2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oncelikle cevaplar icin cok tesekkurler. Lavanta gercekten cok zarif bir hediye olur. Sisleleri eminonunden falan alip kendiniz mi hazirlayacaksiniz

Ayrıca nevresim almam o zaman
Hergün artı bişey çıkıyodu bugün ilk kez bişey eksildi

Annem bi takım nevresim pikocuya yaptırıyo zaten

Benimde nevresim sıkıntim yok cok sukur annem dikiyor :) evlenirkende annem dikmisti hem nevresimlerimi :) perde dikimindende anliyor annem :)

Alttan tahlil derken ne tahlili canım?
Ben de pzt gidecem de alttan muayene zamanı geldi mi ya

doğum yaptıgın hastanede doğumdan sonra çocuk dr.u bakıyor zaten memnun kalırsan devam ediyorsun kalmazsan başka buluyorsun

Evimin yakınlarında bissürü hastane varken ben uzağa gidiyorum kontrole.
Ama o hastaneden bi doktor seçmek istemiyorm kızım için. Daha yakında seçicem inşaallah.

Kızlar trendyol da sebamedin bebek ürünleri baya baya indirime girmiş. Hatta eczacı kuzenimin söylemesine göre nerdeyse giriş fiyatıymış. Çok uygun, kaçırma al dedi bana.
Normalde 41 lira olan 500 ml şampuan şuan trendyol da 29.90. Haber edeyim dedim

Desene sende bendensin benimki bugün gitmiş. Napalım nasip ama insan sinir oluyo bukadar az kalmışken bende önümüzdeki hafta iyice araştırıp doktorumu seçmem lazım 1 seçenek devkette iyi bir doktor var Ona gidebilirim eğer devkette özel oda tutms şansım varsa 2. seçenek eğer devlette özel oda şansım yoksa yada bir oda var oda boş olursa alırız derlerse gittiğim özel hastanedeki yeni gelen doktora gidicem. Devlette oğlumu ziyarete falan almazlarsa diye de çok endiseleniyorum.Yani bir karar vermem lazım

Bn de hicbiseyi yikamadim daha. Ivir zivir eksiklermz de mevcut

BNm pijamam ve gecelgm geldi bugun. Ikisi de onden dugmeli bnmkiler. Biraz bol geldi uzerme. S beden alsaymism olurmus ama ugrasamam degismle faln. Hem daha vakit var belki biraz daha siserim

Kizlar yeni cikan uygulamayı duydunuz mu haberlerde başbakan açıkladı,yari zamanlı çalışma geliyor annelere.....

BNm pijamam ve gecelgm geldi bugun. Ikisi de onden dugmeli bnmkiler. Biraz bol geldi uzerme. S beden alsaymism olurmus ama ugrasamam degismle faln. Hem daha vakit var belki biraz daha siserim
bol olsun dar olmasın canım daha rahat kullanırsın. dediğin gibi doğuma kadar şişeriz biraz dahabende artışı aradım bugün kargoya vermişler yarın gelir büyük ihtimallegelsin yazarım bende yorum. sen beğendin mi peki??

Kizlar yeni cikan uygulamayı duydunuz mu haberlerde başbakan açıkladı,yari zamanlı çalışma geliyor annelere.....
ben kanunlaşana kadar pek inanmıyorum. hem gerçekleşecekse bile ne zaman çıkar bakalımdoğum iznini geçen yıl da 18 haftaya çıkarıyorlardı. hevesimiz kursağımızda kaldı. bugün 18 haftadan hiç bahsetmedi bile.hele bugün söyledikleri mecliste görüşülmeye başlansın o zaman umutlanabilirim canım

Pijama. Alanlardan foto bekliyoruz. Tansasta indirim vardi dalan aldim deterjan bide prima premium care 1 numara dogru aldim dimi kızlar. 1 numara.

ayy maşallahh ben hiç bişey yapanadım

Kizlar pijamalari neden buyuk beden aliyorsunuz? Dogumda gidecek o gobek degil mi? Ben pijamayi s beden aldim geceligi biraz buyuk aldim dogumdan once giyildigi icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…