- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
bizim günahımız ne ?simdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari
valla iş verenlerede ciddi yaptırımlar yaptırılması gerek. Kamuda hamişler salıdan beri izinli bir kar kış demeden geliyoruz.Kimsenin sen hamilesin gelme dediği yokbizim günahımız ne ?
Sezeryan isityorum dedim
O zaman 6 Şubat itibariyle olur dedi
Yaa iyi haber bizim icin peki bir kereligine mi surekli yardim mi cunku normalde de cocuk yardimi yapiliyor ama 32 tl bozdur bozdur harca yanisimdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari
Canım sen iki hafta daha çalışıp izne mi ayrılıyorsun artık
6 Şubattan sonra sen hangi gün istersen o zaman olacka sanırım hayırlısı olsun hazırlıkların tamam diye biliyorum.
normalde olsa sezeryan da olsa gecelik çok. Zor ilk.gun yatacaksin zaten gecelik yatarken siyrilir bir tek pijama üstü giyiyorsun altı. Kalıyor ayağa kalkacağın zaman da altını giyiyorsun yine kendiniz bilirsinizBen de almadım henüz :)
Ama eltim kızdı bana. Pijama giyemiceksib ilk günler dedi. Sonrası icin tabi lazım :)
Evet 26 Ocak sonmuş benim bugün sordum hastaneye
Aciller tamma
Araba+puset, yatak+uyku seti kaldı bu hafta halledicez inşallah
Evet 26 Ocak sonmuş benim bugün sordum hastaneye
Aciller tamma
Araba+puset, yatak+uyku seti kaldı bu hafta halledicez inşallah
ya bende gecelik almadım alayım bari de kızlar bu artışın sitesindeki lohusa geceliklerinin emzirme yeri nerede bilen varmı bi desin ya göremedim ben
ayakta kalmayacaksin fazla oturur pozisyonda olmayacaksa uzanıp dinlen dedi canim bebek doğum pozisyonu aldığından dikkatli ol dedi kafayı çok dayamis yüzünü bile göremedik. Bir de ben geçen hafta yardimcim ayrıldığı için çok ayakta kaldım 3.5 yaşında da oğlum var dinlenmek çok zordudoktora sordunmu canım geçmesi için ne yapılmalı diye.baskıdan herkeste olma ihtimali olan bişi şuan yok bende ama en azından bilgim olsun diye soruyorum.
canım çok az kalmış inşallah değerlerinde yükselirde hayırlısıyla kucağına alırsın İkra'yıSelam kızlar kontrol günümdü
Maalesef doktorum giidyomuş
Çok şanssızım doktor konusunda
Tüp bebek üzerine bi eğitime gidicekmiş, başka hastanede bile değil yani
Tansiyon ve bebek iyi dedi
İğnelerim bitttikten 15 gün sonra da kan verecekmişim
16.01.2015 te de NST ye girersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?