onu bilmiyorum ben çilekten aldım bu kadarı vardı ,, fazladan yorgan kılıfıda olsaydı fena olmazdıama malesef yok...
park yataklara özel nevresım takımları var canım benım kı standarttı 70*110 da aynı 60*120 de aynı 70*120 de aynıpark yataklar için 70*110 nevresim takımları standart olanlardan mı aldınız
yoksa bu ölçülerde mi buldunuz?
park yataklara özel nevresım takımları var canım benım kı standarttı 70*110 da aynı 60*120 de aynı 70*120 de aynı
Bende bu marka aldım.halısını ve perdesini de alım.hepsi yıkandı çook güzel oldu,çok memnunum.güle güle kullan
park yataklar için 70*110 nevresim takımları standart olanlardan mı aldınız
yoksa bu ölçülerde mi buldunuz?
Bende bu marka aldım.halısını ve perdesini de alım.hepsi yıkandı çook güzel oldu,çok memnunum.güle güle kullan
yok uyku seti içinde oluyor ben funna baby aldım icindeNevresim takımı ayrı alınıyo snaıyodum ?
http://www.denokids.com/urun/minik-kuslar-uyku-seti/ şunda var dimiyok uyku seti içinde oluyor ben funna baby aldım icinde
ben park yatağımız içinde aldım onun ölçüsü 100*150 diyor ama ,, daha onları yıkamadım diye hiç bakmadım uyuyor mu uymuyor mu diye :s o değilde kendi çeyizimi hazırlarken bu kadar kafa yormamıştım ben ne zormuş hep bir ayrıntı :)
standardın bı olcusu vardır aksam ben benımkıne bakıyım sana yazım canım. sen park yatak aldın mıyani standartta sipariş etsek oluyoo
evet var bunda
evet var bunda
Aynen çok merak ediyorum.Kilosunu, boyunu, sagligi yerinde mi acaba, yüzünü gösterir mi diye.Bi suan hareketleri ile avunuyorumBzimde öyle oldu canım salı gününe kaldı kızımı çook özledim(
takım dusunuyorsan al elbet ekstra birde nevresim almaya gerek kalmaz sonuçta içinde bir tek nevresim olmayacak çarşaf vs hersey var tek nevresimde yetiyor zaten yaza da pike takımı vs alınır ben öyle yapmıştım.Bende niye fiyat farklı d,yodum
Ondan demek
Trendyola filan geliyo bu marka 220 yerine 190 a düşüyo o zaman alıyım bari
Perdesi bundan zaten 120 ydi limangodan 70 e almıştım
takım dusunuyorsan al elbet ekstra birde nevresim almaya gerek kalmaz sonuçta içinde bir tek nevresim olmayacak çarşaf vs hersey var tek nevresimde yetiyor zaten yaza da pike takımı vs alınır ben öyle yapmıştım.
standardın bı olcusu vardır aksam ben benımkıne bakıyım sana yazım canım. sen park yatak aldın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?