Selam annişler ve bebişleriiiiiiiiiiii. Sabahtan Dr. Randevumuz vardi ama hava muhalefeti nedeniyle gidemedik.Kizimizla bulusmamiz ertlendi
Dr.U aramadim suan kaçağız yaniHava durumuna göre yeni bi randevu alacağım. Karlı havada yola çıkmaktan çok korkuyorum
Güzel fikrimis bizimle de paylaş canım.Ütüledikten sonra öyle yoğun bi koku kalmadı benimkilerde, bende lavanta mı koysam küçük keselerle diye düşündüm lavanta kokusu bebekleri rahatlatıyormuş ama şu dönemde olurmu yoksa biraz daha büyüdüklerinde mi onu araştırmam gerek :)
Maşallah bebişe canımKadına ikinzide baya uzunsunuz tepkisi normal :)
Nasıl geçti kontrolün cnmbende çıkmayacaktım da ah bu merak yok mu bu merak
Hımm bunu bildiğim iyi oldu. Ay bi de biz bunlara çocuk doktoru bulcaz di mi :)sağlık ocağında yapılan tüm aşılar özeldede ücretsiz yapılıyor devlet karşılıyor.eger çocugunuzun özelde dr u olursa oda yapabilir aşıları
doğum yaptıgın hastanede doğumdan sonra çocuk dr.u bakıyor zaten memnun kalırsan devam ediyorsun kalmazsan başka buluyorsunHımm bunu bildiğim iyi oldu. Ay bi de biz bunlara çocuk doktoru bulcaz di mi :)
Nasıl geçti kontrolün cnm
aynen bana da oyle.. uyucam sımdıAğırlık çöktü sanki dimi
Bana bile sus geldiğine göre
Ağırlık çöktü sanki dimi
Bana bile sus geldiğine göre
belim ağrıdı
arkadam yastık bişey koydum ama yok
kızlar siz göğüs kalkanı aldınız mı ??
idil arkdasımız almıs cok methettmıstı ya az bı para da degıl bende almıcam krem aldım bende ama ustunde de yazıyor sılınmesıne gerek yok dıeBen almadım, hergün yeni bişey çıkıyo
Göğüs kremi aldım daha gelmedi de o da silinckemiş anlatıldığı gibi dğeilmiş
Canim nevresimi yok bunun
kızlar siz göğüs kalkanı aldınız mı ??
cok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız eşin nasıl oldu? hastanede sen kalmadın dimiRaporluyum,yillik izinim vardi benim aralik ayinin son haftasi kullanayimda hazirlijlarimi yapayim dedim (aktarilmayan izindi) ve 2 gun yataktan kalkamadim agri sizidan 1 gunde hastanede gecti serum vs..fln atesim cikuyordu surekli ve eklem agrisi..
Ben toparliyordum ki esim ameliyat oldu,2 gun hastanede gecti eve geldik tabi esime bakmam gerekiyordu,ve benim durum duzelmemis kum dokuyorum bide agri sizi..
Ve buarada cenazemizde vardi :'( ust uste gelince bedenen ve ruhen yoruldum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?