Kızlar ben de evde hiç duramazdım.işte işim bitse illa bi iki arkadaş ayartır avm gezer en kötü ihtimal kahve içmeye götürürdüm.herşey ucu ucuna yetişmeliydi bende.hiç boşluk kalmamalıydı.çok nadir akşamları eşim çalıştığında severdim evde olmayı.takip ettiğim yabancı dizler vardı.cips eşliğinde izlerdin bi kaç bölüm.çekirge bende evde kalmayı sevmeyen bi tipim
şuana kadar 1 aydan fazla kalmadım evde
birde inş cinnet geçirmezler bize doğumdan sonra
bu arada meltem nerede
isitme testlerı sanırım ucret ıcınde zaten asılarını fılan saglık ocagı yapıyor
canım sen nie evdesin ki şimdiBendee oyle ya ,daha cok var benim isten atrilmama ama , 8 yildir araliksiz calistim , bu sin 2 haftadir evdeyim ve isimi cok ozledim inaninn,
Bebek olunca farkli okur mutlaka ilk 3-4 aylikken bebek ise donmek istemiyormus insan , ama 7-8 aylik olunca bebeler artik calismak istiyorum deniliyormus yasayanlar hep bole soledi:))
Kızlar ben de evde hiç duramazdım.işte işim bitse illa bi iki arkadaş ayartır avm gezer en kötü ihtimal kahve içmeye götürürdüm.herşey ucu ucuna yetişmeliydi bende.hiç boşluk kalmamalıydı.çok nadir akşamları eşim çalıştığında severdim evde olmayı.takip ettiğim yabancı dizler vardı.cips eşliğinde izlerdin bi kaç bölüm.
4 aylık olana kadar da aynı tempoda devam ettim ama merdivenden dşüpte oturamaz duruma gelince resmen eve hapsoldumogün bugündür ev kuşuyum.çok denedim gezip tozmayı ama oturamayınca hiç olmuyo malesef.anneme bile gitmiyorum.alışıyo insan bi süre sonra yeterki sağlık olsun.
Sıkıntı yapmayın.sağlığınız yerinde olsun oyalanırsınız evde de bşr şekilde.ben onu bile çok zor yapıyorum
Bu ablaylamı benziyoduk çekirge:))bizde de yasak:)Ablam evinde kabuklu yemişi yasakladı mesela yıllar önce
Yeğenlerim gelip annemlerde yer
Eşim de o da var
Yok yok mübarek
Dışarda wc ye girerse mecbur kalıp, evde 40 larsın artık kendini diyorum
kesinlikle al
bende ocak sonu şubatın ilk haftası gibi çıkıcam..
Hiç duymadım canım biz bebek doğduktan sonra ona özel sağlık sigortası yaptırmak ıstıyoruz ama ben işe başlayıncada yaptırabiliriz belli olmazEvet aşılara boşuna para vermrye gerek yok ama bi aşıyı sağlık ocağı yapmıyodu sanki. Hangisiydi hatırlamıyorum ama rota virüsü olabilir
bende öyle düsünüyorum temızleyeyım vereyım dıyene yapıyım çalışmayı seviyorum
birde zorlanmasınlar ben gidince..
Kacinci haftalarda cikiyorsunuz izine
Bu ablaylamı benziyoduk çekirge:))bizde de yasak:)
Ayy ayni benimki, biz memlekete gidiyoruz 16 saatlik yol yok adam gitmiyo hicbiyerde tuvalete taa eve gidene kadar dayaniyo, bense her furdugumuz yerde gidiyorum dayanamam ne yapayim
canım sen nie evdesin ki şimdi
Bende 36 da ayrilmayi dusunuyirum bakalim iyiysem ins37. haftaya kada çalışabilir aldım ama ocak sonu ayrılmayı düşünüyorum yani 36. haftada
Raporluyum,yillik izinim vardi benim aralik ayinin son haftasi kullanayimda hazirlijlarimi yapayim dedim (aktarilmayan izindi) ve 2 gun yataktan kalkamadim agri sizidan 1 gunde hastanede gecti serum vs..fln atesim cikuyordu surekli ve eklem agrisi..
Ben toparliyordum ki esim ameliyat oldu,2 gun hastanede gecti eve geldik tabi esime bakmam gerekiyordu,ve benim durum duzelmemis kum dokuyorum bide agri sizi..
Ve buarada cenazemizde vardi :'( ust uste gelince bedenen ve ruhen yoruldum gercekten
Raporluyum,yillik izinim vardi benim aralik ayinin son haftasi kullanayimda hazirlijlarimi yapayim dedim (aktarilmayan izindi) ve 2 gun yataktan kalkamadim agri sizidan 1 gunde hastanede gecti serum vs..fln atesim cikuyordu surekli ve eklem agrisi..
Ben toparliyordum ki esim ameliyat oldu,2 gun hastanede gecti eve geldik tabi esime bakmam gerekiyordu,ve benim durum duzelmemis kum dokuyorum bide agri sizi..
Ve buarada cenazemizde vardi :'( ust uste gelince bedenen ve ruhen yoruldum gercekten
Aynen bende sabahtan ise gidince diyorum ki doktora soyleyeyim 32 de iyi hissedersem devam edeyim 2 hafta daha diyorum ama sonra aksam olunca iyice yoruluyorum bide asagida ta benimki 32 olsada ciksam diyom ne serden nede yardanya ayrılasımda yok işten
hüzünleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?