kızlarrrrr bugun doktoruma gittim. NSTye bağladılar kasığımda ağrı oluyodu bide karnım taş gibi oluyodu. kan idrar tahlili yaptılar. erken doğumdan şüpelendi alttan açıklık varmı diye bakalım dedibende bugun bakmasanız dedim o zaman ptesi bakalım dedi. cok tırstım yaa bebiş 1700 olmuş . tansiyonu ölçerkende düşük tansiyon önemliymiş büyük kontrol edilebiliyomuş ama küçük riskliymiş benim hep 11-9 yada 12-8 falan cıkıyodu tansiyona dikkat et tansiyon hapı yazıcam düşmezse dedi. nstye girince doğum moduna girdim bide ordaki hemsire 31. haftada nst mi olur cok erken dedi ben iyice tırstım yaaaaa
ekstrem durumlarda oluyor demekki sikayetını soyleyınce doktor kontrol etmek ıstemıstır bosbogaz hemsıre :)kızlarrrrr bugun doktoruma gittim. NSTye bağladılar kasığımda ağrı oluyodu bide karnım taş gibi oluyodu. kan idrar tahlili yaptılar. erken doğumdan şüpelendi alttan açıklık varmı diye bakalım dedibende bugun bakmasanız dedim o zaman ptesi bakalım dedi. cok tırstım yaa bebiş 1700 olmuş . tansiyonu ölçerkende düşük tansiyon önemliymiş büyük kontrol edilebiliyomuş ama küçük riskliymiş benim hep 11-9 yada 12-8 falan cıkıyodu tansiyona dikkat et tansiyon hapı yazıcam düşmezse dedi. nstye girince doğum moduna girdim bide ordaki hemsire 31. haftada nst mi olur cok erken dedi ben iyice tırstım yaaaaa
nst de alttan bakmıyolar canım benim doktorum bakmak istedi. nst de alet takıyolar elinde buton var bebek hareket ettikçe butona tıklıyosun. ağrını ve bebeğin kalp atışlarını ölçen 15 dakkalık bişeBeni de 16 sında nst ye çağırdılar
Sezreyan istiyoırum, yine de alttan bakarlar mı nst de ?
Ben bakılmıyo normal doğum için çatı muayenesi oluyo snaıyordum
Geldi mi cidden üst üste geliyo bunalıyo insna biraz ama
Yine de çok şükür 30.haftadasın
Bol bol dua et geçicek hepsi inşallah
Başınız sağ olsun
Allah bundan sonrasina kolaulok versin insallah. Basiniz sagolsun canimRaporluyum,yillik izinim vardi benim aralik ayinin son haftasi kullanayimda hazirlijlarimi yapayim dedim (aktarilmayan izindi) ve 2 gun yataktan kalkamadim agri sizidan 1 gunde hastanede gecti serum vs..fln atesim cikuyordu surekli ve eklem agrisi..
Ben toparliyordum ki esim ameliyat oldu,2 gun hastanede gecti eve geldik tabi esime bakmam gerekiyordu,ve benim durum duzelmemis kum dokuyorum bide agri sizi..
Ve buarada cenazemizde vardi :'( ust uste gelince bedenen ve ruhen yoruldum gercekten
çekirge canım seninde sezeryandı demi 38+5te almıyolar mı sezeryanda çok az kalmış canım seninhttp://www.hizlial.com/johnson-db-2...543?OM.zn=ProductView_ZoneNew&OM.zpc=10007543
Bunun özellikleri iyi gibi ?
Aynen bende sabahtan ise gidince diyorum ki doktora soyleyeyim 32 de iyi hissedersem devam edeyim 2 hafta daha diyorum ama sonra aksam olunca iyice yoruluyorum bide asagida ta benimki 32 olsada ciksam diyom ne serden nede yardan
çekirge canım seninde sezeryandı demi 38+5te almıyolar mı sezeryanda çok az kalmış canım senin
sıkıldım ya bir an once bitsin artik
ne hamileligimden keyif alabildim ne icim rahat edebildim bi türlü hep bi soru. hep bi sorun pof
öyle deme Allahın gücüne gider vallasıkıldım ya bir an once bitsin artik
ne hamileligimden keyif alabildim ne icim rahat edebildim bi türlü hep bi soru. hep bi sorun pof
arabayı görmeden almıcan dıme canım6 Şubat itibariyle alınabilirmiş
bende son haftaya bırakmıyolar diye biliyorum çnkü beim doktorumda 38+5 gibi alırız dedi canım6 Şubat itibariyle alınabilirmiş
Maşallah bebişe canımBu arada dün gece acile gittim.
Boyumuz 43.5 cm olmuş.
Kilo da 2057 gram.
Doktor benim boyumu görmemişti ve yatıyodum orda.
Baba uzun; ona benzicek galiba yapı olarak dedi.
Ben ayağa kalktım onu derken. Ooooo anne de baya uzun dedi
Halbuki kadın 150. Ben uzun değilim. Normalim yaani 1.70 im haha
Koca 1.90
arabayı görmeden almıcan dıme canım
Naber kızlar ?
İstanbuldan abim geldi onunla takılıyorum dunden berı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?