- 18 Aralık 2014
- 160
- 146
- 53
- 38
Canım onu bizzat sordu oradaki gazeteciler bsbkn da iki kere söyledi zaten kamuyu devlet kendisi ödemiyor mu. Ama yine de haberlere bakın bi orda ayrıntısını yazarlar inscanım ben kamu diye duydum bunu eminmisin sen
Çıkar inşallah bence pozitif düşün elinden gelen herşeyi de yap en kötü ihtimal bir hafta kala direk kan veriyorlar kuzenime öyle yapıyorlar şuanHEM HEYECAN HEM KORKU VAR
KANIM İYİ ÇIKAR BU SEFER İNŞ, ÇÜNKÜ VAKİT KALMIYO
ya ben pijama giymeyi düşünüyorum.
Günaydın arkadaşlar. .
Bende almadım gecelik falan donarım ben gecelikle
Arabalarınız çift yönlü mü
Zaman daraldı araba ve yatak almam lazım da yanlış bişey almıyım diye soruyorum
Olmadı eve sipariş veririm
http://www.e-bebek.com/joie-aire-luxx-travel-sistem_JOI-T0926ABLDB000
bu kampanyadaymış ta çift yön değil sanırım ?
Ne güzel senin gibi olmak isterdim ben tam olarak eşin gibiyim takıntılı bi tipim eşime baya bi zindan ediyorum hayatı farkindayim ama engel olamiyorum kendime. Erken olursun diyo esimde
pijama da zorlanırmıyız ben epıdural normal ıstıyorumdayok cnm sezeryan yaptım
En iyisi hepsinden götürmek :)normalde olsa sezeryan da olsa gecelik çok. Zor ilk.gun yatacaksin zaten gecelik yatarken siyrilir bir tek pijama üstü giyiyorsun altı. Kalıyor ayağa kalkacağın zaman da altını giyiyorsun yine kendiniz bilirsiniz
Bizimki böyle canım
inşallah bu sefer sorunsuz olur canım zor bir süreç olmus cidden senin içinİnşallah canım eğer çıkacak derlerse 42 haftaya kadar tutup normal doğum bile yapmaya çalışırım valla.Benim için bebekle kalmak çok önemli.3 aylık bebeği bırakıp işe başladım.Psikolojim çok bozuldu.Tam 1.doğum gününü kutladım.1 hafta sonra annem beyin kanaması geçirdi.Artık üstümdeki stresi kaldıramadım istifa ettim işimden.4 ay sonra geri çağırdılar gel çalış annen düzelmiştir diye tekrardan başladım
Ben arabayı sonraya attım ama ben zaten 1 ay sonra falan bebişimle annemlere gitcem inşallah biraz orda kalıcam ordan alırım diyorum ama oto koltuğu aldım http://www.baby2go.com.tr/ana-kucagiZaman daraldı araba ve yatak almam lazım da yanlış bişey almıyım diye soruyorum
Olmadı eve sipariş veririm
http://www.e-bebek.com/joie-aire-luxx-travel-sistem_JOI-T0926ABLDB000
bu kampanyadaymış ta çift yön değil sanırım ?
normali nasıl yaptırıyorlar bilmiyorumki gecelikmi giydiriyorlar yoksa hastane kıyafetleri varya ondanmı giydiriyorlar.en iyisi doğum servisinde bir hemşireyi tutup sor cnmpijama da zorlanırmıyız ben epıdural normal ıstıyorumda
canım en son çıkan yasada birleştirilemez diyo ama ben kamu için konuşuyorum diğerletinde yasa farklıysa bilemem doğum izni bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saattir annenin ne zaman kullanacağına idareci kesinlikle karar veremez bu hak sadece anneye aittir gün içerisinde istediği zaman istediği şekilde kullanırSut iznini toplu olarak kullanamıyoruz diye biliyorum.yani sadece saatini ayarlayabiliyoruz yanlismi biliyorum inşallah yanlis biliyorumdur
bende öyle yapıcam daha kolay geldi banaBen hasta kilodu var ondan alıcam galiba bir pakette 10 tane var yeter gibi.
:) Bende duramam aslında ama evlenince mecbur işten ayrıldım ama geçen yıl çok yoğun bir şekilde kpss hazırlandım çok doluydum anlamadım şimdi evdeyim ve bom boşum :) Ama bebiş için hazırlıklar zaten aklım fikrim hep o :) Çok şükür diyorum iyi ki olmuş ,inşallah bir an öncede atanırsam tam süper olacak :)Bende böyle alırım o zaman çıkamazsam bile eve sipariş veririm
Bi de bana arada işyerinden ayrılıcam diye hüzün mü çöküyo desem nedir
Ben evde duramayan bi tipim
Ama ilk kez anne oluyorum, bebek için olunca farklı olur dimi
Çok güzel konu bağlarım
Maşallah bebişeŞimdi eve geldim. Kizcem 1484gr olmuş. Ben bu ay hiç kilo almamisim. Şeker çıkınca böyle oluyor kızımda oğlum gibi zayıf doğacak. Oğlum da 39 haftalık ken 2.760gr olarak doğmuştu. Sağlıklı olsunlar başka bir şey istemem
Benim de hijyenle ilgili takinti sayilabilecek biselerim
VAR... Evde temizlik falan yapan bi tip diilim ole de otobuse selpakla tutunurum disarda wc kapilarini musluklari sifinlari assla ellemem assla oturmam, wcde kapiya bluzum degse aksam aninda yikarim; bi de hastanede ellemem biseyi, bi de kiyafetler aninda makinaya...
Esim
Dogumda hastanede nasil yatican sen dio
Hemen bir muz yiyeyim.Cesurarya bebeklerım zayıf demışssın takma kafana saglıklı olsunda onemlı degıl, ama muz kasar peynır cevız et tavsiye ederım inşallaah işe yarar.
ilk aldığımız esya bebek arabasıydı travel sıstem pusetı oto koltugu da oluyor aldık taksıdı bıttı cok da pahalılarBen arabayı sonraya attım ama ben zaten 1 ay sonra falan bebişimle annemlere gitcem inşallah biraz orda kalıcam ordan alırım diyorum ama oto koltuğu aldım http://www.baby2go.com.tr/ana-kucagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?