2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güle güle kullan canım ben mankenın emzırme sutyenını pıyasadan 11 tl ye almıstım ama kalıte farkı olabılır.. sunger 7 tl yastık 17 tl atletıde 20 tl ye almıstım.
Sütyenin fiyatı uygunmus canım. Hepsini güle güle iyi günlerde kullan canım

bugün tatil ama doktor kontrolüm vardı ordan işe geçtim:) kızımı gördüm geldim, boyu 42 cm kilomuz 2140 gr olmuuş kuzumun çalışabilir raporumuzu da aldık, 2 hafta sonra nst ye başlıyoruzyaramaz kızım hala başaşağı hiiiç pozisyon değiştirmemiş

Maaşallah sizeeeee

Selam annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Sabahtan Dr. Randevumuz vardi ama hava muhalefeti nedeniyle gidemedik.Kizimizla bulusmamiz ertlendi

nazar88 kaçıncı haftadasın.ben 31+2 de gittim 43 cm boy,1890gr kilo hala dönmemiş dedi döner inş
32. haftadayim cnm inanmiyorum bebislerimiz ayni nerdeyse :) bende dün gittigimde 31 + 2 deydim kizim 43 cm ve 1889 gr ve dönmemis daha masallah kuzularimiza..

selam kizlar bi sabah girmedim sayfalar nasil ilerlemis böyle hiziniza yetisemiyorum vallah.. birsey kacirmamisimdir umarim herkes iyimi?

Artık dr. Randevuları cok yogun. yarında bizim kontrolümüz var. Bakalım oğluşum ne yapıyor geçen sefer yüzünü göstermemişti bize inş. Bu kez gorebiliriz özledim yaaaa.

Sağ olun kızlar bu marka her yerde satılıyo
Bildiğim bi siteden söylicem hepsiburada olabilir
Ölçü önemliydi 80x140 her modelde yok

Evet aşılara boşuna para vermrye gerek yok ama bi aşıyı sağlık ocağı yapmıyodu sanki. Hangisiydi hatırlamıyorum ama rota virüsü olabilir
sağlık ocağında yapılan tüm aşılar özeldede ücretsiz yapılıyor devlet karşılıyor.eger çocugunuzun özelde dr u olursa oda yapabilir aşıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…