nasıl içine sinecek cnm kimin ellediğini nerde üretildiğini yerlere düşüp düşmediğini bilemezsin.ben herşeyimi yıkadım pijamaları ütüledim astım dolababen kendı esyalarımı yıkamadım. yıkamayı dusunmuyorum
Ama nette baktım.karın çevresinin geriden gelmesi iyi değil diyolar.hatta buyüzden erken alabiliyolarmış çocukları.içerde işler yolunda değil demektir diyo netteKiloları takmayın kızlar bebek saglıklı olsunda onemlı degıl , bol bol sut vermeye bakın ilk bı kaç ayda tosuna doner
Bencede önceden tecrübe sahibi olunca sorun yapmiyorsun. Oğlum 2.760gr gr ve 49 cm doğmuştu. Sonra hızla büyüdü maşallah. Bir ayda boyu 55 cm oldu. Oysa 53 cm 4250 gr doğan bebekler bile bu hızla buyumedi. Hatta boyları bir ayda 2 cm uzadı kilo alımları durdu.Geçmiş olsun
Biz de bebeklerde sağlıklı olalım da kilolar sorun değil
ne yapacaklarki evlilik cüzdanınıIlk doğumum dada evlilik cüzdanı istememislerdi. Ama bu hastane istermi bilmiyorum
Bi de bendne çok eşim bunalıma girdi bizde
Ben mi fazla gamsızım bilmiyorum da
Tiroid bana dendi, düşük vs. olabilir dendi
Kansızlık bana dendi, devam da ediyo
Eşim madalyon hastalığına tutuldu cildin de bişiler çıktı
Bugün de nörolojiye gitti, dmeişler bişey yok stres var sende tomografin temiz
Dedim bi de sen hamile olsna yanmıştık
Ben depresif olmayı sevmem, iyi yanından bakmaya çalışırım da
Eşim takıntılı bi tip, karşıdaki tablo yamuksa onu düşünür utanmasa kalkıp düzeltir
Ama ben sevmem böyle şeyler, 3 günlük dünya Allah gçeim vermiş bebek vermiş belamızı aramıyosak şükredelim derim hep
Yok neslihancım okadar değil:))Hürriyetin haberine göre kapsam genişletilecek diyor.Zaten kamudakiler belli bir para alıyorlarmış.Düzenlemeler 1-2 ay içerisinde tamamlanacak önce doğanlar değil yasa sonrasında doğacaklar etkilenecek diyor.İnşallah 2 aya kadar çıkarda bende faydalanabilirim.En önemlisi kısmi çalışma inşallah gerçekleşir.Bana akp ye oy verdirtecekler nerdeyse :)
cımbıza çok güldüm ya o ara nerden aklına gelecek.bi zahmet evden çıkmadan halletsin kaşını başınıbazıları abartıp cımbız bile yazmış
o an sanmıyorum aklıma cımbız gelsin benim :)
ilk kızımda gögüs yarası olunca kalkan almıştım ama hiç kullanamadım benbence araştırın göğüs kalkanıda çok önemli bir yara olursa çok feci acısı oluyormuş,, o engelliyormuş bunuben aventin aldım ve kesinlikle onuda koyacağım çantama ,, bi de göğüs ucu kremi canım onuda koy
Oğlum da Prof dr gidiyordum. Karın çevresi 2 hafta geriydi. Çok iyi kontrol etti. Hatta son iki hafta sadece 100 gr aldı ama çok şükür sağlıklı hiç bir problemi olmayan bir bebek olarak doğdu. Tek problemimiz biraz zayiftik onuda 2 ayda hallettikAma nette baktım.karın çevresinin geriden gelmesi iyi değil diyolar.hatta buyüzden erken alabiliyolarmış çocukları.içerde işler yolunda değil demektir diyo nette
naylon ip değilde kurdele ile bağlayınca açılmıyorGünaydın.
Ben file olarak ip perde filesi vardı evde fermuarlı onu kullandım ve çok rahat oldu.ama eşim açarken fermuarını koparmış çöpe gitti malesef.bebek filelerinde fermuarlı olan var mı kızlar.bağlamalılar açılır bence makinede
Bilmiyorum buradan bir arkadaş birinden istemisler demiştine yapacaklarki evlilik cüzdanınıbendende istememişlerdi
he anladım canım allah kolaylık versin. umarım dinlenince iyi gelir ama normal doğumda da tekrar nüksedebilir ıkınmaktan dolayı bende kara kara düşünüyorum.normal istiyorum da bakalım nasıl olacak.ayakta kalmayacaksin fazla oturur pozisyonda olmayacaksa uzanıp dinlen dedi canim bebek doğum pozisyonu aldığından dikkatli ol dedi kafayı çok dayamis yüzünü bile göremedik. Bir de ben geçen hafta yardimcim ayrıldığı için çok ayakta kaldım 3.5 yaşında da oğlum var dinlenmek çok zordu
cımbıza çok güldüm ya o ara nerden aklına gelecek.bi zahmet evden çıkmadan halletsin kaşını başını
cnm sen normal dogum mı yaptınbizimde bir tane fenerbahçeli tulumumuz var soluyor onu tek elde yıkadım ben
bende aynen çok takıntılı bi tipim..
74 kilo ben :)))
İyi ozaman canım ya yapı demekki.bende 2100 gr doğmuşum ama çok sağlıklıymışımOğlum da Prof dr gidiyordum. Karın çevresi 2 hafta geriydi. Çok iyi kontrol etti. Hatta son iki hafta sadece 100 gr aldı ama çok şükür sağlıklı hiç bir problemi olmayan bir bebek olarak doğdu. Tek problemimiz biraz zayiftik onuda 2 ayda hallettik
Çok zor ya öyle yaşamak
Eşime de diyorum kendine ediyosun
Tablo yamukmuş, merdivende kaç basamak varmış düşüne düşüne bunu mu düşünüyosun erken yaşlanıcan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?