Maaşallah sizeeeee. Ne güzel görmüşsün.Herşeyin yolunda olmasına sevindim cnm.güzeldi canım kızımla özlem giderdim geldik:) büyümüşüz bayağı 2 hafta sonra tekrar gideceğim
Çoğunda olmuyo nevresim.bunda da yok.ben olanları bepenmedim çünkü yorganları beyazdı.çocuk rahat edemez nevresim toparlanır,içinde kalır falan diye ben özellikle nevresimsiz aldım.zaten uyku seti yani nevresim aranmaz bi iki markada var sadeceSağ ol uyku setinde nevresimi yok dediler ? oluyo mu normalde yani
Arabaya elle ölç biç tart öyle al bence.Uyku seti işi tamamdır
Biraz da araba ve pusette baş ağrıtabilirim
en sona da ısıtıcıyı attım
Sonrası zaten doğum herhalde
anladım canım bak hello baby varmıs yakınında ordan alırsan uygun olanları sana gosterırler cunku bende ordan aldım bılgınehayır cnm ama 70*110 alıcaz o sabitt
Arabaya elle ölç biç tart öyle al bence.
Göğüs kalkanı ne işe yarıyormuş acaba? Göğüs pedi değil dimikızlar siz göğüs kalkanı aldınız mı ??
Anadolu yakasındaysan hello baby de çok çeşit var.Çalışanlar da yardımcı oluyor.Çok gezmemek için netten bakıyorum, sonra gidip görüyorum
Havalar buz napim
rica ederim .bende bu şekilde aldım ayrıyeten almak ayrı bir masraf olacaktı annende yaptırıyorsa yeter işte oh mis1 tane de annem yaptırıyomuş
Ben uyku setinde nevresim olmuyo snaıp ayrıca nevresim alıcaktım
O zaman direk bunu alıyım hepsi bir arada hem perdeyle de takım
Bilmiyodum, sağ ol
bugün işim bitmedi evde toz al lavaboyu sil, ütüyüde çıkardım aradan sora misafirim gelirse diye buzluğa poğça hamuru attım :) koltuk minder kılıfları çıkıyo benim onları yıkadım fln kocayada patatesli kek yaptım gün bitti :) her gün olsa çok sıkılırım sanırım işide özlerim ama böyle arada bi kaç gün fırsat bulunca her şeye koşuştururken gün bitiveriyo anlamıyorumBende evde duramıyorum ikigündür tatildi dedim işe gitmemiş olsam hamilelik zor bitermiş yat yat başka bişey yapmadım ama sıkıldım tek başıma
göğüs ucu olmayanlar için sanırım onu takıp emziriyosun diye biliyorum yada yara olursa korumak için fln heraldeGöğüs kalkanı ne işe yarıyormuş acaba? Göğüs pedi değil dimi
cok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız eşin nasıl oldu? hastanede sen kalmadın dimi
ne kadar becerıklısın masallahhhhbugün işim bitmedi evde toz al lavaboyu sil, ütüyüde çıkardım aradan sora misafirim gelirse diye buzluğa poğça hamuru attım :) koltuk minder kılıfları çıkıyo benim onları yıkadım fln kocayada patatesli kek yaptım gün bitti :) her gün olsa çok sıkılırım sanırım işide özlerim ama böyle arada bi kaç gün fırsat bulunca her şeye koşuştururken gün bitiveriyo anlamıyorum
Güle güle kullan cnm. Ne marka almistin bende alinacaklar listeme ekliim:)İyi krem lafının üstüne gelirmiş
Kargoyla göğüs kremi şimdi geldi
benm park yatağım 60*120 cnm uyku setide o ölçüde aldım bursada çarşıda bebek eşyaları satan yerlerde her park yatağa uygun ölçüde vardı setlerdenpark yataklar için 70*110 nevresim takımları standart olanlardan mı aldınız
yoksa bu ölçülerde mi buldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?