cok sıkıldımhayırdır canım?
Ayrıca nevresim almam o zaman
Hergün artı bişey çıkıyodu bugün ilk kez bişey eksildi
Annem bi takım nevresim pikocuya yaptırıyo zaten
Alttan tahlil derken ne tahlili canım?Selam kizlar...kontrolumuz vardi bugun, kizimiz 1700 gram olmus yanilma payi da +- 250 grammis, haftasiyla uyumlu. Bas asagi duruyormus, 15. Haftadan beri oyleydi. Normal dogum istiyorsan alttan tahlil almam gerekiyor dedi doktorum, hazirlikli gitmistim zaten. Hazir acmisken rahim agizini da olctu 3,68 cm dedi gayet iyi dedi. 3 hafta sonra cagirdi. 10 kilo almisim ama gobegim bayagi buyuk sizleri gorunce kendimi dogurmak uzere hissediyorum. Coraspirini tam 35+0 da kes dedi. Poz vermedi benim utangac kiz bir yanagina ayagini dayamis elleriyle tutuyordu masallah.
Ben size birsey sormak istiyorum...babalik izni kac gun? Esimin 3 hafta izni var doguma sakladigimiz, ustune kac gun eklenir acaba?
Bildigim kadariyla mantara, enfeksyona bakiyor canim, alttan iki cubukla numune aldi pap smear testteki gibi. Iki parmak muayenesi degildi.Alttan tahlil derken ne tahlili canım?
Ben de pzt gidecem de alttan muayene zamanı geldi mi ya
Daha önce hiç alttan muayene olmadım da neyle karşılaşacağımı merak ettimBildigim kadariyla mantara, enfeksyona bakiyor canim, alttan iki cubukla numune aldi pap smear testteki gibi. Iki parmak muayenesi degildi.
doğum yaptıgın hastanede doğumdan sonra çocuk dr.u bakıyor zaten memnun kalırsan devam ediyorsun kalmazsan başka buluyorsun
Desene sende bendensin benimki bugün gitmiş. Napalım nasip ama insan sinir oluyo bukadar az kalmışken bende önümüzdeki hafta iyice araştırıp doktorumu seçmem lazım 1 seçenek devkette iyi bir doktor var Ona gidebilirim eğer devkette özel oda tutms şansım varsa 2. seçenek eğer devlette özel oda şansım yoksa yada bir oda var oda boş olursa alırız derlerse gittiğim özel hastanedeki yeni gelen doktora gidicem. Devlette oğlumu ziyarete falan almazlarsa diye de çok endiseleniyorum.Yani bir karar vermem lazımSelam kızlar kontrol günümdü
Maalesef doktorum giidyomuş
Çok şanssızım doktor konusunda
Tüp bebek üzerine bi eğitime gidicekmiş, başka hastanede bile değil yani
Tansiyon ve bebek iyi dedi
İğnelerim bitttikten 15 gün sonra da kan verecekmişim
16.01.2015 te de NST ye girersin dedi
Bn de hicbiseyi yikamadim daha. Ivir zivir eksiklermz de mevcutTunaydin kızlar bugunde evdeyim çok şükür bu tatil iyi geldi ama sabah sırt ağrısı içinde uyandım tekrar uyumak resmen kabus oldu ama uyumusum geç kalktım biraz.
Maşallah neler neler konusmussunuz ben daha hicbirsey tamamlamadimda yıkamadimda sizler yazınca acaba evdeyken yapsamiydim diyorum kısmet artık bi eksikleri tamamlayayimda ondan sonra insallah
BNm pijamam ve gecelgm geldi bugun. Ikisi de onden dugmeli bnmkiler. Biraz bol geldi uzerme. S beden alsaymism olurmus ama ugrasamam degismle faln. Hem daha vakit var belki biraz daha siserimselam kızlaarrr
dün okulda yemek saatinde haber geldi 2gün artı haftasonu toplamda 4 gün tatiliz bizzzevdeyim yani ve çok mutluyum karın yağması en çok bize yaradı galiba dün de doktorumu aradım. kaşıntım sizin de dediğiniz gibi soğuklardan olabilirmiş.yine de bi dahaki gelişinde kan testine yaparız dedi.umarım bi sorun çıkmaz
4 gün de iyi olacak bana. öğrencilerimin gelişim raporlarını yazarım.geriye 2 hafta kalıyo zaten. sonrasında hep evdeyimm. geri kalan eksikleri de tatilde hallederim artık. mart anneleri çalışkanörgüler örülmüş, kapı süsleri, odalar hazırlanmış, şekerler, hediyeler seçilmiş, bebişlerin kıyafetleri yıkanmış, ütülenmiş, hastane çantaları hazırlanmış bile maşallahınız var walla kızlar benim hepsi duruyo daha, eksikler bitmedi ki onlara sıra gelsin. umarım çok geç kalmam hepsini hazırlamak için
bi de ben bugün gittigidiyordan tupperware ıslak mendil kutusu siparişi vercem. kuzenlerim önermişti.çok kullanışlı oluyo diye.benden de size öneri olsun
bende ayın 30unda sipariş vermiştim artıştan. hala gelmediaradım yarın gönderiyoruz dediler. aklıma gelmedi aslında aramışken sorabilirdim telefondaki bayana emzirme yeri nerede diye, bende göremedim çünkü benim kargom cumartesi elime ulaşır sanırım. gelince bakarım söylerim canım artık
bol olsun dar olmasın canım daha rahat kullanırsın. dediğin gibi doğuma kadar şişeriz biraz dahaBNm pijamam ve gecelgm geldi bugun. Ikisi de onden dugmeli bnmkiler. Biraz bol geldi uzerme. S beden alsaymism olurmus ama ugrasamam degismle faln. Hem daha vakit var belki biraz daha siserim
ben kanunlaşana kadar pek inanmıyorum. hem gerçekleşecekse bile ne zaman çıkar bakalımKizlar yeni cikan uygulamayı duydunuz mu haberlerde başbakan açıkladı,yari zamanlı çalışma geliyor annelere.....
ayy maşallahh ben hiç bişey yapanadımbugün işim bitmedi evde toz al lavaboyu sil, ütüyüde çıkardım aradan sora misafirim gelirse diye buzluğa poğça hamuru attım :) koltuk minder kılıfları çıkıyo benim onları yıkadım fln kocayada patatesli kek yaptım gün bitti :) her gün olsa çok sıkılırım sanırım işide özlerim ama böyle arada bi kaç gün fırsat bulunca her şeye koşuştururken gün bitiveriyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?