2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel senin gibi olmak isterdim ben tam olarak eşin gibiyim takıntılı bi tipim eşime baya bi zindan ediyorum hayatı farkindayim ama engel olamiyorum kendime. Erken olursun diyo esimde

Valal kızlar kendinize yaızk eiyosunuz
Elinizde değildir mutalaka ama birazda olumlu düşünmeye svek edin kendinizi
Bizim burda mesela 20yıl tüp bebek tedavisi görmüş insna vardı
Bne hamile kalınca bin şükür diyorum bu yüzden
Eşime göre kansızım ya ameliyatta bişey olsa ? ( O kandna bile korkar )
Dedim iyi ki sen değil de ben hamileyim yoksa yanmıştık
Hastanede beklerken bile stres oluyo, sanırsın ben beklemiyorum
Ona pek fırsta vermiyorum, yoksa daha neleri takıp dillendirir
Sen erken yaşlanjıcan ben genç kalıcam sen bilirisn diyorum biraz gaza gelir belki diye

Sezeryan olacsk benim ,
Bende hersryim onceden hazir olsun isteyenlerdenim asiri olmasada takintiliyimdir bende , ama bazen bazi seyler istedigimiz gibi gitmiyor hayirlisi diyip bekliyorum ins 1-2 hafta sonra eksiklerimizi gidermeye baslayacagiz

Hastane çantanı ayarla yeter
Gerisini sonra da yaparsın

Bebişine maşallah Bu arada bu NTS olayını dün görümcemle konuştum toplam 3 kere giriliyormuş ama doktordan doktora değişebilir.Sana da 36 haftada gel demiş 39 kadar 3 kere girersin ozaman.

elimde değil benimde maalesef
dediğin gibi taka taka herşeyi kendimize ediyoruz..

Tamam bende senin gibi yapıcam zaten bana kömür makarna da vermediler oy moy çıkmaz benden :))).hedefleri daha yüksek tutucam.bu paket 1-2 aya yasalaşır.Çünkü seçim yatırımı.Asgari ücrete Toplamda % 12,2 zam verdiler mesela başladılar yatırım yapmaya.Bakıcı ücreti 1000,00 tl verdiler 3-4 ileydi sanırım.Orda da izmir ve antalya dikkat cekici. bu yasada en kısa sürede yasalaşır.Zira genel seçim 07 haziran 2015 den önce yapılmak zorunda.

biz yararlanırız belki mart sonu olanlar

Ama nette baktım.karın çevresinin geriden gelmesi iyi değil diyolar.hatta buyüzden erken alabiliyolarmış çocukları.içerde işler yolunda değil demektir diyo nette

Benim bildigim de tumden gelisim geriligi olmasi iyi degil
Sadece karin cevresinin geri olmasi yaglari in az oldugu az kilo aldigi anlminavgelio sadece
Diger yonlerden gelisiminde sikinti yok yani

biz yararlanırız belki mart sonu olanlar
İnşallah canım eğer çıkacak derlerse 42 haftaya kadar tutup normal doğum bile yapmaya çalışırım valla.Benim için bebekle kalmak çok önemli.3 aylık bebeği bırakıp işe başladım.Psikolojim çok bozuldu.Tam 1.doğum gününü kutladım.1 hafta sonra annem beyin kanaması geçirdi.Artık üstümdeki stresi kaldıramadım istifa ettim işimden.4 ay sonra geri çağırdılar gel çalış annen düzelmiştir diye tekrardan başladım

he anladım canım allah kolaylık versin. umarım dinlenince iyi gelir ama normal doğumda da tekrar nüksedebilir ıkınmaktan dolayı bende kara kara düşünüyorum.normal istiyorum da bakalım nasıl olacak.
Amin canım allah razı olsun oğlum sezeryan ama bu normal olacak inşallah doğumdan sonra duzeliyormus onu hiç kafaya takmiyorum.hayirlisiyla doğsunda

Başbakanın söyledikleri çok güzel atanırsam inşallah bende faydalanırım tabi bunun için önce kadro açmaları gerek :) Bana dua edin bu kadar hamile bir Amin dese kesin atanırım heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…