2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel senin gibi olmak isterdim ben tam olarak eşin gibiyim takıntılı bi tipim eşime baya bi zindan ediyorum hayatı farkindayim ama engel olamiyorum kendime. Erken olursun diyo esimde

neden oturarak ütülemedinki minicik şeyler zaten

kızlar nasıl yetişicek bu kadar şey yaa
arkadaşım sabah sabah bana telaş verdi iyimi..

Sen nasil yetisecek diyorsan ben napim
Sizler hastane cantasi hazirlamaya basladiniz benim daha bikac bebek kitafeyi bana bi atlet sutyen,bir iki bise var , baskads bise yok eksik cok nasil yetisecek hic bilmiyorum artik cok kafama takilmaya basladi

Aslındabu bi hastalık biliyo musun
Obsesif kompulsif bozukluk
Ama eşim ileri değil diye gitmiyo
Ben olsam giderdim, gitmeyince ilerlemez mi
Hayatınızı zorlaştıran bişey sonuçta

inanmazsın kupanın altına çay tabağı koyuyorum
eşim damlatmasın diye illa yerli yerinde olucak
küçük veya büyük gelmiycek evde onu arıyorum
eşimde sen iyi değilsin demetriaa
buna da kafamı yoruyosun diyoo

hayırlısı olsun ben biraz takıntılı bi tipim maaleseff
yetişir inşallah benden 3 hafta küçüksün sen..

Ebebekte nuna marka varfi bi ara kampanyayla 750 ye inmisti onu begenmistik de erken diye almamistik simdi bitmis kampanya

Chicco liteway alicam puseti taktiginda 1 yasina kadar bebek sana bakiyor
Ama onu cikardiktan sonra tek yonlu, 1 yasindan sonra ztn disari bakmak ister dediler

hayırlısı olsun ben biraz takıntılı bi tipim maaleseff
yetişir inşallah benden 3 hafta küçüksün sen..

Sezeryan olacsk benim ,
Bende hersryim onceden hazir olsun isteyenlerdenim asiri olmasada takintiliyimdir bende , ama bazen bazi seyler istedigimiz gibi gitmiyor hayirlisi diyip bekliyorum ins 1-2 hafta sonra eksiklerimizi gidermeye baslayacagiz

Sut iznini toplu olarak kullanamıyoruz diye biliyorum.yani sadece saatini ayarlayabiliyoruz yanlismi biliyorum inşallah yanlis biliyorumdur

Sezeryan olacsk benim ,
Bende hersryim onceden hazir olsun isteyenlerdenim asiri olmasada takintiliyimdir bende , ama bazen bazi seyler istedigimiz gibi gitmiyor hayirlisi diyip bekliyorum ins 1-2 hafta sonra eksiklerimizi gidermeye baslayacagiz

edersin canım sıkıntı yapma 3 hafta var aramızda ooo 3 hafta da neler oluyor.

simdi basbakan konusma yapıyor eşi ve kendisi kamuda çalışan çiftlere ilk cocukta 300 ikincide 400 3.de 600 tl para yardımı yapılacakmıs. Kamuda çalışmıyoruz diye ölelim bari
ne zaman yürürlüğe girecek acaba kadına mı erkegemi verirlerki .hazır devlet para veriyor alalım bir açıgı kapatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…