2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla iş verenlerede ciddi yaptırımlar yaptırılması gerek. Kamuda hamişler salıdan beri izinli bir kar kış demeden geliyoruz.Kimsenin sen hamilesin gelme dediği yok
insan derki bugun gelme hadı geldın erken cık aksam karanlıga kalma bıraz da ınsanlık bence

Bulgur ve tahinin anne karnındaki çocuklara kilo aldırdığını duymuştum canım

simdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari

ben kamudayım ama yazılanlardan da hiç bişey anlamadımki .şu kar tatili izinleride işyerindekilerin insafı birazda bizler idari izinli sayıldık gitmedik ama bizim hastanede özel alışan işçi arkadaşlarda gitmedi işe

Kızlar herkese merhaba biraz önce haberleri dinledim çok sevindim yeni aile paketi açıklandı bir iki ay içinde kabul edilecekmis inş bizi de kapsar dogum izinden sonra yarım gün çalışarak ve aynı parayı alarak 2 ay daha bebislerimizle olabileceğiz bu ilk çocuk için tabi. Eğer 2. Bebiş se 4 ay 3.yse 6 ay

canım zaten ilk altı ay süt iznimiz den dolayı öğlene kadar çalışıyoruz ki kamuda değişen ne ben onu çok anlayamadım açıkcası

Ucretsiz izinlerde de kademe artışımiz devam edecekmisiz ve doğum izinlerimiz de emekliliğe yansitilacakmis isteyenler de 5.5 yila kadar kısmi zamanlı calisabilecek haftada 30 saat

canım zaten ilk altı ay süt iznimiz den dolayı öğlene kadar çalışıyoruz ki kamuda değişen ne ben onu çok anlayamadım açıkcası
Bizim okulda bebeğe süt verip geri okula dönmek zorundaydin şimdi ya öğleden sonra ya da öğleden önce gelene gerek kalmayacak sanırım ben öyle algıladım

ozel sektoru kapsıyormu

Tabi ayrıntısı nasıl olur ilerleyen günlerde netleşir sanırım keşke 2 ay daha hic gitmeseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…