolojik destek ve rehberlik alanı, sosyoloji, sosyal hizmet alanlarında 5 bin eleman istihdam edecekler. 500 aileyi sürekli tarayacaklar. Üzerlerindeki GPS ile bu elemanların bu ailelerle yaptıkları iletişimi biz de takip edeceğiz.
Doğum nedeniyle ücretsiz izinde geçen sürelerin derece kademe ilerlemesinde kullanılmasını sağlayacağız. Erkeklerin askerlikten kazandıkları hak gibi kadınlar da doğumdan aynı hakkı sağlayacaklar. Doğuma bağlı yarı zamanlı çalışma izni ile ilgili düzenleme yapacağız. Analık izni bitiminden sonra ilk çocuk için 2 ay, 2.’nci çocuk için 4 ay olmak üzere yarı zamanlı çalışma izni getireceğiz. Aradaki fark kesintiye uğramayacak. Tam ücret alarak yarı zamanlı çalışacaklar.
0-12 ay bebekleri evlat edinenleri de aynı kapsama alacağız. Çoğul gebelik halinde de bütün bu süreler her bir çocuk için birer ay uzatılacak. Annelik gibi kutsi bir misyonu üstlendiği annenin çocukla bir arada yaşama süresini uzatacağız. Çocuk okul çağına gelene kadar ebeveynlere kısmı çalışma düzeni gelecek. Annelere 30 saate kadar kısmi çalışma hakkı getireceğiz. Hem iş garantisi devam edecek. Prematüre doğum ve annenin vefatı halinde izinler yeniden düzenlenecek. Anne doğum esnasında hayatını kaybetmişse aynı haklar babaya sağlanacak. Prematüre doğum söz konusu ise bebeğin daha fazla bakıma ihtiyacı var. 7.5 aylık doğmuşsa 1.5 ay bu izinlerden sayılmayıp eklenecek. İşçiye eşinin doğum yapması halinde 5 gün izin vereceğiz. Cumartesi Pazar da girdiği için net bir hafta anlamına gelir.
Çocuğun yüzde 70 oranında engelli olması halinde ebeveynlerden birine bir yıl içinde 10 gün izin hakkı gelecek. Kendisi ve eşin kamuda çalışan kadının doğum yapması halinde şu anda 192 TL yardım yapıyor ve bu para da babanın hesabına yatırılıyor. Bu para annenin hesabına yatırılacak. Bundan sonra memurlar için söz konusu olan bu uygulama genişliyor. Her bir anne doğum yaptığı anda ilk çocukta 300 TL, ikinci çocukta 400, üçüncü çocukta 600 tl doğrudan anneye yardım ulaşacak.
6 şubatta alcaklarmı bebeğini canım ay bir aydan az kalmış heyecanlımısınKızlar mobilya beşiğe böyle bişey mi alınıyo yatak ?
http://www.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-45845
6 şubatta alcaklarmı bebeğini canım ay bir aydan az kalmış heyecanlımısın
Cikar cikar merak etme. Hayirlisiyla ikrani kucagina aldiginin haberini aliriz ibs.HEM HEYECAN HEM KORKU VAR
KANIM İYİ ÇIKAR BU SEFER İNŞ, ÇÜNKÜ VAKİT KALMIYO
canım zaten ilk altı ay süt iznimiz den dolayı öğlene kadar çalışıyoruz ki kamuda değişen ne ben onu çok anlayamadım açıkcasıKızlar herkese merhababiraz önce haberleri dinledim çok sevindim yeni aile paketi açıklandı bir iki ay içinde kabul edilecekmis inş bizi de kapsar dogum izinden sonra yarım gün çalışarak ve aynı parayı alarak 2 ay daha bebislerimizle olabileceğiz bu ilk çocuk için tabi. Eğer 2. Bebiş se 4 ay 3.yse 6 ay
Bizim okulda bebeğe süt verip geri okula dönmek zorundaydin şimdi ya öğleden sonra ya da öğleden önce gelene gerek kalmayacak sanırım ben öyle algıladımcanım zaten ilk altı ay süt iznimiz den dolayı öğlene kadar çalışıyoruz ki kamuda değişen ne ben onu çok anlayamadım açıkcası
çift yönArabalarınız çift yönlü mü
ozel sektoru kapsıyormuKızlar herkese merhababiraz önce haberleri dinledim çok sevindim yeni aile paketi açıklandı bir iki ay içinde kabul edilecekmis inş bizi de kapsar dogum izinden sonra yarım gün çalışarak ve aynı parayı alarak 2 ay daha bebislerimizle olabileceğiz bu ilk çocuk için tabi. Eğer 2. Bebiş se 4 ay 3.yse 6 ay
Canım zaten daha çok özel sektör için yapmışlar. İzinden sonraki iki ayın yarı ücretini isyeri diğer yarısını da devlet verecekmisozel sektoru kapsıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?