- 21 Nisan 2014
- 3.657
- 2.685
- 168
gözünaydın canımNaber kızlar ?
İstanbuldan abim geldi onunla takılıyorum dunden berı :)
iskeletine bak onemlı olan o bırde tek elle acılıp kapanabılmesı mesela bırde agırlıgınaGörsem de anlamıyorum ki ben
Sütyenin fiyatı uygunmus canım. Hepsini güle güle iyi günlerde kullan canımgüle güle kullan canım ben mankenın emzırme sutyenını pıyasadan 11 tl ye almıstım ama kalıte farkı olabılır.. sunger 7 tl yastık 17 tl atletıde 20 tl ye almıstım.
amin canım hepimiz insallahSütyenin fiyatı uygunmus canım. Hepsini güle güle iyi günlerde kullan canım
Ayyy gözün aydın canım anneni özlüyordun ama bir nebze aile hasretine derman olmuşturNaber kızlar ?
İstanbuldan abim geldi onunla takılıyorum dunden berı :)
Maaşallah sizeeeeebugün tatil ama doktor kontrolüm vardı ordan işe geçtim:) kızımı gördüm geldim, boyu 42 cm kilomuz 2140 gr olmuuş kuzumunçalışabilir raporumuzu da aldık, 2 hafta sonra nst ye başlıyoruz yaramaz kızım hala başaşağı hiiiç pozisyon değiştirmemiş
Maaşallah sizeeeee
32. haftadayim cnm inanmiyorum bebislerimiz ayni nerdeyse :) bende dün gittigimde 31 + 2 deydim kizim 43 cm ve 1889 gr ve dönmemis dahanazar88 kaçıncı haftadasın.ben 31+2 de gittim 43 cm boy,1890gr kilo hala dönmemiş dedi döner inş
Selam annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Sabahtan Dr. Randevumuz vardi ama hava muhalefeti nedeniyle gidemedik.Kizimizla bulusmamiz ertlendi
http://www.keyfipasaj.com/dinoboo-little-baby-pink-bebek-uyku-seti-80x140-cm
Uyku setine buna karra verdim
80x140 uyuyo ölçü olarak bana
güle gükle kullan canım. aldın mı burdan
sağlık ocağında yapılan tüm aşılar özeldede ücretsiz yapılıyor devlet karşılıyor.eger çocugunuzun özelde dr u olursa oda yapabilir aşılarıEvet aşılara boşuna para vermrye gerek yok ama bi aşıyı sağlık ocağı yapmıyodu sanki. Hangisiydi hatırlamıyorum ama rota virüsü olabilir
Dr.U aramadim suan kaçağız yaniyaa ne zamana kaldı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?