Ben hasta kilodu var ondan alıcam galiba bir pakette 10 tane var yeter gibi.gecelik filan bende giyemem ama bez mantıklı geldi kanama filn durumunda pedden rahat olucak gibi
Ne güzel senin gibi olmak isterdim ben tam olarak eşin gibiyim takıntılı bi tipim eşime baya bi zindan ediyorum hayatı farkindayim ama engel olamiyorum kendime. Erken olursun diyo esimde
inanmazsın kupanın altına çay tabağı koyuyorum
eşim damlatmasın diye illa yerli yerinde olucak
küçük veya büyük gelmiycek evde onu arıyorum
eşimde sen iyi değilsin demetriaa
buna da kafamı yoruyosun diyoo
işyeri ile alakalı o özelde konusursan verırlerSut iznini toplu olarak kullanamıyoruz diye biliyorum.yani sadece saatini ayarlayabiliyoruz yanlismi biliyorum inşallah yanlis biliyorumdur
Sezeryan olacsk benim ,
Bende hersryim onceden hazir olsun isteyenlerdenim asiri olmasada takintiliyimdir bende , ama bazen bazi seyler istedigimiz gibi gitmiyorhayirlisi diyip bekliyorum ins 1-2 hafta sonra eksiklerimizi gidermeye baslayacagiz
Olsun , kilo sonra verilur ya hic takilma bence kiloya 20 kili alan arkadsslarim var incecikler valla
valla
Oyle tabi ,
Bebişine maşallahSelam kızlar kontrol günümdü
Maalesef doktorum giidyomuş
Çok şanssızım doktor konusunda
Tüp bebek üzerine bi eğitime gidicekmiş, başka hastanede bile değil yani
Tansiyon ve bebek iyi dedi
İğnelerim bitttikten 15 gün sonra da kan verecekmişim
16.01.2015 te de NST ye girersin dedi
Valal kızlar kendinize yaızk eiyosunuz
Elinizde değildir mutalaka ama birazda olumlu düşünmeye svek edin kendinizi
Bizim burda mesela 20yıl tüp bebek tedavisi görmüş insna vardı
Bne hamile kalınca bin şükür diyorum bu yüzden
Eşime göre kansızım ya ameliyatta bişey olsa ? ( O kandna bile korkar )
Dedim iyi ki sen değil de ben hamileyim yoksa yanmıştık
Hastanede beklerken bile stres oluyo, sanırsın ben beklemiyorum
Ona pek fırsta vermiyorum, yoksa daha neleri takıp dillendirir
Sen erken yaşlanjıcan ben genç kalıcam sen bilirisn diyorumbiraz gaza gelir belki diye
Sut iznini toplu olarak kullanamıyoruz diye biliyorum.yani sadece saatini ayarlayabiliyoruz yanlismi biliyorum inşallah yanlis biliyorumdur
Tamam bende senin gibi yapıcam zaten bana kömür makarna da vermediler oy moy çıkmaz benden :))).hedefleri daha yüksek tutucam.bu paket 1-2 aya yasalaşır.Çünkü seçim yatırımı.Asgari ücrete Toplamda % 12,2 zam verdiler mesela başladılar yatırım yapmaya.Bakıcı ücreti 1000,00 tl verdiler 3-4 ileydi sanırım.Orda da izmir ve antalya dikkat cekici. bu yasada en kısa sürede yasalaşır.Zira genel seçim 07 haziran 2015 den önce yapılmak zorunda.Yok neslihancım okadar değil:))
Evlilik teşvikinden bahsediyodu 26 yaş üstüne yok diyo.b.bakan çünkü geç evliliğe teşvik olurmuş.iyide 24 te üni bitiriyo insanlar sonra askerlik derken teşvik kaçar.işte okumasın kızlar hemen evlensin derdi ya.ayrıca tüm bebekleri kapsamalı.birde ilk çocuğa yarım ikinciye yarım üçüncüye tam altın verceklermiş.2 tam altınla büyürmü 3 çocuk.avrupa gibi çocuk başı maaş bağlasınlar,4 çocuk doğuranı emekli etsinler o zaman ben de vericem oy:))
aynen canım vallabizde hallettik son haftalar vinçle kalkarım heralde
biz yararlanırız belki mart sonu olanlarHürriyetin haberine göre kapsam genişletilecek diyor.Zaten kamudakiler belli bir para alıyorlarmış.Düzenlemeler 1-2 ay içerisinde tamamlanacak önce doğanlar değil yasa sonrasında doğacaklar etkilenecek diyor.İnşallah 2 aya kadar çıkarda bende faydalanabilirim.En önemlisi kısmi çalışma inşallah gerçekleşir.Bana akp ye oy verdirtecekler nerdeyse :)
elimde değil benimde maalesef
dediğin gibi taka taka herşeyi kendimize ediyoruz..
Ama nette baktım.karın çevresinin geriden gelmesi iyi değil diyolar.hatta buyüzden erken alabiliyolarmış çocukları.içerde işler yolunda değil demektir diyo nette
İnşallah canım eğer çıkacak derlerse 42 haftaya kadar tutup normal doğum bile yapmaya çalışırım valla.Benim için bebekle kalmak çok önemli.3 aylık bebeği bırakıp işe başladım.Psikolojim çok bozuldu.Tam 1.doğum gününü kutladım.1 hafta sonra annem beyin kanaması geçirdi.Artık üstümdeki stresi kaldıramadım istifa ettim işimden.4 ay sonra geri çağırdılar gel çalış annen düzelmiştir diye tekrardan başladımbiz yararlanırız belki mart sonu olanlar
Amin canım allah razı olsun oğlum sezeryan ama bu normal olacak inşallah doğumdan sonra duzeliyormus onu hiç kafaya takmiyorum.hayirlisiyla doğsundahe anladım canım allah kolaylık versin. umarım dinlenince iyi gelir ama normal doğumda da tekrar nüksedebilir ıkınmaktan dolayı bende kara kara düşünüyorum.normal istiyorum da bakalım nasıl olacak.
Başbakanın söyledikleri çok güzel atanırsam inşallah bende faydalanırım tabi bunun için önce kadro açmaları gerek :) Bana dua edin bu kadar hamile bir Amin dese kesin atanırım heralde.
yok cnm sezeryan yaptımcnm sen normal dogum mı yaptın
Bizimki böyle canımKızlar mobilya beşiğe böyle bişey mi alınıyo yatak ?
http://www.e-bebek.com/ortopedik-yayli-yatak_XYZ-45845
Birde benim kızım oğlum gibi yan duruyor karnımda baş sol tarafta ayaklar sağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?