2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kiloları takmayın kızlar bebek saglıklı olsunda onemlı degıl , bol bol sut vermeye bakın ilk bı kaç ayda tosuna doner
Ama nette baktım.karın çevresinin geriden gelmesi iyi değil diyolar.hatta buyüzden erken alabiliyolarmış çocukları.içerde işler yolunda değil demektir diyo nette

Geçmiş olsun
Biz de bebeklerde sağlıklı olalım da kilolar sorun değil
Bencede önceden tecrübe sahibi olunca sorun yapmiyorsun. Oğlum 2.760gr gr ve 49 cm doğmuştu. Sonra hızla büyüdü maşallah. Bir ayda boyu 55 cm oldu. Oysa 53 cm 4250 gr doğan bebekler bile bu hızla buyumedi. Hatta boyları bir ayda 2 cm uzadı kilo alımları durdu.

Bi de bendne çok eşim bunalıma girdi bizde
Ben mi fazla gamsızım bilmiyorum da
Tiroid bana dendi, düşük vs. olabilir dendi
Kansızlık bana dendi, devam da ediyo

Eşim madalyon hastalığına tutuldu cildin de bişiler çıktı
Bugün de nörolojiye gitti, dmeişler bişey yok stres var sende tomografin temiz
Dedim bi de sen hamile olsna yanmıştık

Ben depresif olmayı sevmem, iyi yanından bakmaya çalışırım da
Eşim takıntılı bi tip, karşıdaki tablo yamuksa onu düşünür utanmasa kalkıp düzeltir
Ama ben sevmem böyle şeyler, 3 günlük dünya Allah gçeim vermiş bebek vermiş belamızı aramıyosak şükredelim derim hep

Kızlar kızıma cok mu fenalık edıyorum herkez oyle dıyor uvey mı bu dıye, ıkız ogullarımın rengarenk bır suru kıyafetı var oyle mavı de degıl yanı, ben sevmem zaten erkege mavı kıza pembe dayatmasını, kızıma lıla ve pembe ıkı tulum aldım lila pembe ıkı battanıye aldım , dıgerlerını oglanlardan ayarlayacam herkez bunumu aldın dıyor

bende aynen çok takıntılı bi tipim..

Yok neslihancım okadar değil:))
Evlilik teşvikinden bahsediyodu 26 yaş üstüne yok diyo.b.bakan çünkü geç evliliğe teşvik olurmuş.iyide 24 te üni bitiriyo insanlar sonra askerlik derken teşvik kaçar.işte okumasın kızlar hemen evlensin derdi ya.ayrıca tüm bebekleri kapsamalı.birde ilk çocuğa yarım ikinciye yarım üçüncüye tam altın verceklermiş.2 tam altınla büyürmü 3 çocuk.avrupa gibi çocuk başı maaş bağlasınlar,4 çocuk doğuranı emekli etsinler o zaman ben de vericem oy:))

ilk kızımda gögüs yarası olunca kalkan almıştım ama hiç kullanamadım ben

Ama nette baktım.karın çevresinin geriden gelmesi iyi değil diyolar.hatta buyüzden erken alabiliyolarmış çocukları.içerde işler yolunda değil demektir diyo nette
Oğlum da Prof dr gidiyordum. Karın çevresi 2 hafta geriydi. Çok iyi kontrol etti. Hatta son iki hafta sadece 100 gr aldı ama çok şükür sağlıklı hiç bir problemi olmayan bir bebek olarak doğdu. Tek problemimiz biraz zayiftik onuda 2 ayda hallettik

naylon ip değilde kurdele ile bağlayınca açılmıyor

he anladım canım allah kolaylık versin. umarım dinlenince iyi gelir ama normal doğumda da tekrar nüksedebilir ıkınmaktan dolayı bende kara kara düşünüyorum.normal istiyorum da bakalım nasıl olacak.

İyi ozaman canım ya yapı demekki.bende 2100 gr doğmuşum ama çok sağlıklıymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…