walla bende öyleyimm
Ne güzel senin gibi olmak isterdim ben tam olarak eşin gibiyim takıntılı bi tipim eşime baya bi zindan ediyorum hayatı farkindayim ama engel olamiyorum kendime. Erken olursun diyo esimdeBi de bendne çok eşim bunalıma girdi bizde
Ben mi fazla gamsızım bilmiyorum da
Tiroid bana dendi, düşük vs. olabilir dendi
Kansızlık bana dendi, devam da ediyo
Eşim madalyon hastalığına tutuldu cildin de bişiler çıktı
Bugün de nörolojiye gitti, dmeişler bişey yok stres var sende tomografin temiz
Dedim bi de sen hamile olsna yanmıştık
Ben depresif olmayı sevmem, iyi yanından bakmaya çalışırım da
Eşim takıntılı bi tip, karşıdaki tablo yamuksa onu düşünür utanmasa kalkıp düzeltir
Ama ben sevmem böyle şeyler, 3 günlük dünya Allah gçeim vermiş bebek vermiş belamızı aramıyosak şükredelim derim hep
neden oturarak ütülemedinki minicik şeyler zateneşinde yardım etsin ama ütüleme kısmı ayakta durduğun için fena bacak bel ağrısı yapıyor , sabit durduğun için hissetmiyorsun yürümeye başlıyınca ay bacakalarım ay belim dedim kalanını eşim ütüledi :)
Bende öyle düşünüyorum cuma günü kullanıcamNe zaman yürürlüğe giriyo bu söylenenler
Yoksa eskisi gibi söyleidkleriyle mi kalıcaklar
Ben süt iznimi haftada 1 gün toplu kullanmayı düşünüyorum Cuma mesela
kızlar nasıl yetişicek bu kadar şey yaa
arkadaşım sabah sabah bana telaş verdi iyimi..
Aslındabu bi hastalık biliyo musun
Obsesif kompulsif bozukluk
Ama eşim ileri değil diye gitmiyo
Ben olsam giderdim, gitmeyince ilerlemez mi
Hayatınızı zorlaştıran bişey sonuçta
Sen nasil yetisecek diyorsan ben napim
Sizler hastane cantasi hazirlamaya basladiniz benim daha bikac bebek kitafeyi bana bi atlet sutyen,bir iki bise var , baskads bise yok eksik coknasil yetisecek hic bilmiyorum artik cok kafama takilmaya basladi
Benim doktorum eğer şeker hastasıysa anne bebeğin göbek çevresi olması gereken haftadan ileri olur dediBende şeker olunca bebek ırı olur dıye bılıyorum
bencede bunun yerine doğum iznini 1-2 ay daha uzatsalardı daha güzel olurdu
Gordum gayet iyi neyin varki:)gördün mü resmi mi
Gordum gayet iyi neyin varki:)
Ben 64 kalmistim hamile sanki srndr oleydi dimi
Zaman daraldı araba ve yatak almam lazım da yanlış bişey almıyım diye soruyorum
Olmadı eve sipariş veririm
http://www.e-bebek.com/joie-aire-luxx-travel-sistem_JOI-T0926ABLDB000
bu kampanyadaymış ta çift yön değil sanırım ?
hayırlısı olsun ben biraz takıntılı bi tipim maaleseff
yetişir inşallah benden 3 hafta küçüksün sen..
Bencede zayıflama topiği yapalım benimde şimdiden 17aahhh o yanlar pantolonlarda yapıyor malesF ne kadar zayF olsanda oluyor vereceğiz inşallah 14 kiloları zayıFlama topiklerinde
Sezeryan olacsk benim ,
Bende hersryim onceden hazir olsun isteyenlerdenim asiri olmasada takintiliyimdir bende , ama bazen bazi seyler istedigimiz gibi gitmiyorhayirlisi diyip bekliyorum ins 1-2 hafta sonra eksiklerimizi gidermeye baslayacagiz
ne zaman yürürlüğe girecek acaba kadına mı erkegemi verirlerki .hazır devlet para veriyor alalım bir açıgı kapatırsimdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari
evet canım 64 le kalmıştım şuan 74 üm :))
daha 1,5 ay var doğuma
vallaedersin canım sıkıntı yapma 3 hafta var aramızda ooo 3 hafta da neler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?