2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya ben pijama giymeyi düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar. .

Bende almadım gecelik falan donarım ben gecelikle

ben de gecelik giymek istemiyorum ama malum sebepler

Arabalarınız çift yönlü mü

Ben joie litetrax travel aldım e bebekten.
Bu linkteki arabaya da baktık. Sakın alma.
Tekerlekleri kücücük. Kocam çok dandik bu dedi.
Benim aldıgım da tek yönlü ama baya sağlam bi araba. Sevdik.

Ne güzel senin gibi olmak isterdim ben tam olarak eşin gibiyim takıntılı bi tipim eşime baya bi zindan ediyorum hayatı farkindayim ama engel olamiyorum kendime. Erken olursun diyo esimde

Benim de hijyenle ilgili takinti sayilabilecek biselerim
VAR... Evde temizlik falan yapan bi tip diilim ole de otobuse selpakla tutunurum disarda wc kapilarini musluklari sifinlari assla ellemem assla oturmam, wcde kapiya bluzum degse aksam aninda yikarim; bi de hastanede ellemem biseyi, bi de kiyafetler aninda makinaya...
Esim
Dogumda hastanede nasil yatican sen dio

normalde olsa sezeryan da olsa gecelik çok. Zor ilk.gun yatacaksin zaten gecelik yatarken siyrilir bir tek pijama üstü giyiyorsun altı. Kalıyor ayağa kalkacağın zaman da altını giyiyorsun yine kendiniz bilirsiniz
En iyisi hepsinden götürmek :)

Bizimki böyle canım

Bende böyle alırım o zaman çıkamazsam bile eve sipariş veririm

Bi de bana arada işyerinden ayrılıcam diye hüzün mü çöküyo desem nedir
Ben evde duramayan bi tipim
Ama ilk kez anne oluyorum, bebek için olunca farklı olur dimi

Çok güzel konu bağlarım

inşallah bu sefer sorunsuz olur canım zor bir süreç olmus cidden senin için

Bu arada dün gece acile gittim.

Boyumuz 43.5 cm olmuş.

Kilo da 2057 gram.

Doktor benim boyumu görmemişti ve yatıyodum orda.
Baba uzun; ona benzicek galiba yapı olarak dedi.
Ben ayağa kalktım onu derken. Ooooo anne de baya uzun dedi

Halbuki kadın 150. Ben uzun değilim. Normalim yaani 1.70 im haha

Koca 1.90

Sut iznini toplu olarak kullanamıyoruz diye biliyorum.yani sadece saatini ayarlayabiliyoruz yanlismi biliyorum inşallah yanlis biliyorumdur
canım en son çıkan yasada birleştirilemez diyo ama ben kamu için konuşuyorum diğerletinde yasa farklıysa bilemem doğum izni bitiminden itibaren ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1,5 saattir annenin ne zaman kullanacağına idareci kesinlikle karar veremez bu hak sadece anneye aittir gün içerisinde istediği zaman istediği şekilde kullanır

Ben hasta kilodu var ondan alıcam galiba bir pakette 10 tane var yeter gibi.
bende öyle yapıcam daha kolay geldi bana

:) Bende duramam aslında ama evlenince mecbur işten ayrıldım ama geçen yıl çok yoğun bir şekilde kpss hazırlandım çok doluydum anlamadım şimdi evdeyim ve bom boşum :) Ama bebiş için hazırlıklar zaten aklım fikrim hep o :) Çok şükür diyorum iyi ki olmuş ,inşallah bir an öncede atanırsam tam süper olacak :)

Maşallah bebişe Önemli olan sağlık tabiki ama ben azcık tombik olsun istiyorum :)

bende bugün kızımdan kalma bebek arabası ve koltuğunu çıkardım yıkamaya attım hiç eskimemeiş bile sapasağlam renkleri bile aynı canlılıkta duruyor .

Eşim de o da var
Yok yok mübarek
Dışarda wc ye girerse mecbur kalıp, evde 40 larsın artık kendini diyorum

Ben arabayı sonraya attım ama ben zaten 1 ay sonra falan bebişimle annemlere gitcem inşallah biraz orda kalıcam ordan alırım diyorum ama oto koltuğu aldım http://www.baby2go.com.tr/ana-kucagi
ilk aldığımız esya bebek arabasıydı travel sıstem pusetı oto koltugu da oluyor aldık taksıdı bıttı cok da pahalılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…