2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çekirge bende evde kalmayı sevmeyen bi tipim
şuana kadar 1 aydan fazla kalmadım evde
birde inş cinnet geçirmezler bize doğumdan sonra

bu arada meltem nerede
Kızlar ben de evde hiç duramazdım.işte işim bitse illa bi iki arkadaş ayartır avm gezer en kötü ihtimal kahve içmeye götürürdüm.herşey ucu ucuna yetişmeliydi bende.hiç boşluk kalmamalıydı.çok nadir akşamları eşim çalıştığında severdim evde olmayı.takip ettiğim yabancı dizler vardı.cips eşliğinde izlerdin bi kaç bölüm.
4 aylık olana kadar da aynı tempoda devam ettim ama merdivenden dşüpte oturamaz duruma gelince resmen eve hapsoldumogün bugündür ev kuşuyum.çok denedim gezip tozmayı ama oturamayınca hiç olmuyo malesef.anneme bile gitmiyorum.alışıyo insan bi süre sonra yeterki sağlık olsun.
Sıkıntı yapmayın.sağlığınız yerinde olsun oyalanırsınız evde de bşr şekilde.ben onu bile çok zor yapıyorum

canım sen nie evdesin ki şimdi

slm kızlar nasılsınız??? bugün işe gitmedim yollar karlı buzlu olunca yıllık izinde olunca kar tatili verdim kendime

Bende evde duramıyorum ikigündür tatildi dedim işe gitmemiş olsam hamilelik zor bitermiş yat yat başka bişey yapmadım ama sıkıldım tek başıma

bebişler için katlanıcaz benim derdim biraz da kv bırakmamak çocuğu o yüzden kendim bakıcam:)

Eşim de o da var
Yok yok mübarek
Dışarda wc ye girerse mecbur kalıp, evde 40 larsın artık kendini diyorum

Ayy ayni benimki, biz memlekete gidiyoruz 16 saatlik yol yok adam gitmiyo hicbiyerde tuvalete taa eve gidene kadar dayaniyo, bense her furdugumuz yerde gidiyorum dayanamam ne yapayim

Evet aşılara boşuna para vermrye gerek yok ama bi aşıyı sağlık ocağı yapmıyodu sanki. Hangisiydi hatırlamıyorum ama rota virüsü olabilir
Hiç duymadım canım biz bebek doğduktan sonra ona özel sağlık sigortası yaptırmak ıstıyoruz ama ben işe başlayıncada yaptırabiliriz belli olmaz

canım sen nie evdesin ki şimdi

Raporluyum,yillik izinim vardi benim aralik ayinin son haftasi kullanayimda hazirlijlarimi yapayim dedim (aktarilmayan izindi) ve 2 gun yataktan kalkamadim agri sizidan 1 gunde hastanede gecti serum vs..fln atesim cikuyordu surekli ve eklem agrisi..
Ben toparliyordum ki esim ameliyat oldu,2 gun hastanede gecti eve geldik tabi esime bakmam gerekiyordu,ve benim durum duzelmemis kum dokuyorum bide agri sizi..
Ve buarada cenazemizde vardi :'( ust uste gelince bedenen ve ruhen yoruldum gercekten

allah yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun.

Geldi mi cidden üst üste geliyo bunalıyo insna biraz ama
Yine de çok şükür 30.haftadasın
Bol bol dua et geçicek hepsi inşallah
Başınız sağ olsun

kızlarrrrr bugun doktoruma gittim. NSTye bağladılar kasığımda ağrı oluyodu bide karnım taş gibi oluyodu. kan idrar tahlili yaptılar. erken doğumdan şüpelendi alttan açıklık varmı diye bakalım dedi bende bugun bakmasanız dedim o zaman ptesi bakalım dedi. cok tırstım yaa bebiş 1700 olmuş . tansiyonu ölçerkende düşük tansiyon önemliymiş büyük kontrol edilebiliyomuş ama küçük riskliymiş benim hep 11-9 yada 12-8 falan cıkıyodu tansiyona dikkat et tansiyon hapı yazıcam düşmezse dedi. nstye girince doğum moduna girdim bide ordaki hemsire 31. haftada nst mi olur cok erken dedi ben iyice tırstım yaaaaa

ya ayrılasımda yok işten
hüzünleniyorum
Aynen bende sabahtan ise gidince diyorum ki doktora soyleyeyim 32 de iyi hissedersem devam edeyim 2 hafta daha diyorum ama sonra aksam olunca iyice yoruluyorum bide asagida ta benimki 32 olsada ciksam diyom ne serden nede yardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…