2015 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sağ ol uyku setinde nevresimi yok dediler ? oluyo mu normalde yani
Çoğunda olmuyo nevresim.bunda da yok.ben olanları bepenmedim çünkü yorganları beyazdı.çocuk rahat edemez nevresim toparlanır,içinde kalır falan diye ben özellikle nevresimsiz aldım.zaten uyku seti yani nevresim aranmaz bi iki markada var sadece

Selam kizlar...kontrolumuz vardi bugun, kizimiz 1700 gram olmus yanilma payi da +- 250 grammis, haftasiyla uyumlu. Bas asagi duruyormus, 15. Haftadan beri oyleydi. Normal dogum istiyorsan alttan tahlil almam gerekiyor dedi doktorum, hazirlikli gitmistim zaten. Hazir acmisken rahim agizini da olctu 3,68 cm dedi gayet iyi dedi. 3 hafta sonra cagirdi. 10 kilo almisim ama gobegim bayagi buyuk sizleri gorunce kendimi dogurmak uzere hissediyorum. Coraspirini tam 35+0 da kes dedi. Poz vermedi benim utangac kiz bir yanagina ayagini dayamis elleriyle tutuyordu masallah.

Ben size birsey sormak istiyorum...babalik izni kac gun? Esimin 3 hafta izni var doguma sakladigimiz, ustune kac gun eklenir acaba?

1 tane de annem yaptırıyomuş
Ben uyku setinde nevresim olmuyo snaıp ayrıca nevresim alıcaktım
O zaman direk bunu alıyım hepsi bir arada hem perdeyle de takım
Bilmiyodum, sağ ol
rica ederim .bende bu şekilde aldım ayrıyeten almak ayrı bir masraf olacaktı annende yaptırıyorsa yeter işte oh mis

Bende evde duramıyorum ikigündür tatildi dedim işe gitmemiş olsam hamilelik zor bitermiş yat yat başka bişey yapmadım ama sıkıldım tek başıma
bugün işim bitmedi evde toz al lavaboyu sil, ütüyüde çıkardım aradan sora misafirim gelirse diye buzluğa poğça hamuru attım :) koltuk minder kılıfları çıkıyo benim onları yıkadım fln kocayada patatesli kek yaptım gün bitti :) her gün olsa çok sıkılırım sanırım işide özlerim ama böyle arada bi kaç gün fırsat bulunca her şeye koşuştururken gün bitiveriyo anlamıyorum

Mesai bitti benim sorular bitmedi
Kendinize iyi bakın belki yarın gelmem gripim ya duurma bağlı sabah ki ruh halime

İyi akşamlar herkese

cok geçmiş olsun canım inşallah bundan sonra hep güzel haberler alırız eşin nasıl oldu? hastanede sen kalmadın dimi

Amin ins , esim daha iyi cok sukur ,hastabede ben kalmadim,zaten tutup kaldirmak dondurmek icin erkek gucu gerekliydi ama erkenden gidip gec saatte eve dondum aklim kaliyordu cunku cok sukur atlattik ozamani..

ne kadar becerıklısın masallahhhh

park yataklar için 70*110 nevresim takımları standart olanlardan mı aldınız
yoksa bu ölçülerde mi buldunuz?
benm park yatağım 60*120 cnm uyku setide o ölçüde aldım bursada çarşıda bebek eşyaları satan yerlerde her park yatağa uygun ölçüde vardı setlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…